• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

خاورمیانه در انتظار آتش بس غزه! | حماس منتظر تضمین آتش بس غزه شد!

  • شناسه خبر: 25559
  • تاریخ و زمان ارسال: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۹:۱۱
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
خاورمیانه در انتظار آتش بس غزه! | حماس منتظر تضمین آتش بس غزه شد!

جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که هیئت حماس آماده بررسی طرح ارائه شده برای آتش‌بس در غزه به طرف‌های میانجی در قاهره است و پذیرش مذاکرات به معنای تن دادن به شروط اشغالگران نیست.

به گواه فرماندهان و رهبران سیاسی در جبهه داخلی رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو از اهرم مذاکرات آتش بس تنها به دنبال طولانی کردن جنگ با هدف جبران شکست‌های خود عرصه سیاسی است و دمیدن بر آتش درگیری در لشکرکشی به رفح نیز جز شکست میدانی و سیاسی برای وی حاصلی نخواهد داشت.

پایگاه خبری العهد لبنان روز شنبه گزارش داد که «احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در لبنان در سخنانی از تن دادن اشغالگران به شروطی جدید برای ادامه مذاکرات خبر داد و افزود: نمایندگان حماس پیشنهاداتی که حاوی مفاد مثبت است از سوی اشغالگران دریافت کرده است که نشان‌دهنده عقب نشینی دشمن صهیونیستی در برخی از مفاد درخواستی پیشین است.

عبدالهادی با اشاره به عقب نشینی اشغالگران در خواسته‌های پیشین خود در مذاکرات غیرمستقیم تاکید کرد که انعطاف جنبش حماس در مذاکرات به معنای عقب نشینی از شروط چهارگانه پیشین خود نیست.

این مقام ارشد حماس با اشاره به سفر هیئت مذاکره کننده حماس به قاهره برای بررسی طرح ارائه شده برای آتش بس خاطرنشان کرد که هیئت مذاکره کننده حماس در طی روند مذاکرات از ابتدا تاکنون با درایت در برابر هیئت صهیونیستی رفتار کرده و منتظر تضمین‌های بین‌المللی از آمریکا، مصر، قطر، روسیا و ترکیه برای پذیرش آتش بس است.

آتش بس غزهعبدالهادی تصریح کرد که مقاومت نه تنها پیگیر شروط چهارگانه خود در مذاکرات آتش است، بلکه در برابر مواضع اخیر نتانیاهو در لشکرکشی به رفح نیز کاملاً در بُعد نظامی نیز آماده است.

این جنبش بار دیگر بر پایبندی به خواسته‌های ملی و شروط چهارگانه یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیروهای اسرائیلی از نوار غزه، بازگشت آوارگان به محل زندگی خود و افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و آغاز بازسازی این باریکه تاکید کرد.

نماینده حماس بار دیگر تاکید کرد که ما آماده دستیابی به توافقی جدی و حقیقی برای مبادله اسرا هستیم./ افکار نیوز

 جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یازدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

با انتشار گزارش‌ها مبنی بر امیدواری برای مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و مقاومت حماس، ایتامار بن گویر وزیر داخلی و تندرو کابینه تل آویو، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد.

 بن گویر افزود: نتانیاهو خوب می داند که پیامد عدم پایندی به ۲ وعده خود شامل مخالفت با هرگونه مذاکره بد با حماس و دوم حمله به رفح چه خواهد بود.

آتش بس غزه

اظهارات بن گویر پس از آن بیان می شود که «آموس یدلین» فرمانده اسبق شعبه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به تسلط بن گویر و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی بر بنیامین نتانیاهو گفت:نخست وزیر، اسیر این دو وزیر شده است.

همزمان با این اظهارات، رسانه‌های رژیم صهیونیستی شنبه شب گزارش دادند که هزاران معترض بار دیگر در تل آویو علیه نتانیاهو و بن گویر و کابینه تل آویو تظاهرات کردند.

یسرائیل هیوم (اسرائیل امروز) روزنامه صهیونیستی گزارش داد که تظاهر کنندگان اسرائیلی در تظاهرات تل آویو شعار «بن گویر مجرم و جنایتکار است» سر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از خبرنگاران این رژیم گزارش دادند که نتانیاهو بیانیه‌ای در مخالفت با امضای قرارداد برای تبادل اسرا با حماس را در پوشش یک مقام دیپلماتیک اسرائیلی منتشر کرده است.

روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز در این باره نوشت: خبرنگاران اسرائیلی تصمیم گرفتند که نتانیاهو و بازی وی برای مانع تراشی برای مبادله اسرا را برملا و وی را رسوا کنند.

این رسانه صهیونیست گزارش داد: اظهارات نتانیاهو در پوشش یک مقام ناشناس هرگز بیانگر دیدگاه کابینه نیست.

جروزالم پست در ادامه آورد: مقام مسؤولی که خواست نامش فاش نشود و تهدید کرده که با وجود هرگونه توافق با حماس به رفح حمله می شود، خود نتانیاهوست.

این رسانه صهیونیست افزود: هدف نتانیاهو این است که به افکار عمومی اسرائیل چنین القا کند که در مسأله تشدید نظامی در مخالفت با مذاکره برای تبادل اسرا با حماس یک اجماع کلی وجود دارد.

آتش بس غزه

از سوی دیگر تایمز اسرائیل نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که نتانیاهو بنی گانتس وزیر جنگ اسبق و ایزنکوت دیگر عضو شورای جنگ را برای مشاوره تلفنی دعوت نکرد.

در این مشاوره تصمیم بر آن گرفته شد که هیأتی به قاهره برای مذاکره با حماس اعزام نشود، این درحالی است که براساس گزارش رسانه های اسرائیلی، آمریکا اسرائیل را برای اعزام این هیأت به مصر و مذاکره با نیروهای مقاومت زیر فشار گذاشته است.

فاش شدن مانع تراشی نتانیاهو ساعتی پس از آن بیان می شود که «حسام بدران» از رهبران حماس در گفتگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که نتانیاهو و اعضای کابینه تندرو او با بهانه های واهی در مسیر مذاکرات و توافق برای آتش‌بس کارشکنی می‌ کنند.

بدران تصریح کرد که محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او به دنبال توافق نیست.

به نظر می رسد که هدف آمریکا از فشار به رژیم صهیونیستی برای مذاکره با حماس، استفاده از این برگ در انتخابات آینده آمریکاست.

تاکید مقام حماس بر پیگیری مذاکرات و آتش بس غزه

-یکی از رهبران حماس شنبه شب گفت: با قضیه مذاکرات آتش‌بس را با جدیت دنبال می‎ کنیم و مصمم به دست‌یابی به توافقی هستیم که به پایان رنج و دردهای ملت فلسطین منجر شود.

آتش بس غزه

 «حسام بدران» در گفتگو با "الجزیره مباشر" او افزود :نتانیاهو و اعضای کابینه تندرو او با بهانه های واهی در مسیر مذاکرات و توافق برای آتش‌بس کارشکنی می‌ کنند.

بدران تصریح کرد که محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او به دنبال توافق نیست.

وی گفت: آنچه در این دور از مذاکرات در قاهره به ما ارائه شد، بهتر از پیشنهادات قبلی است.

عضو دفتر سیاسی حماس بیان کرد که ما از طریق واسطه‌ها و نه به طور مستقیم با دولت آمریکا در ارتباط هستیم./ تابناک

آتش بس غزه اخبار آتش بس غزه قطعنامه آتش بس غزه مذاکرات آتش بس غزه نتیجه آتش بس غزه

مطالب مرتبط

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

علت روشن شدن چراغ چک و راهکارهای آن

صورت مغایرت بانکی

صفر تا صد صورت مغایرت بانکی + مثال

احمد ایوبی پور

مهندس احمد ایوبی ‌پور؛ شهروند دو دنیا

چرا برخی از کارگاه‌ های تولیدی شکست میخورند

چرا برخی از کارگاه‌ های تولیدی شکست میخورند

ورق عرشه فولادی

ورق عرشه فولادی: کدام نوع، ضخامت و پوشش برای پروژه شما ایده‌آل و به‌صرفه‌تر است؟

مراقبت پوست

مراقبت از پوست در تابستان: نکات کلیدی برای سلامت و شادابی

پورشه ۱۴.۵ میلیاردی، گران‌ترین معامله آنلاین خودرو در پلتفرم سوییچ

پورشه ۱۴.۵ میلیاردی، گران‌ترین معامله آنلاین خودرو در پلتفرم سوییچ

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار پیشنهاد ویژه

آرشیو خبر ها
  • بارش برف در روستای اره چاک اشکور
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    بارش برف در روستای اره چاک اشکور

  • عملیات نمک‌پاشی در محورهای کوهستانی استان سمنان پس از بارش برف
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    عملیات نمک‌پاشی در محورهای کوهستانی استان سمنان پس از بارش برف

  • برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) در مسجد تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) در مسجد تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی

  • قیمت طلا امروز جمعه 21 آذر/ جهش شبانه قیمت طلا + جدول
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلا امروز جمعه 21 آذر/ جهش شبانه قیمت طلا + جدول

  • اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    جشن میلاد حضرت فاطمه(س) در قم

  • آزادی زندانی ۷۹ساله در خوی همزمان با میلاد کوثر؛ ۹ زن زندانی آزاد شدند
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    آزادی زندانی ۷۹ساله در خوی همزمان با میلاد کوثر؛ ۹ زن زندانی آزاد شدند

  • دشمن با هزینه سنگین در پی دور کردن نسل جدید از سیره اهل‌بیت(ع) است
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    دشمن با هزینه سنگین در پی دور کردن نسل جدید از سیره اهل‌بیت(ع) است

  • بارش شدید باران در چابکسر
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    بارش شدید باران در چابکسر

  • بویینگ یا ایرباس، کدام هواپیما گران‌تر است؟
    علمی و تکنولوژی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    بویینگ یا ایرباس، کدام هواپیما گران‌تر است؟

  • ۳ حادثه واژگونی خودرو در استان بوشهر ۹ مصدوم داشت
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    ۳ حادثه واژگونی خودرو در استان بوشهر ۹ مصدوم داشت

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • صالحی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • کارشناس روابط عمومی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • یوسفی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • همولایتی در ارز ۷۱ هزار تومانی صرف واردات خودروهای لوکس شد؟
  • سارا در آرایش غلیظ مریم مومن گرد و خاک کرد | مریم مومن اصلا با این آرایش قابل شناسایی نیست!! + عکس

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram