فروش فوری ایران خودرو | ثبت نام ایران خودرو | قرعه کشی ایران خودرو

آغاز فروش فوری ایران خودرو با محصول جدید | حراج ایران خودرو با خودرو جدید و از دم قسط به قیمت کارخانه

گروه صنعتی ایران خودرو در راستای اجباری شدن برخی ویژگی های ایمنی، رانا پلاس و رانا پلاس پانوراما را با آپشن جدید معرفی کرد. از این پس این سدان اقتصادی کلاس B با کد کلاس های ۶۱۰۱۷ و ۶۱۵۰۸ به دست خریداران می رسند.

آغاز فروش فوری ایران خودرو با محصول جدید | حراج ایران خودرو با خودرو جدید و از دم قسط به قیمت کارخانه
کدخبر : 15834
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح فروش فوری ایران خودرو  با توجه به قانون ابلاغی از وزارت صمت هر چند وقت یکبار اجرایی می شود. طرح فروش فوری ایران خودرو، فرصت خوبی برای خرید با قیمت ارزانتر در بازار خودرو برای افراد است. فروش فوری ایران خودرو هر چند وقت یک بار تمدید شده و برای اطلاع رسانی به افراد اعلام می گردد. در طرح فروش فوری ایران خودرو، اتوموبیل های تولید ملی و ساخت خود کشور به فروش می رسند. فروش فوری ایران خودرو باعث معرفی خودرو های ملی نیز می شود.

​ایران خودرو در فاز اول ارتقای ویژگی های ایمنی رانا پلاس در سال ۱۴۰۲ قابلیت چراغ روشنایی روز و پوزیشن لامپ به این خودرو اضافه کرده است. برای همین از این پس رانا پلاس TU5 و رانا پلاس پانوراما با چراغ روشنایی روز و قابلیت روشن بودن دائمی چراغ های عقب (Position Lamp) به دست مشتریان می رسند. پیگیری های خبرنگار اسب بخار نشان می دهد که چراغ روشنایی روز (Day Light) رانا پلاس مانند پژو پارس های جدید در کاسه چراغ مه شکن جلو قرار دارد.

در حال حاضر رانا پلاس ۶۱۰۱۷ به پیشرانه ۱.۶ لیتری TU5 مجهز است که ۱۰۵ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده ۵ سرعته توان پیشرانه یورو ۵ رانا پلاس را به چرخ های جلو می رساند و در این خودروی اقتصادی کلاس B امکاناتی مانند فرمان هیدرولیک، کروز کنترل، تهویه دستی، شیشه ها و آینه های جانبی برقی، تریم داخلی پارچه، رینگ فولادی، ترمز کاسه ای عقب و ترمز دیسکی جلو، ترمز ABS و EBD، دو کیسه هوا، سنسور پارک عقب، چراغ روشنایی روز، روشن بودن چراغ های عقب و… دیده می شود.

رانا پلاس ۶۱۵۰۸ هم به پیشرانه ۱.۶ لیتری TU5 پلاس مجهز است. این پیشرانه با قابلیت زمان بندی متغییر سوپاپ های ورودی می تواند ۱۱۳ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر تولید کند. جعبه دنده ۶ سرعته دستی هم توان را به چرخ های جلوی این تیپ رانا پلاس می رساند. فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، سقف پانوراما با کاور دستی، دو کیسه هوا، ترمزهای دیسکی و کاسه ای عقب، ترمز ABS و EBD، تریم داخلی پارچه ای، شیشه ها و آینه های جانبی برقی، تهویه دستی، رینگ فولادی، سنسور پارک عقب، چراغ روشنایی روز، روشن بودن چراغ های عقب و… از جمله امکانات رانا پلاس پانوراما جدید است.

بر اساس قوانین جدید، خانواده رانا پلاس باید تا پایان سال ۱۴۰۲ به سنسور نور، سنسور فشار باد تایرها و سامانه کنترل پایداری الکتریکی نیز مجهز شود. با توجه به زیرساخت این قطعات در گروه صنعتی ایران خودرو، تیپ های بعدی رانا پلاس به صورت استاندارد به سنسور نور، سنسور باران، سنسور فشار باد تایرها، سامانه کنترل پایداری الکتریکی و سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی مجهز خواهند شد.

فروش فوری ایران خودرو

 مرکز ملی رقابت در راستای پای‌بندی به اطلاع‌رسانی شفاف در شورای رقابت، جهت تنویر افکار عمومی در مورد اعلام قیمت خودروهای غیرمونتاژی تولید داخل، بیانیه شماره چهارم شورای رقابت در مورد بازار خودرو را منتشر کرد.

شورای رقابت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به پایبندی به ضرورت اطلاع رسانی شفاف در شورای رقابت، به جهت تنویر افکار عمومی در خصوص اعلام قیمت خودروهای غیرمونتاژی تولید داخل، روابط عمومی مرکز ملی رقابت بیانیه شماره چهارم شورای رقابت در خصوص بازار خودرو را منتشر می‌کند.

در این اطلاعیه آمده است:

بازار خودرو از عوامل متعدد اقتصادی- سیاسی از جمله تحریم، نوسانات ارز، تورم داخل کشور و برخی قوانین مانند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون ساماندهی بازار خودرو، قانون بودجه سالیانه و ... اثر می‌پذیرد و بر بخش‌های دیگر اقتصاد کشور از جمله صنایع پایین دستی همچون قطعه‌سازی، صنایع پتروشیمی و معادن و نیز اشتغال در این زنجیره اثرگذار است. در تنظیم‌گری این بازار باید سعی شود تمام ملاحظات مزبور لحاظ گردد که در تهیه دستورالعمل تنظیم بازار خودرو مصوب این شورا در جلسه ۵۴۳ مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ سعی بر آن بوده تا تمام این فرآیند مورد توجه قرار گیرد. اما در این مسیر چالش‌های متعددی وجود دارد از جمله:

الف- در سمت تقاضا: شرایط تورمی کشور باعث شده مردم جهت حفظ ارزش دارایی‌های خود، تمایل زیادی به تبدیل وجوه نقد خود به کالاهای بادوام از جمله خودرو داشته باشند که این موضوع ورود واسطه‌گران به این بازار و افزایش بیشتر شکاف عرضه و تقاضا و برهم زدن نظم تقاضای مصرفی خودرو را در پی داشته است. کمااینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد سطح تقاضای واقعی خودرو در کشور بالاتر از کل ظرفیت تولید خودرو اعم از تولید داخل و مونتاژ است. از سوی دیگر، با قانون جوانی جمعیت که ۵۰ درصد خودروها را به متقاضیان خاص اختصاص داده و از دسترس عموم متقاضیان خارج نموده، شکاف بین عرضه و تقاضا بیشتر شده است. در چنین شرایطی و برای جلوگیری از جهش زیاد قیمت و تضییع حقوق مصرف‌کنندگان واقعی، بالاجبار باید سیاست وضع سقف قیمت اتخاذ شود. البته ضرورت دارد که تا حد امکان از سوءاستفاده واسطه‌گران در این شرایط جلوگیری شود که این کار از دو طریق انجام می‌شود: اول اینکه واقعی شدن قیمت خودرو بر اساس بهای تمام شده آن، مقداری از سود انتظاری خرید خودرو از کارخانه و انگیزه حضور واسطه‌گران را می‌کاهد؛ دوم اینکه وضع شرایطی برای متقاضیان که اطمینان نسبی در خصوص رسیدن خودرو به دست مصرف‌کننده واقعی را حاصل کند، حضور واسطه گران را محدود خواهد کرد. این موضوعات همگی در دستورالعمل مذکور مورد توجه قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه