قتل خونین در شهر رخ داد | حادثه خونین برای زوج مرندی

 سرهنگ علی اسدیان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ساعت 23 دیشب در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی تیراندازی فردی دریکی از محلات مرند که منجر به کشته شدن زوج مرندی در سطح شهرستان شد ، بلافاصله گشت های پلیس به محل اعلامی، اعزام شدند.

وی افزود: پس از رسیدن نیروهای پلیس در بررسی‌های اولیه مشخص شد زوج مرندی در تیراندازی با سلاح گرم "کلت کمری" مجروح و به دلیل شدت جراحات در محل فوت کرده است.

سرهنگ اسدیان از دستگیری قاتل فراری با تلاش‌های صورت گرفته ماموران پلیس و دستگیری وی در کمتر از 24 ساعت خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات پلیس علت قتل را اختلاف شخصی عنوان کرد‌

فرمانده انتظامی شهرستان مرند در پایان تصریح کرد: ناتوانی در مهار خشم و عصبانیت در هنگام نزاع و درگیری، عواقب بسیار ناگواری به همراه دارد که گاه جبران ناپذیر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *