• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

هشدار مهم هواشناسی | وضعیت آب و هوا امروز

  • شناسه خبر: 13922
  • تاریخ و زمان ارسال: ۸ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۷:۱۵
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
هشدار مهم هواشناسی | وضعیت آب و هوا امروز

سحر تاج‌بخش در یک برنامه تلویزیونی درباره وضعیت بارندگی‌ها طی سه هفته اخیر اظهار کرد: این بارندگی‌ها در سطح کشور در شرایط مناسبی بودند. اگرچه بارندگی‌ها به طور کلی کمتر از نرمال هستند اما پیش‌بینی می‌شود که طی هفته‌های آینده به حد نرمال برسند. با وجود بارندگی‌هایی که اتفاق افتاد نیمه شمالی کشور حتی استان‌های ساحلی وضعیت مناسبی ندارند.

وی افزود: این در حالی است که پاییز سال جاری نیز کم‌بارشی شدیدی وجود داشت و طی دو سال گذشته هم خشکسالی در کشور حاکم بود بنابراین کشاورزان در شمال کشور وضعیت خوبی ندارند اما به دلیل اینکه بارندگی‌ها در جنوب کشور تمرکز داشتند استان‌های جنوبی به‌خصوص استان بوشهر وضعیت مناسبی دارند.

رئیس سازمان هواشناسی درباره بارش‌های ماه‌های آینده گفت: طی ماه‌های آینده قطعا بارش‌هایی خواهیم داشت و به حد نرمال نیز خواهند رسید اما الگوهای آن‌ها نیز همچون سه هفته گذشته است و تمرکز در جنوب کشور خواهد بود. براساس پیش‌بینی‌های انجام شده تا نیمه‌های اردیبهشت نیز این بارش‌ها با همین الگو در جنوب کشور حتی تا بیش از حد نرمال و در شمال کشور کمتر از نرمال خواهد بود و شرایط توزیع بارش‌ها اصلا مناسب نیست. حتی در بارش های هفته آینده نیز تمرکز بیشتر در جنوب کشور خواهد بود.

وی افزود: طی دی‌ماه و اوایل بهمن‌ماه شدیدترین کاهش دمای کشور را داشتیم و این میزان از کاهش دما در این بازه زمانی طبیعی است. چند سال اخیر به دلیل افزایش دما و خشکسالی تجربه زمستان سرد برای ما ملموس نبود. اما الگوی زمستانی همین هوای سرد است و به دلیل عدم تجربه هوای سرد طی چندسال اخیر، چند استان در کاهش دما رکورد زدند.

تاج‌بخش افزود: در برخی از شهرها که رکورد دما زده شد این کاهش دما بی‌سابقه نبود ولی به دلیل اینکه در بازه زمانی چند سال گذشته چنین کاهش دمایی اتفاق نیفتاده بود، برخی تصور کردند که زمستان سخت و بی‌سابقه‌ای رخ داد. با وجود پدیده سرما در تمام استان‌ها این کاهش دما در خراسان رضوی از جمله فریمان از سایر نقاط چشمگیرتر بود.

رئیس سازمان هواشناسی درباره وضعیت دما طی هفته‌های آینده گفت: الگوهای هواشناسی نشان‌دهنده کاهش دما طی هفته‌های آتی نیست و از هفته آینده شاهد افزایش دما خواهیم بود و بعد از عبور این دو موج بارشی در هفته پیش‌رو برای اکثر نقاط کشور افزایش دما خواهیم داشت. این در حالی است که الگوهای پایدار تا آخر هفته نیز وجود خواهد داشت.

وی درباره پیش‌بینی جوی هفته آینده گفت: دو موج متوالی بارش برف و باران طی دو هفته آینده پیش‌بینی می‌شود که در آن موج بارشی نیز تمرکز بر جنوب کشور و زاگرس مرکزی خواهد بود و همچنین تهران نیز به‌ویژه نواحی شمالی بارش برف و باران را تجربه خواهند کرد.

تاج‌بخش درباره نوع خدمات سازمان هواشناسی تصریح کرد: سازمان هواشناسی دارای یک دانش میان‌رشته‌ای و خدمات گسترده است. در حوزه حمل‌ونقل اگر گزارش فشار را طی نیم ساعت به هوانوردی‌ها منتقل نکنند پروازها اتفاق نخواهد افتاد و ارتباط تنگاتنگی با هوانوردی دارد. هواشناسی همچنین در حوزه کشاورزی، دریایی، حرکت کشتی‌ها و حمل‌ونقل دریایی، محیط زیست برای کنترل آب، وزارت نیرو برای کنترل مصرف آب، وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی به صورت روزانه ارتباط تنگاتنگی دارد و خیلی از تصمیمات این سازمان‌ها براساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی است.

 

آب و هوا جهاد کشاورزی دی ماه کشتی هواشناسی

مطالب مرتبط

راهنمای جامع تحصیل در انگلستان برای دانشجویان ایرانی

راهنمای جامع تحصیل در انگلستان برای دانشجویان ایرانی

راهنمای جامع برای خرید ساعت مچی زنانه

راهنمای جامع برای خرید ساعت مچی زنانه

خواص ماست ایسلندی؛ هرآنچه باید بدانید

خواص ماست ایسلندی؛ هرآنچه باید بدانید

شانه یخ زده: آیا ورزش می‌تواند به درمان کمک کند؟

شانه یخ زده: آیا ورزش می‌تواند به درمان کمک کند؟

آشنایی با هتل های نزدیک برج گالاتا استانبول

هتل های نزدیک برج گالاتا استانبول؛ تجربه اقامتی رویایی کنار گالاتا

بهترین آموزشگاه زبان تهرانپارس

توری آکاردئونی

هم زیبایی هم کارایی؛ چرا توری آکاردئونی بهترین گزینه برای درب ورودی است؟

حداکثر مدت زمان پرداخت خلافی خودرو و پیامدهای پرداخت نکردن به موقع آن

حداکثر مدت زمان پرداخت خلافی خودرو و پیامدهای پرداخت نکردن به موقع آن

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • پویا در مزایا و معایب پراپ تریدینگ | آنچه قبل از ورود باید بدانید
  • کارشناس روابط عمومی در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • بابک در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • کارشناس روابط عمومی در سفر با قطار در رمضان؛ شرایط پیش فروش بلیط قطار چگونه است؟
  • مهدیان در سفر با قطار در رمضان؛ شرایط پیش فروش بلیط قطار چگونه است؟
  • غزل دزیانی در ویژگی‌های ضروری نرم‌افزار حسابداری برای فروشگاه‌های اینترنتی

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram