• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
    • ترید در شرایط محدودیت اینترنت
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
    • ترید در شرایط محدودیت اینترنت

رنگ و بوی خراسان در شبکه نمایش

  • شناسه خبر: 139899
  • تاریخ و زمان ارسال: 17 آبان 1404 ساعت 11:39
  • نویسنده: مهر نیوز
رنگ و بوی خراسان در شبکه نمایش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه، «ایران جان» عنوان رویدادی ملی است که با رویکرد تقویت همبستگی ملی در دستور کار رسانه ملی قرار گرفته است و هم‌راستا با همین رویداد، شبکه نمایش باکس‌های هفتگی خود را به استان‌های مختلف اختصاص می‌دهد و این شبکه در هفته خراسان فیلم‌هایی مرتبط با فرهنگ و تاریخ خراسان را در کنداکتور پخش خود قرار خواهد داد.

جدول پخش فیلم‌های هفته خراسان شبکه نمایش به این شرح است: شنبه ۱۷ آبان فیلم «صدا کن مرا»، یکشنبه ۱۸ آبان فیلم «بی خوابی»، دوشنبه ۱۹ آبان فیلم روز «چهل و یکم»، سه شنبه ۲۰ آبان فیلم «فصل انارها»، چهارشنبه ۲۱ آبان فیلم «عطر گل نرگس»، پنج شنبه ۲۲ آبان فیلم «یاور» و جمعه ۲۳ آبان فیلم «زعفرانی».

این آثار به‌صورت روزانه و از ساعت ۱۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود و این باکس ویژه تا روز جمعه ۲۳ آبان به خراسان اختصاص دارد.

فیلم «صدا کن مرا» به کارگردانی محمدرضا زمانی‌پور روز شنبه، ۱۷ آبان ساعت ۱۱ پخش می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: کارگری به علت یک کینه قدیمی نسبت به یکی از کارگران کارگاه سرقتی را برای بدنام کردن او طراحی و اجرا می‌کند که اتفاقاتی رخ می‌دهد.

مختار سائقی، احسان محمدیان، فهیمه جعفری، محمدرضا مرصعی، ساره مزروعی، سعیده سادات حسینی، عبداله اسماعیلی، علی شکری نیا، احمد حسینی مقدم، سید غلامرضا موسوی و مژگان شیخی از بازیگران این فیلم هستند.

«بی‌خوابی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مرتضی رحیمی، یکشنبه ۱۸ آبان ساعت ۱۱ روانه آنتن می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: جوانی به نام محسن ناخواسته صمیمی‌ترین دوست خود صادق را به قتل می‌رساند. مادر صادق به دنبال قصاص قاتل اوست، اما اتفاقی می‌افتد که همه چیز را تغییر می‌دهد.

محمدحسن معینی، کبری گودرزی، کامران دهقان، زهرا محمدی، باقر شکوهی‌فر، علی شجره پورصلواتی، سعیده سادات کاظمی، مجتبی خواجوی‌نسب، محمدرضا شورابی، فاطمه یسنا فروزنده، سعید خسروی، صادق عرب، امید سعیدی، هادی یوسفی، مصطفی باقری و آزیتا ترکاشوند و محمد الهی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فیلم «روز چهل و یکم» به کارگردانی مرتضی معتمدی‌راد دوشنبه ۱۹ آبان ساعت ۱۱ پخش می‌شود.

عبدالله اسماعیلی، سید علی حسینی، احمد حسینی مقدم، فرامرز مهدوی، ملیحه محمدی و صدیقه دلاوریان در این فیلم نقش آفرینی کرده‌اند.

فیلم «فصل انارها» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمدرضا زمانی‌پور سه شنبه ۲۰ آبان ساعت ۱۱ روی آنتن می‌رود.

در خلاصه فیلم «فصل انارها» آمده است که عباس به همراه دوستش حنان از مرخصی به خانه می‌آیند؛ مادر برای آمدن عباس خانه را مرتب و تمیز کرده و چشم انتظار آمدنش است و امیدوار است سوگل و عباس که قبلاً قرار ازدواجشان گذاشته شده اکنون جدی‌تر بتوانند برای خواستگاری و قرار عقد و عروسی برنامه ریزی کنند.

زهرا حیاتی، ساره مزروعی، ایمان گلرو و احمد حسینی مقدم از بازیگران این فیلم هستند.

فیلم «عطر گل نرگس» به کارگردانی امین کاشرفی چهارشنبه ۲۱ آبان ساعت ۱۱ پخش می‌شود.

داستان فیلم درباره یک مستندساز است که در پی ساختن فیلمی برای شهید امین‌الله باقی است. او با مادر شهید مصاحبه می‌کند و متوجه می‌شود که او مفقودالاثر است و قبر او فقط یک نماد است. او وصیت نامه شهید را از مادر شهید می‌گیرد و آن را داخل کیفش می‌گذارد، اما کیف او گم می‌شود و شخصی به نام مسعود کیف او را پیدا می‌کند و به خاطر مشکلات مالی زیادی که دارد مجبور می‌شود از پول‌های داخل کیف به صاحب خانه شأن بدهد تا وسایلشان را بیرون نریزد. زن او که می‌دانست شوهرش پول ندارد به خریدهای او مشکوک می‌شود تا اینکه کیف را پیدا می‌کند و وصیت نامه شهید را می‌خواند.

امین کاشرفی، احسان محمدیان، صدیقه بقائی‌فرد و زهرا حیاتی در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم «یاور» به کارگردانی عمار خطی و تهیه‌کنندگی مهرداد نیکنام پنج شنبه ۲۲ آبان ساعت ۱۱ تماشایی می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: یاور جوانی است که به خاطر سرقت از سوی دادگاه به انجام خدمات اجتماعی در یک شترداری محکوم گردیده است. صاحب شترداری سید کاظم، پیرمردی درستکار و دلسوز است که حاضر شده یاور را بپذیرد. یاور به محض آمدن به شترداری، به دنبال یافتن راهی برای خروج غیرقانونی از کشور است و در این راه دست به کارهای مختلفی می‌زند که هر بار با گذشت و بزرگواری سید کاظم روبرو می‌شود.

فیلم «زعفرانی» به کارگردانی رضا غفاری جمعه ۲۳ آبان در ساعت ۱۱ از شبکه نمایش تماشایی می‌شود.

قصه این فیلم درباره مردی میانسال به نام بهرام است که بعد از فوت پدرش، یک مغازه زعفران فروشی به او ارث رسیده است. بهرام هم برخلاف پدرش نتوانسته مسیر درست کاسبی را طی کند و به زودی با اتفاقاتی مواجه می‌شود.

علی اوسیوند، مرتضی رحیمی، فریده دریامج، حسین توشه، زهره مرادی، کبری گودرزی، محمدحسن معینی، ساغر صمدی، مهدی سجادپور، کامران دهقان، مسعود قرایی، شهره جوانبخت، حمیدرضا تربتیان و چند بازیگر محلی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

مطالب مرتبط

اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران

اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران

ادامه «سینما جنگ» در سینماتک موزه هنرهای معاصر؛ ۳ مستند اکران می‌شود

ادامه «سینما جنگ» در سینماتک موزه هنرهای معاصر؛ ۳ مستند اکران می‌شود

اجرای زانکو خواننده در مهمونی کیلومتری غدیر

مرجان ساتراپی درگذشت

مرجان ساتراپی درگذشت

«آسمان سرخ»؛ روایت حماسی از میدان تا قلب مخاطب

«آسمان سرخ»؛ روایت حماسی از میدان تا قلب مخاطب

معرفی ویژه‌برنامه‌های تلویزیون در عید غدیر و ارتحال امام خمینی (ره)

معرفی ویژه‌برنامه‌های تلویزیون در عید غدیر و ارتحال امام خمینی (ره)

ترکیب جدید شورای مرکزی کانون مجریان رسانه‌های دیداری مشخص شد

ترکیب جدید شورای مرکزی کانون مجریان رسانه‌های دیداری مشخص شد

دوباره شاهد حماسه‌ای میلیونی در غدیر خواهیم بود

دوباره شاهد حماسه‌ای میلیونی در غدیر خواهیم بود

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در کتاب قدرت سکوت مناسب چه کسانی است؟
  • رضا در کتاب قدرت سکوت مناسب چه کسانی است؟
  • کارشناس روابط عمومی در تجارت خارجی ایران در گذرگاه توفان؛ چرا نشست راهبردی یک ضرورت است؟
  • بهرام شیربیگی در تجارت خارجی ایران در گذرگاه توفان؛ چرا نشست راهبردی یک ضرورت است؟
  • کارشناس روابط عمومی در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای
  • محمدزاده در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram