• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

خبر مهم درباره واریز حقوق و عیدی بازنشستگان | مجلس پیگیر پرداخت حقوق بازنشستگان

  • شناسه خبر: 6042
  • تاریخ و زمان ارسال: 19 مارس 2022 ساعت 19:05
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
خبر مهم درباره واریز حقوق و عیدی بازنشستگان | مجلس پیگیر پرداخت حقوق بازنشستگان

یکی از بحث های پر چالش و همیشگی در تمام دولت ها مسئله پرداخت حقوق بازنشستگان و میزان افزایش حقوق بازنشستگان است. طبق روال هر ماهه سازمان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان از بیستم هر ماه پرداخت می شود. بازنشستگان جدیدا خواستار رسیدگی بشتر به مسئله افزایش حقوق در لایحه بودجه هستند و برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در چند ماه اخیر دست به اعتراض و نوشتن نامه به رئیس جمهور کرده اند. در ادامه آخرین خبر از حقوق بازنشستگان را میخوانید.

حقوق بازنشستگان

بازنشستگان کشوری چند روزی است که منتظر پرداخت حقوقشان هستند و باوجود اینکه امروز، روز آخر سال بود، هنوز حقوق بخش زیادی از بازنشستگان پرداخت نشده و همه چیز در حد چند وعده باقی مانده است.

این سناریو در پرداخت عیدی هم تکرار شد، بیش از ۲۰روز به بازنشستگان وعده واریز عیدی داده شد و در نهایت هم تا نیمه‌های اسفند بسیاری از بازنشستگان عیدی خود را دریافت نکرده بودند.

دلیل هر دو موضوع هم تقریبا عدم تامین اعتبار لازم عنوان شده بود و هر روز تنها وعده بود که عاید بازنشستگان می‌شد.

همه این اتفاقات در شرایطی رخ داده که دولت ادعای افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم را داشت؛ با این اوصاف اما نه حقوقها به موقع پرداخت شد و نه بازنشستگان عیدی خود را در زمان وعده داده شده دریافت کردند.

امروز صندوق بازنشستگی کشوری در توضیح علت این تاخیر در واریز حقوقها، رییس سازمان برنامه و بودجه را مسئول این اتفاق دانست. حال مشخص نیست چرا در آخرین لحظات سال هنوز تامین اعتبار لازم برای این مهم صورت نگرفته است؟

مسلما پرداخت حقوق و عیدی مصوب جزء وظایف قانونی سازمان برنامه و بودجه بوده و عدم پرداخت به موقع آن با هیچ منطقی سازگار نیست.

هم رییس سازمان برنامه و هم وزیر کار باید توجه داشته باشند که در این موضوع هیچ تاخیری جایز نیست و برنامه ریزی برای واریز به موقع حقوق بازنشستگان جزء بدیهی ترین وظایف این دو نهاد است و بابت این تاخیر و بی برنامگی باید پاسخگو باشند. 

همه این اتفاقات در حالی است که از ابتدای سال مشخص بود که دولت قرار است در روزهای پایانی سال چنین پرداختی‌هایی داشته باشد و این هزینه‌ها، هزینه‌هایی پیش‌بینی نشده نبود؛ بنابراین سوالی که مطرح می شود این است که دلیل دیر واریز شدن حقوق و عیدی‌ها چیست و چرا در دولت سیزدهم تدبیرات لازم اندیشیده نشده بود و برنامه ریزی لازم صورت نگرفته بود؟

حقوق بازنشستگان

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در خصوص تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان صندوق‌های کشوری و لشگری گفت: همین امروز پیگیرِ این قضیه از کمیسیون برنامه و بودجه هستیم.

محمد خدابخشی (نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس) در خصوص تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان صندوق‌های کشوری و لشگری و زمان پرداخت حقوق این بازنشستگان گفت: همین امروز پیگیرِ این قضیه از کمیسیون برنامه و بودجه هستیم و جلسه‌ای با آن‌ها برای پیگیریِ موضوع داریم. 

گفتنی است؛ حقوق اسفندماه بخشی از بازنشستگان صندوق‌های کشوری و لشگری تاکنون پرداخت نشده است و این موضوع واکنش‌های بسیاری در بر داشته است. 

روز گذشته، صندوق بازنشستگیِ کشوری با اشاره به مشکل اعتبار این صندوق گفت: «حقوق بازنشستگانی که تا مبلغ پنج میلیون و ۳۵۰ هزار تومان بود، انجام شده است و حقوق سایر بازنشستگان کشوری به محض تخصیص اعتبار لازم در مراحل بعدی پرداخت خواهد شد.»

همچنین عباس مقتدایی (نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی) در نامه‌ای از محمد مخبر، معاون اول رییس‌جمهور، درخواست پیگیریِ هر چه سریع‌تر این موضوع را داشت. در بخشی از این نامه آمده است: «اینکه توسط صندوق بازنشستگی کشوری، پس از مدت زیادی تاخیر در پرداخت، در روز ۲۷ اسفند اعلام شود که هر زمان اعتبار تامین شد، حقوق واریز می‌شود و حتی موعد دقیق زمان واریز مشخص نباشد، رویکرد غلط و ناصوابی است. جای تعجب است که چرا امر به این مهمی در خصوصش تدبیر نشده و مدیران با وعده‌های غیرمشخص سعی در ایجاد بی‌اعتمادی در بین جامعه بازنشستگی دارند. آیا صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان برنامه و بودجه متوجه نیستند که بازنشسته عزیز (که غالبا عیالوار هستند) چگونه در روز پایانی سال و افزایش قیمت کالاهای اساسی، مایحتاج عید و نوروز ۱۴۰۱ را تهیه کنند؛ درحالیکه حقوق او همچنان پرداخت نشده است!؟»

حقوق بازنشستگان حقوق بازنشستگان 1401 حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان در 1401 حقوق بازنشستگان در 1401 چقدر شد؟ حقوق بازنشستگان در1401 حقوق بازنشستگان زیاد شد حقوق بازنشستگان سال بعد حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در انواع بنگل طلا؛ آشنایی با محبوب‌ترین مدل‌های سال
  • نینا در انواع بنگل طلا؛ آشنایی با محبوب‌ترین مدل‌های سال
  • شهروز باغی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کارشناس روابط عمومی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کاویانی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای انتخاب ظرفیت فیلتر پرس برای کارخانه‌ها؛ چه سایزی مناسب خط تولید شماست؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram