سود سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

سورپرایز ویژه دولت برای سهام عدالتی ها‌ | واریز سود سهام عدالت به حساب سهام عدالتی ها

بنابر اعلام مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، سود سهام عدالت برخی از سهامداران جامانده از دریافت سود، تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت خواهد شد.

سورپرایز ویژه دولت برای سهام عدالتی ها‌ |  واریز سود سهام عدالت به حساب سهام عدالتی ها
کدخبر : 7420
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طبق آخرین خبر ها به نظر می رسد سود سهام عدالت همه سهامداران واریز شود. سود سهام عدالت هر سال در دو مرتبه به حساب سهامداران پرداخت می شود. باقی مانده، حواشی واریز سود سهام عدالت سال ۹۸ همچنان ادامه دارد و سهامداران را از اینکه این پول به حسابشان واریز نشود نگران کرده است. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در حال پیگیری موضوع عدم پرداخت سود سهام عدالت توسط برخی شرکت ها است. در ادامه آخرین خبر ها را از واریز سود سهام عدالت می خوانیم.

سود سهام عدالت

هفته گذشته بود که پیمان حدادی، مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که سود سهام عدالت افراد حقیقی، اسفندماه سال ‌گذشته پرداخت شد. از اسفندماه سال‌ گذشته تاکنون، حدود ۱۰۰‌هزار نفر از سهامداران حقیقی که پیش از این در سامانه سجام ثبت ‌نام نکرده و شماره حساب خود را اعلام نکرده بودند، در سایت سجام اقدام به ثبت‌نام کردند؛ سود سهام عدالت این افراد نیز در پایان ‌ماه جاری واریز خواهد شد.

به گفته وی، طبق هماهنگی ‌هایی که با شرکت سپرده‌‌گذاری مرکزی (سمات) انجام شده است، در پایان هر ماه سهامداران سهام عدالت که به تازگی در سایت سجام ثبت‌نام کنند و سود خود را نگرفته باشند، در پایان ‌ماه ثبت‌نام خود، سود سهام عدالت را دریافت خواهند کرد.

پیش از این نیز، ذبیح الله سلمانی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعلام کرد برای افرادی که سود سهام عدالت سال قبل را دریافت نکردند، این سود به طور حتم تا پایان اردیبهشت‌ماه پرداخت می‌شود. به گفته وی، مستحضر باشید که سود سهام عدالت تا پایان اسفندماه ۱۴۰۰ پرداخت و مقرر شده برای بقیه هم تا عید فطر پرداخت شود. با این حال اگر این موضوع انجام نشد، این سود قطعاً تا پایان اردیبهشت‌ماه پرداخت می‌شود.

لازم به ذکر است که ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰، پرداخت ۲۵هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت سال‌های گذشته به حساب حدود ۴۵ میلیون نفر از دارندگان این سهام به پایان رسید و افرادی که دارای پرتفوی ۴۹۲ هزار تومانی سهام عدالت بودند، ۵٣٢هزار تومان و دارندگان پرتفوی ۵٣٢هزار تومانی، ۵٧۵هزار تومان سود دریافت کردند. با این وجود، برخی از مشمولان سهام عدالت به دلیل وجود موانعی از جمله شماره شبای نامعتبر، مسدود، راکد، مشترک (دو امضاء)، ارزی و بلندمدت، قادر به دریافت سود نشدند.

در پایان معاملات روز چهارشنبه (۲۱ اردیبهشت ماه)، ارزش سهام عدالت ۱.۳درصد افزایش یافت و ارزش سبد ۵۳۲هزار تومانی، یک میلیون تومانی و ۴۹۲هزار تومانی سهام عدالت به ترتیب به ۱۴ میلیون و ۶۵۸هزار تومان، ۲۷ میلیون و ۶۱۲هزار تومان و ۱۳ میلیون و ۵۸۸هزار تومان رسید. با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰درصد قابل فروش سبد ۵۳۲هزار تومانی سهام عدالت به ۸ میلیون و ۷۹۵هزار تومان رسیده است.

سود سهام عدالت

«ذبیح‌الله سلمانی»با بیان اینکه در میز خدمت وزارت اقتصاد و دارایی در استان افراد زیادی درباره پرداخت نشدن سود سهام عدالت مراجعه کردند، اظهار داشت: مستحضر باشید که سود سهام عدالت تا پایان اسفندماه 1400 قطعاً پرداخت شده و مقرر شده برای بقیه هم تا عید فطر پرداخت شود. با این حال اگر این موضوع انجام نشد، این سود قطعاً تا پایان اردیبهشت‌ماه پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در استان قزوین بیشتر مراجعه‌‌کنندگان به میز خدمت فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان بودند، اضافه کرد: این افراد به 2 موضوع معترض بودند که یکی از آنها درباره تسهیلاتی بود که از بانک‌ها گرفته بودند و سودهای بسیار بالایی که برای اینها محاسبه شده و امکان بازپرداخت تسهیلات هم نداشتند.

سلمانی ادامه داد: این سودها باعث شده که تولیدکننده در ادامه مسیر تولید مشکل پیدا کند و بعضی از تولیدکنندگان می‌گفتند که کارخانجات ما تعطیل شده و یا نیمه‌تعطیل است. در این حوزه برخی از آنها به تصمیم‌های هیئت مدیره بانک‌ها در سطح کشور نیاز دارند که دستورهای لازم را صادر کرده و آنها را ارجاع دادیم تا از طریق مدیرعامل بانک عامل مشکلشان رفع شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر اقتصاد با ذکر اینکه دیگر موضوع پرشکایت در استان قزوین مالیات بود، گفت: برخی از تولیدکنندگان می‌گفتند که تولید ما این‌قدر نیست که بتوانیم مالیات سنگین بدهیم و به شدت از میزان این مالیات ابراز نارضایتی می‌کردند. همچنین تعداد زیادی از مردم برای اعتراض به مالیات قطعی‌شده به میز خدمت وزارت اقتصاد مراجعه کردند که شامال مالیات‌های 50 و 100 میلیون تومانی هم بود.

سلمانی با بیان اینکه بازنگری در مالیات‌های قطعی‌شده را از هفته گذشته به استان‌ها تفویض کردیم، گفت: بنابراین برای افراد حقوقی که کارخانه و شرکت دارند، ‌مدیران مالیاتی و هیئت‌های مستشاری ما در استان‌ها این اختیار را دارند که برای مالیات‌های تا سقف یک میلیارد تومان تصمیم بگیرند و به همین خاطر این اشخاص نباید دیگر به سازمان امور مالیاتی کشور در تهران مراجعه کنند.

وی ادامه داد: همچنین برای اشخاص حقیقی که کسب‌وکارهای خرد دارند و به به مالیات‌های قطعی‌شده اعتراض دارند، مدیران استانی می‌توانند تا سقف 100 میلیون تومان تصمیم‌گیری کند و این اشخاص هم لازم نیست به ستاد ما در تهران مراجعه داشته باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه