• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

اژه‌ای:عزم جزم قوه قضاییه برای مبارزه با فساد درون‌قوه‌ای

  • شناسه خبر: 223591
  • تاریخ و زمان ارسال: 27 جولای 2026 ساعت 12:03
  • نویسنده: تسنیم
اژه‌ای:عزم جزم قوه قضاییه برای مبارزه با فساد درون‌قوه‌ای
اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، امروز دوشنبه 5 مرداد، طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی اظهار کرد: راهپیمایی پرعظمت اربعین حسینی، قدرت نرم شگفت‌انگیزی برای جهان اسلام خلق کرده است. این راهپیمایی عظیم، به مفهوم ایثار، فداکاری و گذشت عمق بخشیده است جلوه‌ای از مقاومت را در برابر دیدگان همگان به نمایش گذاشته است. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سالروز عملیات مرصاد بیان داشت: در جریان عملیات مرصاد رزمندگان ایران اسلامی موفق شدند منافقین کوردل را که به وطن خود خیانت کرده بودند و دستانشان به خون پاک مردم ایران آغشته بود، شکست دهند و به هزیمت بکشانند. منافقین توسط صدام و ارباب آمریکایی‌اش تسلیح و تجهیز شده بودند و در سودای اشغال تهران بودند، لکن با یک سخنرانی حضرت امام (ره)، مردم از سراسر ایران اسلامی به سمت غرب کشور گسیل شدند تا دربرابر این منافقین خائن و فاجر بایستند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به عبرت‌های عملیات مرصاد گفت: عملیات مرصاد و وقایع مرتبط با آن بسیار عبرت‌آموز است. منافقین کوردل با اعتماد به وعده شیطان بزرگ یعنی امریکا به روی وطن خود و مردم خود سلاح کشیدند و سرانجام نتیجه عمل جنایتکارانه خود را دیدند. این وقایع نشان داد که هر کس به شیطان بزرگ اعتماد کند و به وعده‌های او دل خوش دارد نتیجه‌ای جز شکست و هزیمت عایدش نمی‌شود. 

رئیس عدلیه به موضوع حمایت‌های تمام و کمال برخی حکام منطقه‌ای از امریکا نیز اشاره کرد و افزود: برخی حکام کشور‌های منطقه باید بدانند که اعتماد به امریکا و دلخوش کردن به وعده‌های شیطان بزرگ، عایدی جز شکست و هزیمت برای آنها ندارد. حاکمی که خاک کشور خود را در اختیار امریکا قرار می‌دهد تا شیطان بزرگ از طریق خاک او جنایت جنگی مرتکب شود باید بداند که عاقبت مطلوبی در انتظارش نیست. 

دشمن دست بردار نیست؛ نباید غافل شویم

قاضی‌القضات با تأکید بر دشمنی ادامه‌دار آمریکا با ملت ایران خاطرنشان کرد: ما نیز باید بدانیم که دشمن امریکایی هرگز دست از دشمنی و عداوت خود بر نمی‌دارد و هرگاه به انفعال برسد ترفند جدیدی را پیاده می‌سازد. ما تحت هیچ شرایطی نباید از ترفند‌ها و توطئه‌های دشمن غافل شویم. همواره باید عملیات مرصاد و وقایع مرتبط با آن را به یاد آوریم؛ زمانی که دشمن، با فرستادن واسطه و میانجی، درخواست آتش‌بس می‌کرد و همزمان گروهک جنایتکاری نظیر منافقین را برای تجاوز به خاک پاک ایران تجهیز و تسلیح می‌کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای اظهار کرد: چنانچه همواره گوش به فرمان رهبری معظم انقلاب باشیم و وحدت خود را حفظ کنیم و با سایر قوا و نیرو‌ها هم‌افزایی داشته باشیم، به طور قطع و یقین نصرت الهی شامل حال ما می‌شود. 

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش در این جلسه با تأکید بر عزم جزم قوه قضاییه برای مبارزه با فساد درون قوه‌ای و فسادی که از ناحیه مسئولان سر می‌زند، گفت: اعتقاد راسخ ما آن است که هر مسئولی باید در قبال زیرمجموعه خود نهایت صیانت را داشته باشد. باید نظارت‌ها و هشدار‌ها و تذکرات به قدری وسیع و عمیق و سازمان‌یافته باشد که اساساً امکان حرکت به سمت فساد برای یک مسئول و نیروی یک نهاد حکومتی و دولتی وجود نداشته باشد؛ لکن چنانچه باوجود تمام این نظارت‌ها و هشدارها، فردی در درون قوه قضاییه یا بیرون از آن، مرتکب فساد شد، فی‌المثل رشوه‌ای دریافت کرد یا آلوده سایر مفاسد شد، مطمئن باشد که هیچگونه ارفاق و اغماضی در قبال او وجود نخواهد داشت. ترحم به چنین فردی، در درجه اول، ظلم به خود او و دستگاه متبوع او و در درجه بعدی، ظلم به مردم است و ما هرگز چنین نمی‌کنیم. 

رئیس دستگاه قضا در ادامه سخنانش ضمن اشاره به مبحث اقتضائات شرایط جنگی، تصریح کرد: در مقطعی که شرایط جنگی حاکم است، طبیعتاً اقتضائاتی وجود دارد و ممکن است به سبب اضطرار، اموری که در حالت عادی، مُباح و مُجاز نیست، بالاضطرار، انجام گیرد. در واقع قانون حاکم بر زمان جنگ، چنین مجوزی را به مسئول ذیصلاح مربوطه می‌دهد؛ لکن باید توجه داشت که مبادا این امر به همه ایام تسری یابد و در مقطعی که شرایط جنگی نیز حاکم نیست، فرد مسئول، انجام همان کار اضطراری زمان جنگ را برای خود مجاز و مباح بداند. 

رئیس عدلیه در ادامه با تبیین و تشریح راهکار‌های رفع اطاله دادرسی، عنوان کرد: ضروریست در رسیدگی به پرونده‌های قضایی، توأمان دو مؤلفه‌ی «دقت» و «سرعت» را مدنظر قرار داد. هیچ کدام نباید فدای دیگری شود؛ نه دقت و نه سرعت. همه مسئولان و متولیان در مراجع مربوطه قضایی باید راهکار‌های رفع اطاله دادرسی را مو به مو اجرا کنند. کار مردم و پرونده مردم به هیچ وجه نباید زمین بماند و با تأخیر مواجه شود. از آن سو، نباید به اسم سرعت در رسیدگی‌ها چشم را بر اتقان آراء و دقت در رسیدگی‌ها بست.

قاضی‌القضات در ادامه سخنانش در این جلسه با اشاره به سفر روز گذشته خود به شهر مقدس قم و دیدارش با برخی از مراجع عظام تقلید و علما‌ی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دیدار با مراجع عظام تقلید و علما و به طور کلی نخبگان و خواص از جریانات مختلف، ثمرات بسیار زیادی دارد. ممکن است ابهاماتی نسبت به نوع عملکرد ما در اذهان این اعزه باشد که ما موظفیم رفع ابهام کنیم و به سؤالات آنها پاسخ دهیم. 

رئیس دستگاه قضا به اهمیت دیدار با متن مردم اشاره و تصریح کرد: حضور در متن مردم و دیدار با آنها و استماع بدون‌واسطه‌ی مسائل و مشکلات آنها نیز، ثمرات بسیار زیادی دارد. وقتی یک مسئول مستقیماً و بدون‌واسطه درد و دل و دغدغه یک شهروند را می‌شنود اثری در او می‌گذارد که این اثر با دریافت ده‌ها گزارش مکتوب، قابل مقایسه نیست. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای خاطرنشان کرد: مردم مبعوث‌شده‌ی ایران اسلامی برای حفظ کشور و نظام حقیقتاً سنگ تمام گذاشتند؛ فلذا خدمت صادقانه و بی‌منت و بیش از پیش به این مردم، وظیفه و تکلیف ما مسئولان است. باید تحت هر شرایطی مردم را تکریم کنیم و هنگام مواجهه با آنها نهایت حُسن‌خلق را داشته باشیم.

انتهای پیام/

 

مطالب مرتبط

هاشم کارگر معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی شد

هاشم کارگر معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی شد

حمله عمدی به شناور امدادی نقض فاحش حقوق بین‌الملل بشردوستانه است

حمله عمدی به شناور امدادی نقض فاحش حقوق بین‌الملل بشردوستانه است

دستور پلمب کافه‌های ساعدی‌نیا برقرار است/پلیس با تخلفات برخورد کند

دستور پلمب کافه‌های ساعدی‌نیا برقرار است/پلیس با تخلفات برخورد کند

اژه‌ای: آثار ماندگار اکبر عبدی اعتبار سینمای کشور است

اژه‌ای: آثار ماندگار اکبر عبدی اعتبار سینمای کشور است

هشدار دیوان عدالت درباره تکرار تصویب مصوبات مغایر با آرای هیئت عمومی

هشدار دیوان عدالت درباره تکرار تصویب مصوبات مغایر با آرای هیئت عمومی

زائران اربعین به‌صورت 24 ساعته به خدمات قضایی "عدل ایران" دسترسی دارند

زائران اربعین به‌صورت 24 ساعته به خدمات قضایی “عدل ایران” دسترسی دارند

گسترش دفاتر حمایت از اطفال و نوجوان در سراسر کشور

قوه قضائیه: رای نهایی پرونده کرسنت صادر نشده است

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در انواع بنگل طلا؛ آشنایی با محبوب‌ترین مدل‌های سال
  • نینا در انواع بنگل طلا؛ آشنایی با محبوب‌ترین مدل‌های سال
  • شهروز باغی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کارشناس روابط عمومی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کاویانی در فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی و ساختمانی بالاافزار | پیشرو در صنعت بالابر ، آسانسور، جرثقیل، کلایمر، لیفتراک و استاکر
  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای انتخاب ظرفیت فیلتر پرس برای کارخانه‌ها؛ چه سایزی مناسب خط تولید شماست؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram