چه افرادی باید از آمپول نوروبیون استفاده کنند؟ | عوارض آمپول نوروبیون چیست؟
مانند سایر داروها و محصولات، اثرات جانبی تزریق نوروبیون نیز نشان داده شده است. در ادامه بیشتر درباره عوارض آمپول نوروبیون میخوانیم.
آمپول نوروبیون یک داروی تقویتی است. امروزه در سراسر دنیا به خصوص زنان از این دارو استفاده میکنند. نوروبیون به شکل آمپول و قرص وجود دارد و هر دوی آنها از پرمصرفترین و معروفترین داروهای تقویتی در دنیا است. نوروبیون هم مانند همهی داروهای، مزایا، عوارض و ویژگیهای خاصی دارد که در این مطلب به طور مفصل به آنها پرداختیم و همه چیز را درباره داروی نوروبیون توضیح دادیم.
آمپول نوروبیون را برای بیماریهای سیستمیک عصبی به دلیل کمبود شدید ویتامین B ۱، B ۶ و B ۱۲ استفاده میکنند. آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین، پیریدوکسین، تیامین HCL، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B ۱، B ۶، B ۱۲) در دوز بالا است.
خواص آمپول نوروبیون چیست؟
آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین، پیریدوکسین، تیامین HCL، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B ۱، B ۶، B ۱۲) در دوز بالا است. در همین حال، ویتامینهای B ۱، B ۶ و B ۱۲ برای متابولیسم در سیستم عصبی محیطی و مرکزی از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. با این حال تأثیر در بازسازی اعصاب در تحقیقات مختلف با استفاده از ویتامینها به صورت جداگانه و به صورت ترکیبی نشان داده شده است.
موارد استفاده از تزریق نوروبیون (آمپول نوروبیون برای چیست)
علاوه بر این، آمپول نوروبیون را برای بیماریهای سیستمیک عصبی به دلیل کمبود شدید ویتامین B ۱، B ۶ و B ۱۲ استفاده میکنند. این راهکار فقط در مواردی است که درمان خوراکی ناکافی باشد. با این حال، یک پزشک متخصص یا داروساز میتواند استفاده دقیق از آمپول ویتامین را کاملاً پیشنهاد دهد.
موارد منع مصرف نوروبیون چیست؟
نوروبیون نباید در بیماران حساس به هیچ یک از مواد فعال یا مواد کمکی این محصول استفاده شود. پس در این حال همیشه با پزشک یا داروساز خود که در مورد وضعیت بیماران اطلاعات بهتری دارد مشورت کنید.
عوارض جانبی تزریق عوارض آمپول نوروبیون
مانند سایر داروها و محصولات، اثرات جانبی تزریق نوروبیون نیز نشان داده شده است. در همین حین، واکنش و حساسیت بیش از حد به ویتامین B ۱ یا B ۱۲، مانند تعریق، تاکی کاردوا (ضربان قلب سریع) و واکنشهای پوستی همراه با خارش و کهیر ممکن است رخ دهد.
در موارد منفرد و فردی، حالت شوک نیز پس از درمان با تزریق ویتامین B ۱ یا B ۱۲ مشاهده شده است. مشکلات دستگاه گوارش، مانند حالت تهوع، اسهال استفراغ یا درد شکم نیز ممکن است رخ دهد.
موارد آکنه فردی پس از تزریق دوز بالای ویتامین B ۱۲ گزارش شده است.
واکنش در محل تزریق ممکن است رخ دهد.
در صورت بروز چنین علائم یا سایر اثرات ناخواستهای که فکر میکنید به این دارو تعلق دارد، بلافاصله با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید.
مقدار و تجویز نوروبیون (میزان مصرف آمپول نوروبیون)
مقدار آمپول نوروبیون با تزریق عضلانی تجویز میشود. از همه مهمتر، مدت زمان درمان با نوروبیون توسط پزشک یا داروساز که از شرایط بیمار اطلاعات بهتر و بیشتری دارند. تعیین میشود.
آمپول نوروبیون چیست؟
نوروبیون یک آمپول تقویتی متشکل از ویتامین گروه B شامل B12 ،B6 ،B1 است. نوروبیون (neurobion) در فرایند حمایت، ترمیم و بازسازیِ اعصاب نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
دیگر اثرات این آمپول شامل: کاهش سریع درد به ویژه کمردرد، بهبود سرعت انتقال عصبی، تسریع بازسازیِ اعصابِ آسیبدیده، درمانِ حمایتیِ بیمارانِ مبتلا به انواع پلی نوروپاتیها مثل معتادان به الکلی، مبتلایان به دیابت و در مواردی تغییرات تحلیل برنده در ستون فقرات است.
نوروبیون، حاوی مقادیر درمانیِ ۱۰۰ میلیگرم ویتامین ب۱ ، ۱۰۰ میلیگرم ویتامین ب۶ ، ۱۰۰۰ میکروگرم ویتامین ب ۱۲ است.
آیا آمپول نوروبیون باعث چاقی میشود؟
برخی تصور میکنند که با تزریقِ ادامهدار این داروی تقویتی چاق خواهند شد. اما، غالبا مصرف ویتامین B تغییری در وزن شما ایجاد نمیکند.
گاهی بعضی افراد بعد از مصرف نوروبیون، اشتهای بیشتری پیدا میکنند و بهتبع آن وزنشان هم افزایش مییابد. این اتفاق به دلیل کمبود ویتامین B12 در آنهاست که باعث بیاشتهاییشان بوده و با مصرف نوروبیون اشتهایشان بازگشته و احتمالا کمی وزن اضافه کردند. با انجام تمرین و ورزش میتوان اضافه وزن را کنترل کرد تا دچار چاقی نشویم.
همان طور که گفتیم آمپول نوروبیون یک آمپول تقویتی از گروه ویتامین ب است. بنابراین با تزریق آن تمام ویتامینهای گروه B وارد بدنتان میشود.
آمپول نوروبیون برای چی خوب است؟
نوروبیون به عنوان مکمل تغذیه مورد استفاده عموم قرار گرفته است. از این رو برای افرادی که دچار کمبود ویتامین های گروه B) B کمپلکس، B1 (تیامین)، ویتامین B6 (پروکسیدین)، ویتامین B12 (سیانوکبالامین)) هستند، مفید است.
کاربردهای دیگر قرص و آمپول نوروبیون پیشگیری یا درمان بعضی بیماریهاست؛ مثل:
- آرتروز؛
- کلسترول بالا؛
- بیماری آلزایمر؛
- اختلالات ذهنی؛
- آسیب دائمی عصب؛
- بیماریهایِ قلبی و عروقی؛
- التهاب دیابتیها (نوروپاتی)؛
- کمخونی (بهخاطر کمبود ویتامین B12)؛
- التهاب چندین عصب (نوروپاتی) محیطی.
زمان تاثیر آمپول نوروبیون
مقدار و زمان تزریق آمپول نوروبیون را باید دکتر تعیین و تجویز کند. میزان مصرف و همچنین طول درمان با این دارو در افراد مختلف با توجه به شرایط و مشکلشان متغیر است.
به طورکلی آمپول نوروبیون به صورت عضلانی و عمیق تزریق شده و در مواردی که بدنِ بیمار نیاز حاد به ویتامین B داشته باشد، روزی یک آمپول تجویز میشود. اما اگر قصد تقویت بدنتان را دارید، پیشنهاد میکنیم در مدت زمان ۱ یا ۲ ماه، نهایتاً ۸ بار تزریق نوروبیون داشته و پس از آن هر ماه فقط ۱ بار از آن استفاده کنید.
فواید آمپول نوروبیون
این آمپول برای افراد زیادی و در موقعیتهای مختلفی کاربرد دارد و سودهای زیر را به مصرف کنندگان خود میرساند.
آیا آمپول نوروبیون برای کرونا خوب است؟
کسانی که به کرونا مبتلا میشوند غالبا ضعف، خستگی و دردهای عصبی را تجربه میکنند. مصرف نوروبیون برای بهبود حالِ این افراد مفید است و با تقویت اعصاب بیماران به آرامش آنها در این ایام کمک خواهد کرد. حتی، بعد از برطرف شدن بیماری و در دوران نقاهت هم برای مقابله با عوارض کرونا، بهتر است که این دارو مصرف شود. همچنین نوروبیون با تقویت سیستم ایمنی بدن، تا حدی از درگیر شدن فرد به کووید ۱۹ جلوگیری میکند.
آمپول نوروبیون برای مو
نوروبیون در درمان ریزش مو نیز فوقالعاده عمل میکند. این یک خبر خوب برای بانوان است. ویتامینهای گروه B برای رشد مو حیاتی است. آمپول نوروبیون در دوز مشخص سبب رشد سریع مو میشود. کسانی که از ریزش مو رنج میبرند، کمبود ویتامین ب ۱۲ در آنها بسیار شایع است. بنابراین افزایش سطح ویتامین B12 یک راه بسیار خوب برای کاهش ریزش مو و رشد مجدد موها است.
از طرف دیگر روی و ویتامینهای گروه ب میتوانند تولید دیهیدروتستسترون را مهار کنند. دهیدروتستسترون علت اصلی ریزش مو (وابسته به آندوژن) در نظر گرفته میشود. یعنی به زبان خیلی ساده آمپول نوروبیون برای درمان ریزش مو بسیار موثر است.
تزریق نوروبیون در بارداری و شیردهی
در دوران بارداری نیاز مادر به ویتامین B12 افزایش مییابد. توجه داشته باشید که تزریق ویتامین B در سهماهه دوم بارداری انجام شود.
آیا تزریق یا مصرف این دارو در دوران شیردهی ممنوع است؟ زنان در دوران شیردهی با تجویز پزشک مجاز به تزریق نوروبیون هستند (به اندازه دوز مصرفی که پزشک توصیه کرده است مصرف شود).
آمپول نوروبیون برای بیماران قلبی
مصرف نوروبیون به طور کلی به افرادی که کمبود ویتامینهای ب را دارند توصیه میشود. نوروبیون علاوه براینکه یک مکمل تغذیهای مناسب است؛ در موارد دیگر هم می تواند مفید باشد. از جمله در پیشگیری یا درمان بیماریهای قلبی. منتها بیماران قلبی باید حتما تحت نظر پزشک معالج شان و با تجویز او این دارو را استفاده کنند./خبر آنلاین