• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

برای دریافت سود مرحله دوم سهام عدالت چه کنیم؟ | آغاز واریز سود 600 هزار تومانی سهام عدالت

  • شناسه خبر: 15252
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 مارس 2023 ساعت 13:00
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
برای دریافت سود مرحله دوم سهام عدالت چه کنیم؟ | آغاز واریز سود 600 هزار تومانی سهام عدالت

پدرحالی که طبق آمار حدود ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند، همواره صدای اعتراض عده‌ای به گوش می‌رسید که چرا با وجود اینکه جزو دهک‌های کم درآمد جامعه هستند، مشمول این سهام نمی شوند. از سویی دولت دوازدهم درحالی به کار خود پایان داد که اعلام شد پرونده ثبت نام سهام عدالت بسته شده است و امکان اینکه مشمول جدیدی پذیرفته شود وجود ندارد. با این حال برخی نماینده های مجلس همچنان قول تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را می دادند و آمارهای مختلفی نیز از جاماندگان ارائه می شد و در نهایت نیز زمزمه های یک جامعه آماری ۲۰ میلیون نفری نیز به گوش رسید.

مجید عشقی در چهارمین نشست خبری خود در محل سازمان بورس و اوراق بهادار، اظهار داشت: ارزش معاملات بورس امسال از ۲۵ میلیارد دلار فراتر رفت و همچنین ارزش معاملات بورس‌های کالایی به هزار هزار میلیارد تومان رسید و میزان کالاهای معامله‌شده به ۱۰ میلیون تن رسید، رقمی که تاکنون سابقه نداشته است.

پس از انجام محاسبات پرداخت‌ها از روز شنبه آغاز می‌شود و تلاش ما بر این است که تا پایان سال پرداخت سود سهام‌عدالت تکمیل شود.وی همچنین گفت: معاملات در بورس به شفافیت بازار و تعیین قیمت منصفانه کمک می‌کند.

رئیس سازمان بورس اظهار داشت: سال آینده حاکمیت شرکتی در مورد شرکت‌های بورس را دنبال خواهیم کرد و برنامه‌ای برای آموزش مدیران ناشران بورسی در زمینه حاکمیت شرکتی خواهیم داشت.

عشقی همچنین گفت: امسال همه سودهای نقدی شرکت‌ها به صورت متمرکز و غیرحضوری از طریق سامانه سجام پرداخت شد که موجب تسهیل کار سهامداران و شرکت‌ها شد. همچنین از سودهای رسوبی در شرکت‌ها برای ۳۰ میلیون نفر واریز شد، افرادی بودند که رقم‌هایی مانند ۱۰۰ میلیارد تومان به‌عنوان سود سنواتی طلب داشتند که امسال واریز شد.

وی در مورد قیمت دستوری گفت: برای پیگیری این مشکل نیز میز صنعت در بورس تشکیل شد.

رئیس سازمان بورس درباره عملکرد هیات داوری گفت: انباشت پرونده‌ها در هیات داوری به حداقل کاهش یافته و میانگین ماندگاری پرونده‌ها در این هیات به کمتر از ۱۰۰ روز رسیده است و پرونده‌ها به جای ارجاع به مراکز قضایی، به صورت تخصصی در هیات داوری رسیدگی می‌شود.

عشقی اظهار داشت: در مورد بودجه کمیته‌ای در سازمان بورس تشکیل شد که ۳۰ بند در مورد نقش بازار سرمایه در بودجه در آن تدوین شد.

رئیس سازمان بورس در ادامه درمورد انتقال سهام عدالت متوفیان گفت: برای این فرایند وقفه‌ای درکار دفاتر قضایی ایجاد شد. طبق بررسی‌ها می‌توان با کمک شعب کارگزاری‌ها این کار را انجام داد. برای این منظور لازم بود در سامانه سپرده‌گذاری تغییراتی صورت بگیرد تا فرایند به صورت فیزیکی انجام نشود. در ماه‌های ابتدایی سال آینده این سامانه در اختیار کارگزاری‌ها قرار می‌گیرد. البته قوه قضایی هم درحال بررسی است و میتوان کار را همزمان پیش برد.

عشقی در ادامه با اشاره به اصلاح اساسنامه صندوق‌های دارایکم و پالایشی یکم اساسنامه صندوق‌ها اصلاح شده است، گفت: موضوعی که درمورد دارایکم وجود دارد این است که برگزاری مجمع و انتخاب بازارگردان انجام نشده است که این موضوع از ابتدای سال آینده اجرایی می‌شود.

وی در ادامه درمورد عرضه خودرو در بورس گفت: مساله اصلی خودرو این بود که طی دو سال گذشته قیمت کارخانه خودروسازها اصلاح نشده بود. جای خودرو در بورس نیست اما نتیجه شرایطی که پیش آمده بود و نحوه قرعه کشی چیزی جز از بین رفتن صنعت خودروسازی و متضررشدن مصرف کننده‌ها نبود. به همین دلیل پیشنهاد دادیم خودروها در بورس پذیرفته شود تا از وضعیت زیان‌دهی خارج شوند.

سهام عدالت

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: وزارت صمت و شورای رقابت پیشنهاد دادند قیمت اصلاح شود و خودروها سود منطقی از محل فروش داشته باشند. اگر این اتفاق رخ دهد و خودروسازها بدون زیان خودرپی خود را بفروشند ما هم مخالفتی نداریم.

عشقی ادامه داد: ما مسئولیت کامل رعایت صلاح سهام‌داران در شرکت‌های خودروسازی را متوجه هیات مدیره شرکت‌ها می‌دانیم. اگر بدون زیان بفروشند تا صلاح سهامدار را رعایت کنند ما مخالفت نداریم، از طرف دیگر هم آمادگی داریم که در بورس کالا عرضه کنند. نمی توان عرضه کننده‌ای را مجبور کرد کالای خود را در بورس کالا عرضه کنند. اما اگر تعهد دارند باید به تعهد خود عمل کنند. هدف ما این است که خودروساز زیان نکند تا حقوق سهام داران حفظ شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه درمورد صندوق تثبیت اعلام کرد: این صندوق یک دستورالعمل معاملاتی دارد که روی آن نظارت هم صورت می گیرد. عملکرد این صندوق درمورد اینکه چه زمانی وارد شود و چه سهم‌هایی بخرد مصوبه هیات امنا است و هیات عامل روی آن نظارت دارد؛ اما این صندوق نمیتواند جزئیات نحوه ورود را منتشر کند زیرا نوسان‌گیران به راحتی می توانند کاری کنند که اقدامات بی اثر باشد. صورت مالی صندوق دوره قبل منتشر شد و در آینده هم منتشر می‌شود.

عشقی درمورد واریز منابع از سوی صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت عنوان کرد: نه تنها این صندوق بلکه افرادی که در بازار سرمایه‌گذاری کردند نه تنها نمی خواهند سرمایه خود را خارج کنند بلکه تمایل دارند سرمایه بیشتری وارد کنند. به طور کلی امیدواریم ورود صندوق تثبیت به بازار به حداقل کاهش پیدا کند.

وی افزود: بعد از سال ۹۹ شاهد هستیم شاخص هم‌وزن به اعداد بالای سال ۹۹ رسیده است درحالی که شاخص کل هنوز به سال ۹۹ نرسیده است. این‌ موضوع نشان می دهد شرکت‌هایی که منطق اقتصادی داشتند با سرعت بهتری رشد کردند و شائبه‌ای که توجه صندوق‌های حمایتی به شاخص کل است را رد می کند.

سهام عدالت سهام عدالت به روش مستقیم سهام عدالت جاماندگان سهام عدالت جدید سهام عدالت فوت شدگان سهام عدالت متوفیان سهام عدالت مستقیم

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در اسنپ‌فود در اصفهان فقط سفارش غذا نیست؛ تجربه ارسال سریع مایحتاج روزانه
  • نازنین در اسنپ‌فود در اصفهان فقط سفارش غذا نیست؛ تجربه ارسال سریع مایحتاج روزانه
  • سجاد در راهنمای جامع خرید دستگاه حضور و غیاب: از نرم‌ افزار تا فناوری‌های پیشرفته
  • کارشناس روابط عمومی در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • رویا در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • پویا در مزایا و معایب پراپ تریدینگ | آنچه قبل از ورود باید بدانید

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram