• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

خبر خوش دولت برای واریز سود سهام عدالت | واریز 600 هزار تومانی مرحله دوم سود سهام عدالت

  • شناسه خبر: 14609
  • تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۱
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
خبر خوش دولت برای واریز سود سهام عدالت | واریز 600 هزار تومانی مرحله دوم سود سهام عدالت

سهام عدالت گونه‌ای یارانه است که بنابر نظر دولت نهم (ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد)، از طریق شرکت‌های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار شد.در اواسط دهه ۱۳۸۰ دولت سهام خود را در ۴۹ شرکت بین مردم تقسیم کرد که با این کار بیش از ۴۹ میلیون نفر از جمعیت کشور مشمول دریافت سهام عدالت شدند. دولت، هدف از عرضه سهام عدالت را گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران اعلام کرد. بنابر طرح سهام عدالت، بخشی از سهام شرکت‌های دولتی معین، به قشرهای کم‌درآمدتر فروخته می‌شود.در ادامه آخرین خبر از سهام عدالت را می خوانیم.

حسین قربانزاده درباره آخرین تصمیمات تعیین پرتفوی سهام عدالت جاماندگان اظهار کرد: هیات تطبیق مجلس از پرتفوی سهام عدالت جاماندگان ایراد گرفته است و عملا تا زمان رفع ایراد هیات تطبیق مجلس یعنی تشکیل شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و تصویب آیین‌نامه انتهای بند الف تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۲ فعلا کاری نمی‌توان انجام داد.

وی ادامه داد: اول باید شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ تشکیل شود و شیوه اجرایی را مصوب کند تا بتوان پرتفوی سهام‌ عدالت را نهایی کرد.

رییس سازمان خصوصی سازی گفت: در حال حاضر پرتفوی سهام عدالت جاماندگان مشخص است، احکام ضوابط آن را هم به تصویب هیات وزیران رسیده بود اما هیات تطبیق به آن ایراد گرفت و اعلام کرد که مطابق قانون اجرایی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ باید این شورا درباره آن تصمیم بگیرد و نه هیات وزیران. بنابراین در حال حاضر جز اینکه شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ این موضوع را تصویب کند، راه دیگری وجود ندارد.

قربانزاده درباره تفاوت پرتفوی دارندگان سهام عدالت افزود: سه و نیم میلیون افراد جدید دارای سهام عدالت خواهند شد که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند و حتما پرتفوی این افراد با دارندگان فعلی سهام‌ عدالت متفاوت خواهد بود و اساسا امکان یکسان بودن پرتفوی سهام عدالت بین افراد وجود ندارد.

وی ادامه داد: در یک مقطعی بیش از ۴۰ شرکت‌ سهمی به عنوان سهام عدالت به افراد واجد شرایط داده شده که امروز دولت دیگر در تعدادی از این شرکت‌ها سهمی ندارد و برخی از این شرکت‌ها اگر دولت سهمی دارد، واگذاری آنها و انتقال سهام آنها به سهام عدالت امکانپذیر نیست.

معاون وزیر اقتصاد گفت: اساسا دولت دیگر نمی‌توانست مانند سال ۸۵ سهام تخصیص دهد و باید در عین حال که ارزنده بودن این سهام را مد نظر قرار بگیریم، امکان تطبیق آن با سهام عدالت سال ۸۵ وجود ندارد.

رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره ارزش سهام عدالت جاماندگان اظهار کرد: درباره ارزش ۱۰ میلیون تومانی این سهام به ازای هر فرد تصویب شده‌ و این ۱۰ میلیون تومان از پرتفوی سهام مختلف است.

قربانزاده در پاسخ به این سئوال که آیا واگذاری این سهام به جاماندگان به امسال می‌رسد، گفت: معلوم نیست، شاید به پایان امسال برسد.        

سهام عدالت

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست کمیسیون تلفیق بودجه گفت: با مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق مقرر شد تا جاماندگان از دریافت سهام عدالت که واجد شرایط مندرج در قانون هستند سال آینده سهام دریافت کنند و طبق این مصوبه دولت باید شرایط را برای ثبت نام و دریافت سهام عدالت برای این افراد را فراهم کند.

وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون تلفیق در مصوبه دیگری به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اجازه دادند تا به منظور انجام و تکمیل پروژه های عمرانی خود ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر کند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اظهار داشت: همچنین بر اساس مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق ۷ درصد از سود شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو در اختیار این وزارتخانه قرار می‌گیرد تا برای اجرای پروژه‌های دارای فوریت و اضطرار هزینه شود.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون تلفیق در مصوبه دیگر خود نحوه انتخاب مدیران عامل بانک های مسکن و صنعت و معدن را مشخص کردند.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اظهار داشت: بر اساس این مصوبه مدیر عامل بانک مسکن با توافق و پیشنهاد وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی و تصویب مجمع عمومی بانک و مدیر عامل بانک صنعت و معدن با توافق و پیشنهاد وزرای صنعت معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی و تصویب و تایید مجمع عمومی بانک تعیین می شوند.

سهام عدالت سهام عدالت به روش مستقیم سهام عدالت جاماندگان سهام عدالت جدید سهام عدالت دوبرابر شد سهام عدالت متوفیان سهام عدالت من

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در چرا باید لپ‌تاپ در سفر داشته باشیم؟
  • میرزابیگی در چرا باید لپ‌تاپ در سفر داشته باشیم؟
  • کارشناس روابط عمومی در با هلدینگ ملاصدار، راه رسیدن به ویزای تحصیلی اسپانیا، سخت نیست.
  • محمد در با هلدینگ ملاصدار، راه رسیدن به ویزای تحصیلی اسپانیا، سخت نیست.
  • کارشناس روابط عمومی در هتل‌های لاکچری مشهد را بشناسید | معرفی ۱۰ هتل برتر با تصاویر و امکانات VIP
  • ناصری فرد در هتل‌های لاکچری مشهد را بشناسید | معرفی ۱۰ هتل برتر با تصاویر و امکانات VIP

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram