• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

قیمت بلیط و کرایه ها از این تاریخ افزایش می یابد | چند درصد به قیمت بلیط مترو و اتوبوس و تاکسی اضافه شده است؟

  • شناسه خبر: 24958
  • تاریخ و زمان ارسال: 17 آوریل 2024 ساعت 11:26
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
قیمت بلیط و کرایه ها از این تاریخ افزایش می یابد | چند درصد به قیمت بلیط مترو و اتوبوس و تاکسی اضافه شده است؟

افزایش قیمت بلیط و کرایه اتوبوس و تاکسی و مترو در تهران

سید جعفر تشکری هاشمی  اعلام کرد که نرخ بلیت تک سفر که در حال حاضر 3300 تومان است، در سال 1403 به حداکثر 4300 تومان افزایش خواهد یافت. همچنین برای خطوط حومه مانند پرند و هشتگرد نیز افزایش 30 درصدی در نرخ در نظر گرفته شده است.

 

هاشمی اظهار کرد:برای مبلغ ورودیه در اتوبوس‌های تندرو و عادی، افزایش 22 درصد پیش بینی شده و برای هر کیلومتر پیمایش در اتوبوس‌های تندرو و عادی به ترتیب افزایش 20 و 40 درصد اعمال خواهد شد. او همچنین اظهار کرد که قیمت تمام شده در اتوبوس‌های تندرو و عادی به ترتیب 21 و 30 درصد نسبت به سال 1402 افزایش خواهد یافت و برای اتوبوس‌های ارائه خدمات دربستی نیز 40 درصد رشد در نظر گرفته شده است.

درباره افزایش نرخ کرایه تاکسی، هاشمی اظهار کرد:حداکثر رشد 45 درصد برای نرخ کرایه تاکسی‌ها در نظر گرفته شده است و ضریب شیب معابر به طور میانگین 15 درصد خواهد بود.

هاشمی تاکید کرد که افزایش نرخ‌ها از شنبه اول اردیبهشت ماه سال‌جاری لازم الاجراست./ نمناک

قیمت بلیط

هرگونه افزایش نرخ کرایه در هریک از بخش‌های حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی، اتوبوس و مترو پیش از اردیبهشت تخلف است و با آن برخورد خواهد شد. سعید بشیری این مطلب را بیان کرد و گفت: «در متن مصوبه شورای شهر تهران که به توسط هیات تطبیق فرمانداری تهران هم تصویب شده است، زمان اجرای افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی، اتوبوس و مترو از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ مشخص شده است.

از این رو افزایش نرخ کرایه‌ها از ابتدای اردیبهشت ماه امکان پذیر بوده و هرگونه افزایش پیش از این تاریخ تخلف محسوب می‌شود. بی تردید باید در بخش تاکسیرانی در صورت مشاهده با این تخلفات از سوی حوزه نظارت سازمان تاکسیرانی برخورد قانونی صورت بگیرد.»

او در ادامه عنوان کرد: «روی ارقام با توجه به اینکه پایین‌تر از نرخ تورم بود، نکته‌ای نداشتیم؛ اما چند نکته حقوقی در متن مصوبه بود که به شورای شهر تهران اعلام شد تا برطرف کنند؛ بنابراین ارقامی که برای نرخ کرایه حمل و نقل عمومی در شورای شهر تهران مصوب شده بود توسط هیات تطبیق فرمانداری تهران تایید شد.»

میزان افزایش کرایه‌ها در ناوگان حمل و نقل عمومی

 ۲۸ درصد مترو

 ۲۶ درصد اتوبوس

 ۴۵ درصد تاکسی

منبع: همشهری آنلاین

در آخرین مورد در یکی از گروه‌های این رانندگان در شبکه‌های اجتماعی چنین آمده است: رانندگان به دلیل عدم تخصیص سهمیه بنزین، دریافت مبالغ بالا تحت عنوان “حق کمیسیون” و همچنین، کرایه‌های ناچیز در شرایط شغلی و معیشتی بسیار دشواری قرار دارند. به گفته این معترضان، نرخ کرایه آنها بر اساس بنزین هزار و پانصد تومانی تعریف شده که در یک سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند و اما در مقابل، حق کمیسیون آنها به میزان ١۵ تا ٢٠ درصد افزایش یافته است.

رانندگان معترض مدعی هستند با کسر هزینه‌ها، درآمد روزانه آنها به حدی کاهش یافته که قادر به خرید کالا‌های اساسی نیستند و شرکت اسنپ، نیز با فروش اقلامی از قبیل روغن ماشین و قطعات خودرو با قیمت‌های غیرواقعی و کیفیت پایین، در حال بهره‌کشی از آنها است. بسیاری از راننده‌ها نیز به حذف دکمه عجله دارم انتقاد داشتند. 

رانندگان معترض می‌گویند با کسر هزینه‌ها، درآمد روزانه آنها به حدی کاهش یافته که قادر به خرید کالا‌های اساسی خانوار نیستند و شرکت اسنپ، نیز با فروش اقلامی از قبیل روغن ماشین و قطعات خودرو با قیمت‌های غیرواقعی و کیفیت پایین، در حال بهره‌کشی از آنها است.

چندی پیش نیز با حذف دکمه عجله دارم در اسنپ و تپسی، برخی رانندگان به این اقدام اعتراض داشتند. 

در هفته گذشته پیام‌های زیادی برای زی‌سان ارسال شد. نتیجه اینکه رانندگان از کرایه پایین و کمیسیون بالا گلایه دارند. مسافران از کرایه بالا انتقاد کردند و تعدادی نیز با دعای خیر به جان اسنپ و تپسی از شغل خود راضی بودند. / خبربان

قیمت بلیط

علت گرانی قیمت بلیط و قیمت کرایه اسنپ و تپسی مشخص شد

دو نماینده شرکت اسنپ و تپسی درباره گرانی بیش از حد کرایه های خود در جلسه کمیته حمل ونقل شورای شهر تهران توضیح دادند.

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، جلسه کمیته حمل ونقل شورای شهر تهران با حضور سید جعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران، علی اصغر قائمی؛ رئیس کمیته هوشمندسازی و ایمنی کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران با موضوع ارائه گزارش عملکرد شرکت اسنپ و تپسی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه نماینده شرکت اسنپ درباره قیمت گذاری سفرهای خودروهای تحت پوشش این شرکت گفت: این قیمت ها در بستر یک الگوریتم انجام می شود و ویژگی های مختلف منجر به محاسبه هزینه های سفر می شود و باید تاکید کنم که قیمت گذاری مطابق با تابع ساعت اوج و ساعت غیرتقاضا است.

وی ادامه داد: باتوجه به درآمد متوسط ساعتی رانندگان، قیمت نوسان زیادی ندارد و افزایش قیمت ها به مرور زمان رخ می دهد مطابق با دستورالعملی که صادر شده است قیمت گذاری تاکسی های اینترنتی بصورت شناور انجام می شود و این موضوع گاهی منجر به موکول سفرهای غیر ضروری به ساعات غیرپیک که هزینه ها کمتر است، می شود.

نماینده شرکت اسنپ اظهار کرد: تصور بر این است که قیمت گذاری ها براساس تصمیم شرکت های حمل ونقل هوشمند است اما سهم بازار این شرکت ها ۵ درصد است و این یعنی ما نقشی در قیمت گذاری نداریم و سیستم براساس فاکتورهای موجود و فرمول ها قیمت را اعلام می کند.

در ادامه نماینده شرکت تپسی وضعیت نرخ گذاری این شرکت حمل ونقل هوشمند را تشریح کرد و گفت: دلیل اصلی استقبال مسافران از تپسی مقرون به صرفه بودن آن است و مدل درآمدی شرکت هم بر پایه سفرهای زیاد و مقرون به صرفه در مقابل سفرهای کم و گران است.

قیمت بلیط

وی ادامه داد: هزینه سفرها نیز براساس پارامترهای مسافت، زمان، میزان درخواست سفر و… مشخص می شود.

در ادامه محمدرضا مهماندار؛ رئیس پلیس اسبق راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در بحث قیمت گذاری شرایط دولتی، نیمه دولتی و شهرداری ها دخیل هستند و باتوجه به اینکه قیمت از ابتدا مورد توافق قرار می گیرد، این اختیار برعهده استفاده کننده است که از خدمت استفاده کند یا خیر، این قیمت گذاری و توافقی که بین دو طرف حاصل می شود، شیوه صحیحی است.

در ادامه سید جعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران گفت: دلیل گرانی های ما بخشی مصداقی، بخشی ساختاری و بخشی سیستمی هستند و همگی دارای اهمیت اند.

وی با بیان اینکه باید بر روی نکاتی که دارای ابهام هستند وقت بیشتری گذاشته شود، اظهار کرد: مطابق با قانون مسئولیت حمل بار و سفر در شهرها برعهده شهرداری است و به هیچ عنوان نمی توان این قانون را دور زد و تا مادامی که قانون تغییر نکرده نمی توان از آن سرپوشی کرد.

تشکری هاشمی افزود: سال ها است به دلیل جدی نگرفتن استارت آپ ها و عقب ماندگی شهرداری ها که درک دقیقی از پیامدهای این چنین فعالیت ها نداشتند مشکلات جدی ایجاد شده اند.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه تاکسی های اینترنتی بر روی حمل ونقل شهری اثر می گذارند، گفت: روزانه ۲۰۰ هزار تاکسی اینترنتی بیش از یک و نیم میلیون سفر را انجام می دهند و برهمین اساس حاکمیت باید نقش آفرینی خوبی برای ایجاد تعادل داشته باشد.

وی تصریح کرد: به دلیل ضعف افراطی در شبکه های حمل ونقل شهری، حمل ونقل به سمت تاکسی های هوشمند سوق پیدا کرده است و به دلیل فقدان نظارت، قانون، سیاست کلی، نبود ناوگان حمل ونقل عمومی و سایر مشکلات اجازه داده ایم تا حدود ۳۰۰ هزار تاکسی رسمی، مسافر بر شخصی و مسافربر آنلاین در تهران کار کنند.

تشکری هاشمی با بیان اینکه نظام نرخ گذاری بر اساس الگوریتم ها است ، اظهار کرد: وقتی ناوگان نباشد مشتری باید به هر قیمتی سفر خود را انجام دهد./ خبربان

افزایش قیمت بلیط افزایش قیمت بلیط و کرایه قیمت بلیط قیمت بلیط هواپیما قیمت بلیط و کرایه

مطالب مرتبط

9 نکته برای مسافران خارجی در دوران بلاتکلیفی و ناامنی

9 نکته برای مسافران خارجی در دوران بلاتکلیفی و ناامنی

راهنمای جامع تحصیل در انگلستان برای دانشجویان ایرانی

راهنمای جامع تحصیل در انگلستان برای دانشجویان ایرانی

راهنمای جامع برای خرید ساعت مچی زنانه

راهنمای جامع برای خرید ساعت مچی زنانه

خواص ماست ایسلندی؛ هرآنچه باید بدانید

خواص ماست ایسلندی؛ هرآنچه باید بدانید

شانه یخ زده: آیا ورزش می‌تواند به درمان کمک کند؟

شانه یخ زده: آیا ورزش می‌تواند به درمان کمک کند؟

آشنایی با هتل های نزدیک برج گالاتا استانبول

هتل های نزدیک برج گالاتا استانبول؛ تجربه اقامتی رویایی کنار گالاتا

بهترین آموزشگاه زبان تهرانپارس

توری آکاردئونی

هم زیبایی هم کارایی؛ چرا توری آکاردئونی بهترین گزینه برای درب ورودی است؟

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • باقری در خرید لوازم خانگی نقدی یا اقساطی؛ کدام به‌صرفه‌تر است؟
  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟
  • شهرام در راهنمای تغییر مسیر شغلی؛ چطور وارد یک حوزه کاری جدید شویم؟
  • کارشناس روابط عمومی در تجربه کار با سرفیس لپ تاپ 7؛ نقاط قوت و ضعف
  • کمیل در تجربه کار با سرفیس لپ تاپ 7؛ نقاط قوت و ضعف

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram