قیمت دلار | قیمت دلار امروز در بازار

قیمت دلار بعد از حمله ایران افزایش یافت | قیمت دلار امروز به چند رسید؟

قیمت دلار امروز 26 فروردین 1403 به چند رسید؟

قیمت دلار بعد از حمله ایران افزایش یافت | قیمت دلار امروز به چند رسید؟
کدخبر : 24823
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار  خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.

قیمت دلار

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. لازم به ذکر است که این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است (بجز دلار که نرخ بازار مبادله ارزی است) و با نرخ ارز سهمیه‌ای متفاوت است.

بروزرسانی قیمت دلار و سایر ارزها: یکشنبه ۲۶ فروردین

ارز

قیمت (ریال)

دلار (صرافی بانک ملی)

435,677

یورو (صرافی بانک ملی)

463,906

درهم امارات

182,870

پوند انگلیس

832,340

لیر ترکیه

20,850

فرانک سوئیس

730,900

یوان چین

92,400

ین ژاپن

436,200

وون کره جنوبی

490

دلار کانادا

486,900

دلار استرالیا

431,900

دلار نیوزیلند

396,900

دلار سنگاپور

491,100

روپیه هند

8,000

روپیه پاکستان

2,408

دینار عراق

511

پوند سوریه

266

افغانی

9,360

کرون دانمارک

95,300

کرون سوئد

61,400

کرون نروژ

61,400

ریال عربستان

178,460

ریال قطر

183,700

ریال عمان

1,743,400

دینار کویت

2,175,000

دینار بحرین

1,786,700

رینگیت مالزی

140,200

بات تایلند

18,250

دلار هنگ کنگ

85,200

روبل روسیه

7,160

منات آذربایجان

393,300

درام ارمنستان

1,710

لاری گرجستان

253,000

سوم قرقیزستان

7,500

سامانی تاجیکستان

61,800

منات ترکمنستان

199,000

منبع: ایلنا

قیمت دلار

پیش بینی قیمت دلار ۲۶ فروردین ۱۴۰۳

قیمت دلار در شروع هفته پایانی فروردین متاثر از افزایش ریسک‌های سیاسی با رشد قیمت بازگشایی شد. افزایش قیمت دلار در پایان معاملات نقدی روز شنبه ۲۵ فروردین این اسکناس را در پله پایانی کریدور ششم قرار داد و ۱۹۰۰ تومان گران کرد.

به گزارش تجارت نیوز، معامله‌گران شکست مقاومت درهم و ورود به کانال ۱۸ هزار تومانی را در کنار اخبار ضدونقیض از تحرکات سیاسی و نظامی، دلیل رشد شارپی قیمت دلار می‌دانند. آنها معتقدند شکست مرز مقاومت، درهم را در سقف تاریخی خود قرار داده و فضای بازار را ملتهب کرده است.

بررسی فضای بازار ارز در روز شنبه حکایت از تعداد بالای خریدارانی دارد که فروشنده‌ای پیدا نمی‌کنند. به نظر می‌رسد علاوه بر رشد قیمت دلار، افزایش قیمت تتر،‌ یورو و سایر ارزهای مهم تمایلات صعودی بازار را بالا برده است.

گفتنی است برخی فعالان بازار ارز به تعطیلی بازار هرات در روزهای عید فطر اشاره می‌کنند و  می‌گویند در صورت بازگشایی بازار هرات در اواسط هفته جاری، تقاضای دلار در تهران بالا می‌رود و همین موضوع به افزایش قیمت دلار منجر خواهد شد.

درهم در آخرین معامله روز شنبه ۲۵ فروردین با قیمت ۱۸ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد و رشد ۴۰۰ تومانی داشت. تتر با افزایش دو هزار و ۳۰۰ تومانی دو کانال بالاتر رفت و روی رقم ۶۷ هزار و ۴۵۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۸۲ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد و رشد هزار و ۶۰۰ تومانی داشت.  یورو با افزایش هزار و ۵۰۰ تومانی به کریدور ۷۰ هزار تومانی ورود کرد و با رقم ۷۰ هزار و ۵۹۰ تومان معامله شد./ تعادل

قیمت دلار

قیمت دلار سر سفره مردم قیمت بازار آزاد است نه نرخ اعلامی رئیسی و فرزین

آقای فرزین که رئیس کل بانک مرکزی است، قیمت دلار بازار آزاد را قیمت کالاهای قاچاق یا پول‌شویی می‌داند، یا آقای رئیسی در اظهارنظر روز عید فطر خود بیان کرد که «ممکن است کسانی در بازارهای غیررسمی و قاچاق، در کانال‌های مختلفی عددسازی کنند. این شرایط و وضعیت هیچ‌گونه مساله‌ای برای تولید ایجاد نخواهد کرد.»

این سخنان رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی در حالی است که بنا بر گفته عبدالناصر همتی، رئیس کل اسبق بانک مرکزی، بانک مرکزی حراج شمش طلا را بر مبنای دلار تلگرامی – یعنی همان ۶۳هزار تومان – به ‌فروش می‌رساند.

آنچه مشخص است این که همین قیمت بازار غیررسمی به انحای گوناگون خودش را بر سفره اقتصادی مردم تحمیل کرده و می‌کند. در واقع مردم حدود ۴۰ سال است که این گونه اظهارنظرها را از سوی مقامات کشور می‌شنوند.

در گذشته هر زمان که قیمت دلار در بازار غیررسمی بالا می‌رفت، مسوولان وقت بانک مرکزی و اقتصادی وارد میدان می‌شدند و همین سخنان را که اکنون رئیس‌جمهور یا رئیس کل بانک مرکزی بیان می‌کنند، می‌گفتند؛ اما پس از چندی آنچه مبنا و ملاک قرار می‌گرفت، همان قیمت بازار غیررسمی بود. برای همین هم هست که مردم هیچ‌وقت این سخنان را ملاک و معیار تصمیم‌گیری‌های آتی اقتصادی خود نمی‌گرفتند و الان هم نمی‌گیرند.

مقامات اقتصادی و سیاسی کشور بهتر از هرکس می‌دانند که اقتصاد ایران سه نیاز ارزی دارد: نیاز اول همان هست که خودشان می‌گویند معیشت مردم است. همان کالاهای اساسی و کالاهای موردنیاز کشور که با ارزی که بانک مرکزی در اختیار واردکنندگان می‌گذارد تامین می‌شود. نیاز دوم، کالاها و اجناسی است که دولت قادر به تامین آنها نیست و بازار آزاد آنها را تامین می‌کند. ‌اما نیاز سوم که در اصل، بخش مهمی را در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی شکل می‌دهد، انتظارات آتی است. یعنی اینکه آینده اقتصاد چگونه پیش می‌رود، سیاست‌های اتخاذشده چه تاثیری بر اقتصاد کشور می‌گذارد و براساس همین انتظارات که در یک کلام می‌توان آنها را در قالب «انتظارات تورمی» نام‌گذاری کرد، مردم برای حفظ سرمایه خود، در کنار خرید خودرو، خانه و طلا، اقدام به خرید دلار می‌کنند و برمبنای همین انتظارات است که بنا بر آمارهای غیررسمی بیش از ۲۰میلیارد دلار نزد مردم است.

قیمت دلار

روایت بازار چنان قوی است که می‌تواند تمامی رشته‌هایی را که سیاستگذاران می‌بافند، پنبه کند. آقای رئیس‌جمهور و آقای فرزین می‌دانند جوانی که می‌خواهد زندگی آتی خود را تشکیل دهد به نرخ ارز واردات کالاهای اساسی نگاه نمی‌کند، بلکه به قیمت سکه طلا و ارزی نگاه می‌کند که ‌قیمت اجاره و خرید مسکن براساس آن تعیین می‌شود.سرپرست خانواری که می‌خواهد دخترش را شوهر دهد یا برای پسرش زن بگیرد و مراسم ازدواج برپا کند، به قیمت دلار بانک مرکزی نگاه نمی‌کند تا هزینه را تامین کند، بلکه به قیمت بازار نگاه می‌کند.

در کل، این انتظارات تورمی و فشارهای تورمی که همان روایت بازار است چرخ قیمت دلار در بازار آزاد را می‌چرخاند، نه حرف‌های رئیس کل بانک مرکزی که نمی‌خواهد روایت بازار را باور کند./ شهر بورس

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه