رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا از ترفند تازه کلاهبرداران سایبری با شگرد کار در منزل با مجوز پلیس فتا هشدار داد.
رییس پلیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اعلام کرد: پلیس فتا هیچگونه مجوزی برای فعالیت تجاری، فرهنگی و … در فضای مجازی صادر نمی کند.
وی بابیان اینکه شهروندان در فضای مجازی تنها به مراکز نظافتی که دارای مجوز هستند، اعتماد کنند تصریح کرد:با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، شاهد تبلیغات گسترده مراکز خدمات نظافتی، قالیشویی و غیره در شبکههای اجتماعی و وب سایتهای درج آگهی هستیم؛ از این رو برای اطمینان از صحت آگهی های مندرج در مطبوعات، معابر عمومی و فضای مجازی برای نظافت خانه و قالیشویی باید به سایت اتحادیه مربوطه و مراکز مجاز دارای پروانه کسب مراجعه کنید.
سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: شهروندان هنگام بکارگیری افراد به درخواستهای مشکوک و غیر معقول آنان توجه نکرده و از درخواست های پیش پرداخت خودداری کنند.