نفیسه روشن | حواشی نفیسه روشن
نفیسه روشن زد تو کار آرایشگری! | نفیسه روشن همه را متعجب کرد + فیلم
در ادامه فیلم عجیبی از نفیسه روشن در سالن آرایش می بینید.
نفیسه روشن با خبر ازدواج دومش در کربلا بار دیگر حرف و حدیث هایی را دز فضای مجازی ایجاد کرد. نفیسه روشن در جواب یکی از کاربران فضای مجازی اعلام کرده بود که همسر جدیدش وزیر است. نفیسه روشن بازیگر پرحاشیه این روزهای در فضای مجازی است. جنجال طلاق نفیسه روشن هنوز تمام نشده بود که فحاشی او به کاربران در اینستاگرام حاشیه هایی به راه انداخت. در ادامه آخرین حواشی نفیسه روشن را می بینید.
زندگی شخصی نفیسه روشن
نفیسه روشن چندی پیش و تنها پس از گذشت چند روز از پخش قسمت های از فیلم مراسم عروسی خود خبر جدایی را تایید کرد.این بازیگر اظهار نظر و دخالت های دیگران را دلیل اصلی طلاقش عنوان کرد.
سوابق هنری نفیسه روشن
شروع فعالیت تلویزیونی او را می توان بازی در سریال ” روزهای بیادماندنی ” به کارگردانی همایون شهنواز در تابستان 1382 دانست .اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس علت اصلی کم کاری وی در این سالها بود ، اما پس از پایان تحصیلات دانشگاهی خود ، دامنه فعالیتش را گسترش داد. در پائیز سال 1382 در سریال “بچه های خیابان ” به کارگردانی همایون اسعدیان ایفای نقش کرد که این تجربه را یکی از بیادماندنی ترین کارهایش می داند .پس از آن در پائیز 1383 ، پیشنهاد کیانوش عیاری برای حضور در سریال ” روزگار غریب ” را پذیرفت و به گروه عیاری پیوست تا برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید.
نفیسه روشن از آن گروه بازیگرانی محسوب می شود که کم کم پله های ترقی را طی کرد و کارش را در عرصه بازیگری با تئاترهای دانش آموزی آغاز کرد و به واسطه یکی از اقوام مادری اش برای بازی در سریال «روزهای یادماندنی» دعوت به کار شد او هر چند که قبل از سریال اغما در سریال های مختلف حضور داشت اما به واسطه آن سریال و نقش پری چهره شد.
در بیوگرافی نفیسه روشن آمده است : نفیسه روشن فارغالتحصیل رشته فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی اسـت. نفیسه روشن در پاسخ بدلیل ادامه ندادن رشته تحصیلی و کار نکردن در آن زمینه می گوید: از همان کودکی علاقه بـه عرصه هنر داشتم اما پدرم همیشه میگفت کـه بهتر اسـت مثل پزشک اصفهانی باشی. او یک پزشک و خواننده خوب اسـت.
میتوانی یک وکیل خوب باشی و بازیگری را ادامه دهی ودر آن هم خوب باشی کـه اگر در بازیگری بـه مشکلی برخوردی، یک تحصیلات آکادمیک از یک شغل دیگر را داشته باشی کـه بتوانی یک کار دیگر را هم انجام دهی. اما هیچوقت پیش نیامد کـه دو شغله بودن را حفظ کنم. حقوق، رشته ای اسـت کـه برای وکیل شدن یا قاضی بودن باید جذبه ای را داشته باشید.
اعتماد بـه نفس و روحیه محکمی کـه با چهار قطره اشک و آه و ناله دلت برای انها نسوزد. خوب قضاوت کنید و حق رابه کسی بدهید کـه واقعا سزاوارش هست. مـن این روحیه را نداشتم. در همان دوره کارورزی، دلم بحال مجرمی کـه گریه میکرد می سوخت! همان موقع بـه مـن گفتند کـه بـه درد این شغل نمیخورم. هنر لطافتی دارد کـه با روحیه مـن سازگار اسـت.
مـن بـه عشق، دوستی، مهربانی و معرفت اعتقاد دارم. خیلی وقت ها بـه طراحی، دکور یا حتی نقاشی فکر کردم اما بـه بازیگری کـه مهندس یا پزشک باشد، فکر نکردم. انها شغل هـای سختی اسـت کـه بـه خوبی میتواند درگیرت کند. اگر بخواهی متخصص خوبی باشی، بـه نظرم خیلی درگیر میشوید اما اگر صرفا گرفتن یک مدرک شرط باشد، هر مدرکی میتواند گوشه خانه بماند و خاک بخورد.
در بیوگرافی نفیسه روشن شروع فعالیت تلویزیونی او را می توان بازی در سریال ” روزهای بیادماندنی ” به کارگردانی همایون شهنواز در تابستان 1382 دانست . اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس علت اصلی کم کاری وی در این سالها بود ، اما پس از پایان تحصیلات دانشگاهی خود ، دامنه فعالیتش را گسترش داد.
در پائیز سال 1382 در سریال “بچه های خیابان ” به کارگردانی همایون اسعدیان ایفای نقش کرد که این تجربه را یکی از بیادماندنی ترین کارهایش می داند .
نفیسه روشن بار دیگر در تلویزیون حضور یافته و سال 1383 در 22 سالگی در سریال تب سرد به کارگردانی علیرضا افخمی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال روزگار قریب، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای نفیسه روشن محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون محسن زهتاب، شهرزاد عبدالمجید، مهدی سلوکی و سید شهاب حسینی را تجربه کرد.
پس از آن در پائیز 1383 ، پیشنهاد کیانوش عیاری برای حضور در سریال ” روزگار غریب ” را پذیرفت و به گروه عیاری پیوست تا برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید. وی همکاری با عیاری را یکی از ایده آل های خود می داند. بازی خوب و تجربه و آموخته هایش سبب شد تا پیشنهادات مختلفی از کارگردانان بنام تلویزیون و سینما دریافت کند.
نفیسه روشن از آن گروه بازیگرانی محسوب می شود که کم کم پله های ترقی را طی کرد و کارش را در عرصه بازیگری با تئاترهای دانش آموزی آغاز کرد و به واسطه یکی از اقوام مادری اش برای بازی در سریال «روزهای یادماندنی» دعوت به کار شد او هر چند که قبل از سریال اغما در سریال های مختلف حضور داشت اما به واسطه آن سریال و نقش پری چهره شد.نفیسه روشن با بازی در فیلم لازانیا بسیار معروف شد او در این فیلم با بازیگر معروف ارژنگ امیر فضلی ازدواج می کند.
درخشش نفیسه روشن در بازی منحصر بفرد و تاثیرگذار در نقش “پری” تحسین منتقدان و مردم را برانگیخت و سبب تقدیر و تمجید از وی در مجامع مختلف هنری و دانشگاهی گردید. پس از اغماء پیشنهادات متعددی به وی گردید.نفیسه روشن در سال 1397 در 36 سالگی در سریال بچه مهندس نیز بازی کرده است. نفیسه روشن اینبار با علی غفاری و محمدجواد کاسهساز یعنی کارگردان سریال بچه مهندس و هنرمندانی چون بهناز جعفری، ساناز سعیدی، برزو ارجمند و عباس جمشیدیفر همکاری داشت.
فیلم شناسی نفیسه روشن
چک نسترن کاظم راست گفتار1390
انسان هامحسن توکلی1389
مادر زن سلامخسرو ملکان1385
شاخه گلی برای عروس قدرت الله صلح میرزایی1383
مجموعه تلویزیونی نفیسه روشن
برابر با اصل جلال الدین دری1393
زمانی برای عاشقی محمدحسین لطیفی محرم 1392
یه تیکه زمین مهدی کرم پور1391
پنج کیلومتر تا بهشت علیرضا افخمی رمضان 1390
تله فیلم گنجشک و قناری1390
دارا و ندارمسعود ده نمکی نوروز 1389
ساختمان 85مهدی فخیم زاده زمستان 1389
ماه عسل شاهد احمدلونوروز 1388
کلانتر 3محسن شاه محمدی1388
تله فیلم دستمو ول کن مجتبی چراغعلی1388
تله فیلم یازده و هفت دقیقه رضا حسنی1388
تله فیلم سرگردکاظم معصومی فروردین 1387
تله فیلم پیوندسعید عالم زاده اردیبهشت 1387
تله فیلم کابوسسیروس مقدم1387
مثل هیچ کس عبدالحسن برزیده تابستان 1387
اغماسیروس مقدم رمضان 1386
تله فیلم این پرونده مختومه نیست مهرداد خوشبخت اردیبهشت 1386
تله فیلم چند متر آن طرف ترفریدون فرهودیدی 1386
تله فیلم مأموریت بهارحسن لفافیان بهمن 1386
مسافری از گرون گولبهار 85
سال های برف و بنفشه سعید سلطانی پائیز 1385
کلانتر 2محسن شاه محمدی1384
تله فیلم مسافر (مجموعه تلویزیونی)محمد دستگردیاردیبهشت 1384
تله فیلم آوای زمین مهرداد خوشبختتیر 1384
کلانترمحسن شاه محمدی آذر 1384
نفیسه روشنباران بهاری مسعود رشیدی تابستان 1384
خوش غیرت علی شاه حاتمی نوروز 1384
روزگار قریب کیانوش عیاری پائیز 1383
روزهای بیاد ماندنی همایون شهنوازپائیز 1382
تب سردعلیرضا افخمی تابستان 1382
کمکم کن قاسم جعفری پاییز 1381
تهران دربست سپهر محمدی1394
کات کلانتری علی میری رامشه1390
آقای زرنگ اکبر صادقی1389
الم شنگه حسن قناعت1389
نفر دهم محمدجواد کاسه ساز1388