برادران غیرتی جان نوجوان 17 ساله را گرفتند!!

۶ پسر جوان که به علت مزاحمت پسر نوجوانی برای دختر جوانی به قتل رسانده بودند بعد از دوسال دستگیر شدند.

برادران غیرتی جان نوجوان 17 ساله را گرفتند!!
کدخبر : 21881
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

رسیدگی به این پرونده از ۱۷ خرداد ۲ سال پیش به دنبال درگیری خونین چند پسر جوان دریکی از محله های محمدشهر کرج شروع شد. خیلی زود گشت پلیس در محل درگیری حضور یافتند و با پیکر خونین پسر ۱۷ ساله ای روبرو شدند که در کف خیابان افتاده بود علی رغم تلاش تیم پزشکی برای نجات پسر غرق در خون وی در اثر شدت جراحات وارده درگذشت.

به نقل از رکنا، با مرگ پسر جوان تیمی از کارآگاهان جنایی استان البرز برای رازگشایی این پرونده تشکیل شد. در نخستین گام بازپرس کشیک قتل دستور داد جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شود.در گام بعدی کارآگاهان در تحقیقات میدانی دریافتند که درگیری این ۶ پسر با مقتول بر سر دختر ۱۷ ساله ای بنام رویا بوده است درحالی که رویا پس از تحقیقات پلیس مدعی بود که چنین چیزی صحت ندارد اما بررسی های پلیس نشان می‌داد که علت درگیری این ۷پسر برسر همین موضوع بوده است عاملان جنایت که پس از به قتل رساندن پسر جوان با سلاح سرد متواری شده بودند با دستور مقام قضائی تحت تعقیب قرار گرفتند.

قتل فجیع به خاطر سگ خانگی در پایتخت

ماموران با چندین ماه تلاش بی‌وقفه و به کارگیری اقدامات جامع اطلاعاتی و پلیسی، در نهایت ۱۵ نفر از عاملان وقوع این قتل شناسایی و علی رغم متواری بودن آنها توسط پلیس آگاهی استان دستگیر شدند و پس از بازجویی های فنی درنهایت ۶ متهم اصلی شناسایی و بازداشت شدند آنها که نسبت برادری باهم دارند.سه برادر که با مشارکت سه برادر دیگر مدعی بودند مقتول با خواهر ما دوست بوده اورا به محل قرار دعوت کرده و بعد در درگیری با چاقو او را به قتل رساندند.

فهیمه محمدیان کارشناس ارشد روانشناسی

عصبانیت و خشم باعث ناراحتی همه می‌شود. اکثر نوجوانان از تأثیر رفتارشان بر دیگران آگاهی ندارند. توجه به تأثیری که رفتارمان بر دیگران دارد، باعث کاهش ابراز خشم می‌شود. انجام این تمرین به نوجوانان در شناخت پیامدهای رفتارشان بر احساسات و هیجانات دیگران کمک می‌کند. نوجوانان باید از رفتارهای پرخاشگرانه خود معذرت خواهی کنند و به دنبال راهی برای جبران آن باشند. با معذرت­ خواهی از دیگران در قبال اشتباهات­مان، ارزش احترام و رفتار مودبانه را بیشتر درک می‌کنیم.

برادران

جبران رفتارهای پرخاشگرانه باعث بهبود خودپنداره نوجوان می‌شود و او را به یادگیری از اشتباهاتش سوق می‌دهد.به دلیل تغییرات هورمونی و شناختی، ابراز خشم و عصبانیت در نوجوانان افزایش پیدا می‌کند. به دلیل اهمیت این دوران در شکل گیری شخصیت، جلوگیری و کنترل خشم در نوجوانان اهمیت زیادی دارد. والدین، معلمان و درمانگران باید به نوجوانان کمک کنند تا عوامل زمینه ساز، افکار منفی و هیجانات زیربنایی ابراز خشم را شناسایی و سپس برطرف کنند. یادگیری مهارت‌های اجتماعی، جرات­ورزی، خودسازمان­دهی و خواب کافی در کنترل رفتارهای تکانشی موثر هستند. تشخیص به­موقع هیجان خشم، شناسایی افکار منفی و جایگزین کردن آن‌ها با افکار منطقی و یادداشت برداری از رفتارهای پرخاشگرانه، از روش‌های مناسب برای درمان این مشکل هستند.

آموزش گنترل برخورد های هیجانی با مسائلی که پیش روی نوجوانان وجوانان قرار می‌گیرد بسیار حائز اهمیت است این رفتارهای در اکثر گروه های دوستات وجود داردو باید بتوان با استفاده ازشیوه های مختلفآن را مهار کرد دراین پرونده جوانان به راحتی در درگیری که نیاز به استفاده از خشونت نبود افراد با در دست داشتن چاقو دست به جنایت زدند اگر چه به شدت پشیمان اند اما این ابراز ندامت نمی‌تواند راه گشای پرونده قتلی که مرتکب شدند باشد برای حل مسائل باید به فرزندانمان بیاموزیم که استفاده از چاقو و خشونت راه گشا نیست ومارا بیشتر در مخمصه گرفتار خواهد کرد.

قتل توسط برادر یا خواهر

قتل توسط برادر یا خواهر نیز ، از جمله مواردی است که مصداق قتل های خانوادگی محسوب شده و در صورت اثبات موضوع ، مجازات و حکم قانونی مخصوص ، بر مرتکب ، اعمال می شود . اما سوال اینجاست که قتل توسط برادر یا خواهر چه حکمی دارد . به عبارت دیگر ، اگر شخصی برادر یا خواهر خود را بکشد ، حکم قانونی و مجازات آن چیست ؟

برادران

حکم قتل خانوادگی در مورد کشتن برادر یا خواهر نیز ، مشمول همان مجازات جرم قتل می باشد که در صورت عمدی بودن ، مرتکب ، به مجازات قصاص محکوم می شود و اگر هم اولیای دم از قصاص صرف نظر کرده و به پرداخت دیه رضایت بدهند ، صرفا به مجازات دیه محکوم خواهد شد . در صورتی هم که قتل برادر یا خواهر ، از نوع شبه عمد یا خطای محض باشد ، حکم قانون ، پرداخت دیه توسط مرتکب و یا عاقله است .

حکم کشتن همسر

علاوه بر قتل های خانوادگی میان خویشاوندان نسبی ، مثل پدر و مادر و فرزندان ، ممکن است زن یا شوهر ، با انگیزه های مختلفی ، اقدام به کشتن همسر خود نمایند . لذا سوالی که مطرح می شود ، این است که حکم کشتن همسر چیست و در صورتی که شخصی ، همسر خود را به قتل برساند ، به چه مجازاتی محکوم می شود ؟ پاسخ به این سوال را باید با تفکیک میان قتل زن توسط شوهر و قتل شوهر توسط زن داد .

در صورتی که زنی ، اقدام به کشتن همسر خود کند ، در صورت اثبات قتل عمد و درخواست اولیای دم شوهر ، به مجازات اعدام محکوم می شود ؛ مگر اینکه رضایت صاحب حق قصاص را با پرداخت دیه ، بگیرد . اما در صورتی که قتل ، شبه عمد یا خطای محض باشد ، زوجه ، اعدام نشده ، بلکه می بایست دیه شوهر را به اولیای دم مقتول ، پرداخت کند .

برادران

قتل زن توسط شوهر نیز ، مشمول همین حکم است ؛ مگر در خصوص قتل در فراش . بر اساس قانون مجازات اسلامی ، در صورتی که مردی ، همسر خود را با مرد بیگانه ای در حال زنا ببیند و علم به تمکین یا رضایت زن داشته باشد ، می تواند هر دوی آنها را به قتل برساند و اگر زن ، مکره باشد ، صرفا می تواند مرد را بکشد . در این حالت ، قصاص یا اعدام و نیز ، پرداخت دیه از شوهر یا قاتل ، ساقط می گردد ./تازه نیوز

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه