• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

دردسرهای رضا رشید پور برای گرفتن مجوز برنامه جدید تلویزیونی اش

  • شناسه خبر: 24994
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۱۰
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
دردسرهای رضا رشید پور برای گرفتن مجوز برنامه جدید تلویزیونی اش

 

رضا رشیدپور پس از اینکه اواخر سال گذشته از حضور در تلویزیون انصراف داد، این روزها سر از برنامه جدیدی درآورده؛ برنامه‌ای که به گفته‌ خود این مجری گفت‌وگوهایش در سطح بین‌المللی است و قرار است احتمالا از یکی از پلتفرم‌های داخلی هم منتشر شود.

برنامه‌ای که به گفته‌ی او برای دریافت مجوزِ آن با ۱۲ مدیر فرهنگی در ساترا مواجه شده است. با وجود اینکه این مجری اعلام کرده بود برنامه‌اش نوروز منتشر می‌شود، این اتفاق نیفتاد و به نظر می‌رسد رشیدپور در مذاکره با پلتفرم‌ها هنوز به نتیجه نرسیده است.

برنامه «ساعت صفر» ۵۲ قسمت است که به صورت هفتگی و یک ساله قرار است پخش شود و فعلا توافق اولیه برای ۲۶ قسمت است. غلبه اصلی برنامه گفت‌وگو است. این برنامه قرار است که ۲۶ قسمت ضبط و پخش شود و اگر همه شرایط فراهم باشد ۲۶ قسمت بعدی هم ساخته و پخش خواهد شد.

به گفته‌ی این مجری غیر از مهمانانی از ایران و ترکیه که به آن پیشتر اشاره کرده و تصاویری هم منتشر شده بود، با چهره‌های مختلفی از جغرافیاهای مختلف، مهمانان آمریکایی، آلمانی و … دیدار خواهد داشت.

«ساعت صفر» و فضایی متفاوت از «دید در شب»، «عبور شیشه‌ای» و «شب شیشه‌ای»

برنامه رضا رشیدپور

پیشتر  توضیحات مختصری درباره برنامه «ساعت صفر» منتشر شد اما این مجری در توضیحاتی بیشتر در گفت‌وگویی با مجله ساترا (کُد) اعلام کرده است: ««ساعت صفر» یک برنامه گفت‌وگو محور با فضای متفاوت از «دید در شب»، «عبور شیشه‌ای» و «شب شیشه‌ای» است.

موضوع همان است، یعنی گفت‌وگو، اما نوع گفت‌وگو و نتایج آن با «دید در شب» متفاوت خواهد بود. نگاه این برنامه به حوزه بین‌الملل اختصاص دارد و اولین‌ بار است که ما در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی قصد داریم مهمان‌هایی غیر از جغرافیای ایران داشته باشیم. تعدادی از گفت‌وگوها ضبط شده‌اند و تعدادی در حال ضبط شدن هستند و البته مهمانان ایرانی هم خواهیم داشت که مثل سابق از بین چهره‌های فرهنگی و اجتماعی و هنری خواهند بود.

تقریبا روال برنامه روز پخش خواهد بود، یعنی به این صورت نیست که تولید تمام شود و بعد از آن ما پخش را آغاز کنیم، به موازات این‌که برنامه از یکی از پلتفرم‌ها پخش می‌شود، ما تولید را هم با توجه به مختصات روز ادامه خواهیم داد و امیدوارم بتوانیم به آن اهدافی در ذهنمان است در عمل هم دست پیدا کنیم.»

ساده‌ترین نوع و سخت‌ترین نوع برنامه‌سازی گفت‌وگو است

برنامه رضا رشیدپور

این مجری درباره‌ی اینکه آیا قرار است در برنامه «ساعت صفر» مهمانان داخلی هم داشته باشد؟ گفته است: «ساده‌ترین نوع برنامه‌سازی گفت‌وگو و سخت‌ترین نوع آن هم گفت‌وگو است. به همین دلیل آن قدر با چهره‌های داخل ایران گفت‌وگو شده است که احساس می‌کنم بیننده از تماشای سلبریتی‌ها در برنامه‌های گفت‌وگو محور خیلی خسته شده است و سعی می‌کند دیگر این برنامه‌ها را تماشا نکند.

انتخاب مهمان از بین ایرانی‌ها بسیار سخت است، اما قول می‌دهم آنهایی که از بین چهره‌های ایرانی جلو دوربین می‌آیند خیلی متفاوت باشند و ویژگی‌ خاصی داشته باشند که جذابیت برای گفت‌وگو را حتما ایجاد کنند، اما مسلما سراغ سلبریتی‌های سینما و … خیلی کمتر خواهیم رفت.»

رشیدپور که پیشتر برای دریافت مجوز برنامه «ساعت صفر» در ساترا حضور پیدا کرده بود، با ۱۲ مدیر فرهنگی مواجه شده که درباه‌ی آن اینچنین توضیح داده: «ابتدا که وارد جلسه شدم فکر می‌کنم با حدود ۱۲ نفر از مدیران فرهنگی سرشناس کشور مواجه شدم.

با بسیاری از آنها در شبکه‌های تلویزیون سابقه همکاری داشتم. در تلویزیون نهایتا ما با یک مدیر گروه طرف بودیم اما اینجا برایم فضای جالبی بود. وزنه و پتانسیل مدیریتی خیلی سنگین دور میز بودند و من هم تلاش کردم در حد سوادم به سوالاتی که می‌پرسند جواب دهم فضای جلسه بسیار بسیار مثبت بود.

سوالاتی که دوستان داشتند بیشتر در حوزه تبیین شرایط گفت‌وگو بود. لطف داشتند و از من تشکر کردند بابت این‌که در گفت‌وگو یک قدم فراتر رفته‌ایم و کار را بین‌المللی می‌کنیم و قصد داریم نگاه آدم‌های محبوب خارج از ایران به ایران را منتشر کنیم.

او ادامه تولید برنامه «ساعت صفر» را منوط به همراهی ساترا و پلتفرم دانسته و با در نظر گرفتن همه مسائل اعلام کرده است که حداقل با ۵۰ نفر از افرادی که در یک فهرست ۱۵۰ نفره تهیه کرده، گفت‌وگو می‌کند.

وظیفه تلویزیون است که درباره فرهنگ برنامه بسازد نه بخش خصوصی

 رضا رشیدپور

او درباره‌ی ساترا گفته است که تاکنون تحقیقا نظر همه اعضای شورای صدور مجوز تولید ساترا مثبت بوده است؛ به‌ویژه از بخش بین‌الملل که بسیار استقبال کرده‌اند.

رشیدپور درباه‌ی اینکه چرا برای پخش برنامه «ساعت صفر» سراغ شبکه نمایش خانگی آمده اینچنین می‌گوید: «ماجرای من به دقتی که شما می‌گویید نیست که من شبکه نمایش خانگی را انتخاب کرده باشم؛ بیشتر فکر می‌کنم شبکه نمایش خانگی من را انتخاب کرده است تا من آن را. حتما ترجیح می‌دهم برنامه‌ها در بیگ‌مدیاهایی که وسعت و گستردگی پخش دارند، نمایش داده شوند.

طبیعتا برنامه‌های این‌چنینی باید در تلویزیون ساخته شوند. وظیفه تلویزیون است که در مورد فرهنگ، گردشگری و جاذبه‌های ایران برنامه بسازد نه بخش خصوصی و شبکه نمایش خانگی. بارها این را گفته‌ام. زمانی که در تلویزیون هم برنامه داشتم توصیه می‌کردم برنامه‌ها را به این سمت ببریم. مسابقه بسازیم که چه؟

شاید حداقل ایده‌آل‌هایی که از کار فرهنگی در ذهن من وجود دارد در یک مسابقه محقق نمی‌شد. بحث «حالا خورشید» چیزی دیگری بود، اما واقعا دوست نداشتم که در یک برنامه سرگرم‌کننده حضور داشته باشم. به شدت به کاری که الان در حال تولید آن هستم علاقه‌مندم و برای انتشار آن هم راه دیگری جز شبکه نمایش خانگی ندارم.»

رشیدپور درباره‌ی فعالیت شبکه نمایش خانگی در ایران را در مقایسه با سایر کشورها نیز اینچنین گفته‌ است: «ناباورانه باید بگویم ما در حوزه تولید وی‌اودی بسیار با کیفیت‌تر، استانداردتر و قابل قبول‌تر از همه کشورهای منطقه هستیم.

به همین منظور چندی پیش در جلسه‌ای پیشنهاد دادم محصولات‌تان در حوزه وی‌اودی را در سطح منطقه بفروشید یا در کشورهای دیگر نمایشگاه‌های مدیا برگزار و محصولات پلتفرم‌های ایرانی را ارائه کنید. در کشورهای حوزه عرب‌زبان به شدت نیاز به تولید محتوا وجود دارد و تولید محتوای خودشان اصلا استاندارد نیست. حتی در تلویزیون‌های بزرگشان هم محتوای استاندارد کم دارند.

البته ترکیه در این حوزه قوی است، اما حتی در این کشور هم می‌توانیم به خوبی برای محصولات ایرانی بازاریابی کنیم، زیرا بدون اغراق نه تنها ایران در حوزه برنامه‌سازی و تولید محتوا با ترکیه برابری می‌کند که حتی در خیلی از المان‌ها ما جلوتر از سایر کشورهای منطقه هستیم.»

ماجرای انصراف از تلویزیون

​ رضا رشیدپور​

رضا رشیدپور نخستین فعالیت‌های خود را با گزارشگری و اجرا در اوایل دهه ۷۰ آغاز کرد و از اواسط دهه هشتاد با اجرای برنامه‌هایی همچون «شب شیشه‌ای»، «عبور شیشه‌ای» و «مثلث شیشه‌ای» به شهرت رسید. رشیدپور در همین سال وارد سینما شد و بعد از یک دوری پنج ساله از تلویزیون، دوباره در سال ۱۳۹۲ با کارگردانی برنامه طنز «عینک آفتابی» در شبکه نسیم، دوباره به صداوسیما بازگشت.

از اوایل اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ رشیدپور مجددا به صورت رسمی وارد صداوسیما شد و اجرای برنامه «حالا خورشید» از شبکه سوم سیما را آغاز کرد که این برنامه نیز در اواخر سال ۱۳۹۷ به پایان رسید. در اسفندماه ۱۳۹۷ رضا رشیدپور در کنار احسان علیخانی، محمد دلاوری و رامبد جوان به عنوان مجریان برتر جام جم برگزیده شدند.

 رضا رشیدپور قرار بود پس از مدت‌ها دوری از قاب تلویزیون با اجرای یک مسابقه به آنتن صداوسیما بازگردد اما به دنبال حاشیه‌های پیش‌آمده پیرامون بازگشت او و محمدرضا گلزار به تلویزیون و انتقاد و خط و نشان کشیدن برخی مجریان فعال روی آنتن، رشیدپور با انتشار ویدئویی از اجرای این مسابقه انصراف داد. در پی این اتفاق، خط و نشان‌ها تمام شد اما برنامه‌های گلزار و رشیدپور هم پخش نشدند. هرچند پس از مدتی محمدرضا گلزار با «پانتولیگ» به تلویزیون بازگشت ولی از بازگشت رشیدپور همچنان خبری نبود.

این مجری باسابقه تلویزیون که اجرای برنامه‌های گفت‌وگومحور قابل توجهی همچون «شب شیشه‌ای» و «مثلث شیشه‌ای» را در ساختار هاردتاک برای تلویزیون برعهده داشت، پیش از انصراف از اجرای برنامه در تلویزیون، قرار بود اجرای سری جدید مسابقه «سیم آخر» در شبکه سه سیما را بر عهده بگیرد؛ یک مسابقه اطلاعات عمومی که پخش خود را از سال ۹۹ آغاز کرد و پس از سه فصل، در اسفند سال ۱۴۰۰ به پایان رسید./عصر ایران

برنامه رضا رشیدپور بیوگرافی رضا رشیدپور دردسرهای رضا رشید پور رستوران رضا رشیدپور در کیش رضا رشید پور رضا رشیدپور

مطالب مرتبط

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

علت روشن شدن چراغ چک و راهکارهای آن

صورت مغایرت بانکی

صفر تا صد صورت مغایرت بانکی + مثال

احمد ایوبی پور

مهندس احمد ایوبی ‌پور؛ شهروند دو دنیا

چرا برخی از کارگاه‌ های تولیدی شکست میخورند

چرا برخی از کارگاه‌ های تولیدی شکست میخورند

ورق عرشه فولادی

ورق عرشه فولادی: کدام نوع، ضخامت و پوشش برای پروژه شما ایده‌آل و به‌صرفه‌تر است؟

مراقبت پوست

مراقبت از پوست در تابستان: نکات کلیدی برای سلامت و شادابی

پورشه ۱۴.۵ میلیاردی، گران‌ترین معامله آنلاین خودرو در پلتفرم سوییچ

پورشه ۱۴.۵ میلیاردی، گران‌ترین معامله آنلاین خودرو در پلتفرم سوییچ

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار پیشنهاد ویژه

آرشیو خبر ها
  • قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول و جزئیات
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول و جزئیات

  • قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش دوباره تمام قیمت ها + جدول
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش دوباره تمام قیمت ها + جدول

  • کاهش ۶درصدی صادرات جهانی سنگ آهن در ماه نوامبر؛ قیمت ها در اوایل دسامبر ثابت ماند
    تجارت، بازرگانی و خدمات ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    کاهش ۶درصدی صادرات جهانی سنگ آهن در ماه نوامبر؛ قیمت ها در اوایل دسامبر ثابت ماند

  • افت عملکرد تأمین سرمایه امین و تنوین
    تجارت، بازرگانی و خدمات ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    افت عملکرد تأمین سرمایه امین و تنوین

  • یک میلیارد و ۲۴۴ میلیون دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی صادر شد
    تجارت، بازرگانی و خدمات ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    یک میلیارد و ۲۴۴ میلیون دلار کالا از گمرکات آذربایجان شرقی صادر شد

  • ترانزیت کالا از مرزهای زمینی کشور به مرز ۱۱ میلیون تُن رسید
    خودرو و حمل و نقل ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    ترانزیت کالا از مرزهای زمینی کشور به مرز ۱۱ میلیون تُن رسید

  • قیمت طلای 18عیار امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلای 18عیار امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول

  • میدری: دولت چهاردهم مسیر توسعه تعاونی‌های تولیدی و صادرات محور را تسهیل می‌کند
    تجارت، بازرگانی و خدمات ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    میدری: دولت چهاردهم مسیر توسعه تعاونی‌های تولیدی و صادرات محور را تسهیل می‌کند

  • سخنرانی امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در همایش زوج‌های جوان ارتش
    اخبار استان‌ها ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    سخنرانی امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در همایش زوج‌های جوان ارتش

  • دلیل قطعی ایتا چیست؟
    علمی و تکنولوژی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    دلیل قطعی ایتا چیست؟

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • صالحی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • کارشناس روابط عمومی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • یوسفی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • همولایتی در ارز ۷۱ هزار تومانی صرف واردات خودروهای لوکس شد؟
  • سارا در آرایش غلیظ مریم مومن گرد و خاک کرد | مریم مومن اصلا با این آرایش قابل شناسایی نیست!! + عکس

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram