قاتل فراری مینودشت بازداشت شد او که جوان 33 ساله را با چاقو کشته بود به دام قانون گرفتار شد.
به گزارش رکنا، سرهنگ "علی اکبر بای" اظهار داشت: شب گذشته در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر یک فقره درگیری در یکی از محلات شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران مشاهده شد جوان 33 ساله با سلاح سرد توسط فردی مجروح شده است که جهت مداوا به بیمارستان منتقل شد.سرهنگ بای با بیان اینکه مجروح بعلت شدت جراحات و خونریزی در گذشت، تصریح کرد: اقدامات فنی و تخصصی پلیس برای دستگیری قاتل فراری آغاز شد و سرانجام در کمتر از یک ساعت با اشراف اطلاعاتی ماموران، مخفیگاه متهم شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضائی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی مینودشت خاطرنشان کرد: متهم 24 ساله در مقر انتظامی و در تحقیقات مقدماتی به ارتکاب قتل بدلیل اختلافات خانوادگی و مالی اقرار کرد و ضمن تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.