قرعه کشی خودرو | ثبت نام خودرو

خبر مهم درباره قرعه کشی خودرو | قرعه کشی خودرو حذف نمی شود؟

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با بیان اینکه مسئولان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای به جز ثبت‌نام متقاضیان ندارند، گفت: فقط وزارت صمت می‌تواند زمان حذف قرعه‌کشی و مسائل مربوط به حوزه خودرو را اعلام کند.

کدخبر : 8489
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

قرعه کشی خودرو به روش قدیمی انتقادهایی مکرر از رانت در پیش‌فروش و فروش فوری را به همراه داشت.تا اینکه برای قرعه کشی خودرو سازوکار جدیدی ایجاد شد.منوچهر منطقی، معاون وزارت صمت، اغلب قرعه‌کشی‌ خودرو برای عرضه خودرو تا اواخر سال ۱۴۰۲، از بین می‌رود و ما به سمت بالا رفتن کیفیت و عقلانی شدن قیمت و نیازهای خودرویی مردم پیش خواهیم رفت.با توجه به آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره حذف قرعه‌کشی‌ خودرو و طرح‌های پیش فروش خودرو، وزارت صمت با صدور بیانیه‌ای، موضوعات پیرامون راه‌اندازی سامانه یکپارچه فروش خودرو را تشریح کرد.در ادامه به آخرین جزییات از قرعه کشی خودرو می پردازیم.

قرعه کشی خودرو

جعفر توحیدی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه قرعه‌کشی خودرو قرار است برای چه خودروهایی ادامه یابد؟ اظهار داشت: شرکتی که من مدیریت آن را به عهده دارم، مجری طراحی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو است و من در جایگاهی قرار ندارم که از ادامه روند قرعه‌کشی خودرو مطلع باشم.

وی افزود: مطلبی امروز به نقل از من در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی عنوان شده مبنی بر اینکه قرعه‌کشی برای برخی از خودروها دائمی خواهد بود و تنها تعدادی از خودروها از فرآیند قرعه‌کشی خارج می‌شوند که باید بگویم در واقع از صحبت‌های من برداشت اشتباهی شده است.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اظهار داشت: اینجانب مدیرعامل شرکتی هستم که در زمینه طراحی سامانه‌های فروش اینترنتی خودرو و غیره دارای تجربه است و طی این سال‌ها شرکت ما برای خودروسازان متقاضی، سامانه‌هایی را طراحی کرده است تا از طریق این سامانه‌ها، خودروسازان نسبت به فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی اقدام کنند.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه وزارت صمت تصمیم گرفت تا سامانه‌ای را با عنوان «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» طراحی کند تا از طریق این سامانه ثبت نام خرید خودرو از تمامی خودروسازان به شکل متمرکز انجام شود و از طریق این سامانه نیز نتایج قرعه‌کشی اعلام شود، لذا از شرکت ما خواسته شد تا این سامانه را در اسرع وقت طراحی و در اختیار وزارت صمت قرار دهیم.

توحیدی افزود: بنابراین با توجه به سابقه شرکت ما در این زمینه، مهندسان و طراحان ما نیز نرم‌افزاری را طراحی و سامانه مورد نیاز وزارت صمت را ایجاد کرده و در اختیار وزارت صمت قرار دادند. بنابراین ماموریت ما تنها ایجاد یک سامانه بود که از طریق آن  امکان ثبت‌نام متقاضیان خرید خودرو بصورت یکپارچه فراهم شود.

توحیدی گفت: از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ثبت نام از حدود 4 میلیون و 200 هزار متقاضی انجام شد. پس از ثبت‌نام نیز قرعه‌کشی از متقاضیان خرید به صورت متمرکز و زیر نظر دستگاه‌های نظارتی از جمله وزارت صمت و سازمان حمایت انجام شد. بعد از مدتی نیز نتایج  قرعه‌کشی و تخصیص خودرو از طریق وزارت صمت برای بارگذاری در سامانه ‌در اختیار ما قرار داده شد و ما نیز از طریق سامانه و پس از کسب استعلام‌های لازم، نتایج را اعلام کردیم.

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با تاکید بر اینکه نرم‌افزار قرعه‌کشی توسط شرکت ما ایجاد نشده و این نرم‌افزار تحت نظر نهادهای نظارتی است، گفت: شرکت ما فقط مسئولیت ایجاد سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ثبت نام از متقاضیان و اعلام نتایج تخصیص خودرو را بر عهده داشت و  هیچ مسئولیت دیگری ندارد.

وی اظهار داشت: شرکت ما برای ایجاد نرم‌افزار تخصیص خودرو به دو دلیل انتخاب شد؛ یکی عدم وابستگی به خودروسازان بود، زیرا هیچ کدام از خودروسازان سهامدار شرکت ما نیستند و مساله دوم نیز تجربه چندین ساله ما در ایجاد سامانه‌های ثبت نام و فروش اینترنتی خودرو بود.

توحیدی بیان داشت: بنابراین من به عنوان مدیرعامل شرکتی که طراحی سامانه تخصیص یکپارچه خودرو را بر عهده داشته است، اعلام می‌کنم که شرکت ما هیچ مسئولیتی در قبال سایر مسائل مربوط به حوزه خودرو ندارد و فقط مجری ایجاد سامانه، ثبت‌نام از متقاضیان و اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو است.

قرعه کشی خودرو

مجری طرح‌های فروش اینترنتی خودرو گفت: قرعه کشی برای برخی از خودرو‌ها دائمی است و تنها تعدادی خودرو‌ از این فرآیند خارج می‌شوند.

جعفر توحیدی مدیرعامل شرکت مگا گفت: مسئولان وزارت صمت به ما اعلام کرده اند که حذف قرعه کشی به مرور زمان اتفاق خواهد افتاد، اما نه برای همه خودروها.

مشاورین گسترش الکترونیک ایما (مگا) شرکتی در زمینه تجارت الکترونیکی است که طبق گفته مسئولان این شرکت، طرح‌های فروش اینترنتی خودرو را طبق نیاز وزارت صمت اجرا می‌کند.

آنطور که مدیرعامل این شرکت گفته، اجرای سیستم یکپارچه خودرو با ناهماهنگی‌هایی از ثبت نام تا اعلام نتایج همراه بوده؛ در اولین مرحله، نتایج هم از طریق وزارت صمت و هم از طریق شرکت خودروساز اعلام شد که تناقضاتی داشت.

 اعلام نتایج قرعه کشی نیز با تاخیر انجام شد؛ حسین زاده قشمی رئیس مرکز ارتباطات وزارت صمت، گفته بود: علت تاخیر در اعلام نتایج، روند طولانی تایید استعلام‌ها از نهاد‌های مختلف است.

پس از ثبت نام و انجام قرعه کشی، برخی ثبت نام کنندگان که برای استعلام نتیجه قرعه کشی وارد سایت شده و پیامی مبنی بر برنده شدن دریافت کرده اند، پس از اینکه قصد داشتند اقدام به واریز وجه کنند، پیام جدیدی مبنی بر حضور در لیست منتخبین رزرو را مشاهده کردند!

با این حال وزارت صمت اعلام کرده "در پی استقبال هم‌میهمان عزیز از عرضه خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو و رضایت بیش از ۹۰ درصدی مخاطبان از این شیوه واگذاری؛ قرعه کشی تداوم خواهد یافت و دور بعدی تخصیص نیز در تیرماه انجام می‌شود "؛ مجری طرح‌های فروش اینترنتی خودرو هم می‌گوید: سیستم یکپارچه تخصیص خودرو، روند دنباله داری خواهد داشت.

بیست و هفتم اردیبهشت، اولین دوره ثبت نام در سامانه جدید فروش یکپارچه خودرو آغاز شد و برندگان قرعه کشی، تا ۲۵ خرداد فرصت واریز وجه دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه