اگه بدونی نگهداری سیب زمینی تو یخچال و فریزر چقدر خطرناکه !! | چرا نگهداری سیب زمینی داخل یخچال و فریزر خطرناک است؟

سیب زمینی یکی از سبزیجات مقاومی بوده که به هر شکلی قابل استفاده است. از پخت و پز و نگهداری گرفته تا خوردن آن. به قول ما ایرانی ها خوراکی بساز است.

اگه بدونی نگهداری سیب زمینی تو یخچال و فریزر چقدر خطرناکه !! | چرا نگهداری سیب زمینی داخل یخچال و فریزر خطرناک است؟
کدخبر : 16787
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

سیب زمینی ها زود کبود و فاسد نمی شوند، تغییر رنگ و طعم نداده و قیمتی مناسب دارند. همچنین می توان به شکل های مختلف آن را در منزل تهیه کرد و برای یک وعده ی غذایی خوراکی کامل به دست آورد. اما در این میان چگونگی نگهداری آن بسیار اهمیت دارد. معمولاً اغلب ما سیب زمینی را به طرز صحیحی نگهداری نمی کنیم.

در طی تحقیقاتی که در روزنامه ی English news به چاپ رسید این گونه بیان شد که سیب زمینی خامی که روزی آن را به شکل های سرخ کرده، شکم پر، کوکو سیب زمینی یا همان پنکیک سیب زمینی تهیه می کنید، باید خارج از یخچال نگهداری شود. به گفته ی آژانس استانداردهای غذایی، سیب زمینی که در یخچال و حتی فریزر نگهداری شود برای سلامتی بسیار مضر است.

.

.

اگر میخواهید با مطالب بیشتری از سبک زندگی با خبر باشید این صفحه  را ببینید.

.

.

می توان گفت از جمله مهمترین غذاهایی که جداً نباید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کرد سیب زمینی است. بسیاری از مردم و به خصوص آنهایی که در مناطقی با آب و هوای گرم زندگی می کنند برای جلوگیری از خراب یا سبز و پلاسیده شدن سیب زمینی آن را در یخچال می گذارند. این کار کاملاً اشتباه بوده و اصلاً توصیه نمی شود. زیرا زمانی که سیب زمینی در یخچال گذاشته می شود، نشاسته ی آن به قند تبدیل می شود. حال زمانی که این سیب زمینی پخته شده یا سرخ می شود، با آمینو اسید آسپاراژین ترکیب شده و آکریل آمید شیمیایی را تولید می کند که بسیار برای بدن مضر است.

آکریل آمید در واقع ماده ی سرطان زایی بوده و در طیف وسیعی از غذاها از جمله قهوه و سیب زمینی می تواند به وجود آید. آکریل آمید از دمای بسیار بالا در پخت و پز به وجود می آید. در واقع کربوهیدرات ها و یک آمینو اسید که آسپاراژین نامیده شده در دمای ۲۴۸ درجه فارنهایت یک ماده ای پلاستیکی می سازند که آکریل آمید نامیده می شود.

به گفته ی موسسه ی ملی سلامت آمریکا آکریل آمید با سرطان در ارتباط است. اما هنوز جزئیات دقیق آن و نوع همبستگی موجود به وضوح مشخص نیست. منبع بزرگ و اصلی آکریل آمید برای انسان مواد غذایی و سیگار می باشد. چیپس سیب زمینی، نان، کلوچه، بیسکوییت، کنسرو زیتون سیاه، آب آلوبخارا و قهوه جزء مواد غذایی هستند که بیشترین آکریل آمید را دارند. سیگار ۵ برابر بیشتر از مواد غذایی گفته شده آکریل آمید دارد.

ممکن است با خود بگویید که سال هاست که با خرید سیب زمینی آن را در یخچال نگهداری می کنم و حالا آیا خطرات سیگار کشیدن را به جان خریده ام؟ قطعاً این گونه نیست، چرا که پزشکان می گویند از بین بردن تمامی سموم به خصوص آنهایی که میکروسکوپی هستند و جلوگیری از ورود آن ها به بدن تقریباً غیر ممکن است. وی همچنین می گوید با خوردن سبزیجات دیگری مانند بروکلی و کلم کمک می کند تا آسپاراژین / آکریل آمید خنثی شود.

– می توانید با ۳۰ دقیقه خیساندن سیب زمینی در آب قبل از سرخ کردن سطح آکریل آمید آن را کاهش دهید.

– در مورد نگهداری سیب زمینی نیز آن را در جای خشک و خنک گذاشته و از قرار دادن آن در یخچال خودداری کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه