• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

خداحافظی این بازیکن فوتبال از تیم ملی | خط قرمز قلعه نویی بر اسم این فوتبالیست!

  • شناسه خبر: 23924
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۴۸
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
خداحافظی این بازیکن فوتبال از تیم ملی | خط قرمز قلعه نویی بر اسم این فوتبالیست!

به گزارش همشهری آنلاین تیم ملی فوتبال ایران در ادامه رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی از هفته‌های سوم و چهارم این رقابت‌ها در نوروز سال ۱۴۰۳ به مصاف تیم ملی ترکمنستان خواهد رفت. بر همین اساس اردوی تیم ملی زیرنظر امیر قلعه‌نویی و دستیارانش از ۲۸ اسفندماه در کمپ تیم‌های ملی آغاز شده تا ملی‌پوشان خود را برای دیدار رفت که دوم فروردین ماه به میزبانی ورزشگاه آزادی در تهران برگزار می‌شود، آماده کنند.

تیم ملی

این درحالی است که از اردوی تیم ملی خبر می‌رسد فاز جدید جوانگرایی با صلاح دید قلعه‌نویی از اردوی جدید استارت می‌خورد و چند بازیکن جوان و پدیده لیگ برتری به احتمال زیاد وارد اردو خواهند شد. از سوی دیگر طبق شنیده‌ها از بین بازیکنان باتجربه و قدیمی‌تر تیم ملی نیز یکی، دو چهره در اردوی جدید حضور نخواهند داشت‌. البته از بین لژیونرها بازیکنانی مانند احسان حاج‌صفی به‌عنوان کاپیتان تیم ملی و یکی از قدیمی‌های این تیم در اردوی جدید حضور دارد، هرچند خبر می‌رسد با توجه به آسیب‌دیدگی علیرضا جهانبخش این احتمال وجود دارد که کاپیتان دوم تیم ملی درصورتی‌که حتی به اردوی تیم ملی هم دعوت شود، بازی به ترکمنستان را از دست داده و به این بازی نرسد، البته درباره جهانبخش اخبار تاییدنشده‌ای نسبت به عدم حضور این بازیکن در اردوی جدید هم شنیده می‌شود. همه اینها درحالی هستند که شنیده‌ها حکایت از آن دارد یک لژیونر با سابقه تیم ملی در اردوی جدید حضور نداشته که در صورت صحت این موضوع به نظر می‌رسد باید کار این بازیکن را در تیم ملی احتمالا تمام‌شده بدانیم.

حسن اشجاری درباره عملکرد تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا 2023، اظهار داشت: تیم ملی نسبت به رقبای خود روند آماده‌سازی و دیدارهای تدارکاتی خوبی نداشت و بازی‌های مرحله گروهی را به چشم بازی تدارکاتی دید. دیدگاه فنی هم این موضوع را نشان داد. در سه بازی با 3 ترکیب متفاوت در زمین ظاهر شدیم اما رفته رفته ترکیب کامل‌تری از خود نمایش دادیم و نواقص برطرف شد. در بازی سوم بازی تقریباً به ترکیب اصلی مدنظر قلعه‌نویی نزدیک شدیم.

وی افزود: برابر امارات بازی هجومی و خوبی نمایش دادیم اما در ساختار دفاعی تیم ملی نقاط ضعفی وجود داشت. هر چه در جام جلوتر رفتیم با آنالیزهای صورت گرفته و بالا رفتن حساسیت مسابقات بازیکنان، دقیق‌تر در میدان حاضر شدند. انتظار داریم در مراحل حذفی هر بازی طوری بازی کنند که انگار فینال است.

تیم ملیخداحافظی این بازیکن فوتبال از تیم ملی | خط قرمز قلعه نویی بر اسم این فوتبالیست!

*نباید سوریه را دست کم گرفت

بازیکن پیشین فوتبال ایران در مورد تقابل با سوریه در مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا 2023، عنوان کرد: در مرحله حذفی هیچ تیمی را نمی‌توان و نباید دست کم گرفت. کوپر روی نیمکت آنهاست و می‌تواند با تجربه‌ای که دارد مشکلاتی برای تیم ما ایجاد کند. سبک بازی سوریه طوری است که اگر ایراد انتقال توپ از حمله به دفاع را رفع نکنیم، ممکن است مشکل‌ساز شود. شاید در بازی فلسطین و هنگ‌کنگ کمتر کسی انتظار داشت آسیب‌پذیر باشیم یا گل بخوریم. سوریه تیم خوبی نشان داده که توانسته تا اینجا صعود کند. تیم ما در یک سوم هجومی جزو بهترین تیم‌های جام ملت‌های آسیاست. در مجموع کار خیلی سختی برای عبور از این رقیب نداریم به شرطی که آنها را دست کم نگیریم.

تیم ملی

*خط حمله اروپایی و دفاع آسیایی

اشجاری در پاسخ به این سؤال که آیا خط حمله تیم اروپایی و خط دفاعش آسیایی است، عنوان کرد: من با این جمله موافقم. در خط دفاع مشکل داریم اما قلعه‌نویی  و کادرش در کارشان استاد هستند. آنها با آنالیزهایی که انجام می‌دهند، قطعاً روی کاهش اشتباهات فردی و دفاعی بهترین تصمیم را می‌گیرند و بهترین ترکیب را انتخاب می‌کنند. البته نباید فراموش کرد که بعضی موارد هم اجتناب‌ناپذیر است. ما در بخش هجومی بازیکنان لژیونر و با کیفیت زیادی داریم. حضور این بازیکنان در بخش هجومی قدرت زیادی به تیم ما بخشیده است.

پیشکسوت فوتبال در پاسخ به این سؤال که عملکرد بازیکنان کناری تیم ملی را چطور ارزیابی می‌کند، گفت: صادق محرمی شاخصه و خصوصیات دفاعی بیشتری نسبت به رامین رضاییان داشت و به همین دلیل از سوی کادر فنی در دفاع کناری بیشتر مورد استفاده قرار می‌گرفت. حالا که به دلیل مصدومیت این جام را از دست داده رضاییان باید در این پست بازی کند. در فوتبال روز دنیا طبیعی است که بازیکنان کناری در حملات شرکت کنند. قطعاً سرمربی هم به آنها شرح وظایفی می‌دهد. اگر در بازی حس شود که نفوذ زیاد مدافع کناری‌ موقعیت گلزنی برای رقیب ایجاد می‌کند طبیعتاً کادر فنی تیم ملی برای این موضوع راهکارهای تاکتیکی مخصوص به خود را اتخاذ می‌کند و ساختار دفاعی را تقویت خواهد کرد. در سمت چپ هم احسان حاج صفی بازی با کیفیتی به نمایش گذاشته است.

تیم ملیخداحافظی این بازیکن فوتبال از تیم ملی | خط قرمز قلعه نویی بر اسم این فوتبالیست!

* در مرحله حذفی اتفاقات تعیین‌کننده است

اشجاری راجع به اینکه آیا پیروزی مقابل سوریه، صعود ما به فینال را تضمین می‌کند، گفت: از بازی سوریه به بعد هر چیزی در فوتبال ممکن است رخ دهد. خیلی اتفاقات را نمی‌توان پیش‌بینی کرد مانند اخطار و اخراج ناگهانی بازیکنان و خطاهای بازبینی شده توسط کمک داور ویدیویی. بنابراین باید اجازه بدهیم و ببینیم در زمین فوتبال چه اتفاقی می‌افتد. هر چند انتظار ما از این تیم قهرمانی است اما وقتی رقبایی مثل کره و ژاپن با چندین تیم بزرگ جهان بازی تدارکاتی برگزار کردند و ما مقابل بورکینافاسو قرار گرفتیم طبیعی است انتظارمان باید منطقی باشد.

* بازی با VAR به احتیاط بیشتر ملی‌پوشان نیاز دارد

وی درباره برگزاری بازی‌ها زیر نظر کمک داور ویدیویی، اظهار داشت: بازیکنان ما هنوز به آن میزانی که لازم است در بازی‌های زیر نظر کمک داور ویدیویی احتیاط لازم را ندارند. شاید آن پنالتی که در بازی مقابل امارات رخ داد اگر هزار مرتبه در فوتبال ما رخ می‌داد، توسط داوران اعلام پنالتی نمی‌شد. بنابراین دفاع شاغل در لیگ برتر به این مسئله عادت کرده است. البته کمک داور ویدیویی در همه آسیا فراگیر نشده است. ضمن اینکه کمک داور ویدیویی شامل همه تیم‌ها است شاید در بازی بعدی به نفع ما پنالتی اعلام شود. بنابراین بازیکنان ما باید احتیاط لازم را در دستور کارشان قرار بدهند.

تیم ملیخداحافظی این بازیکن فوتبال از تیم ملی | خط قرمز قلعه نویی بر اسم این فوتبالیست!

*این تیم ملی شبیه استقلال زمان ما است

بازیکن پیشین استقلال گفت: ما ایرانی‌ها احساسی هستیم. وقتی بحث کری‌خوانی باشد ذات ما ایرانی‌ها طوری است که درگیر آن می‌شویم. با شناختی از کار آقای قلعه‌نویی دارم او به خوبی مدیریت بازیکنان را می‌داند و همین نکته در مقابل جنگ روانی توسط سرمربی رقیب باعث می‌شود به خوبی تیم را از حاشیه دور کند. روزی در استقلال دور میزی می‌نشستم که جواد نکونام، مجتبی جباری، مهدی رحمتی، فرهاد مجیدی و …عضو آن بودند. آن زمان از خودم می‌پرسیدم چگونه آقای قلعه‌نویی ترکیب 11 نفره را از میان این همه بازیکن بزرگ انتخاب می‌کند. حالا تیم ملی هم شبیه همان استقلال است و همان میزان بازیکن بزرگ دارد و فقط نام‌ها تغییر کرده‌اند. چنین مربی اجازه راه انداختن جنگ روانی به سرمربی رقیب نمی‌دهد./تسنیم

اخبار ورزشی تیم ملی تیم ملی ایران تیم ملی فوتبال تیم ملی فوتبال زنان ایران

مطالب مرتبط

ورزشکار زن پناهنده: با کمک رهبر انقلاب به ایران برگشتم

ورزشکار زن پناهنده: با کمک رهبر انقلاب به ایران برگشتم

گل اول ملوان به استقلال / استقلال ۱ – ۱ ملوان

جدول لیگ برتر پس از پایان هفته سیزدهم+ عکس

جدول لیگ برتر پس از پایان هفته سیزدهم+ عکس

دختر ایرانی عضو کمیته بین المللی المپیک شد

دختر ایرانی عضو کمیته بین المللی المپیک شد

آمریکا صدور ویزا برای ورزشکاران ایرانی را تصمین کرد

جدایی قریب‌الوقوع ستاره خارجی استقلال/ مقصد ازبکستان است؟

جدایی قریب‌الوقوع ستاره خارجی استقلال/ مقصد ازبکستان است؟

بوسه ۵۱ میلیونی یاسر آسانی خبرساز شد!

بوسه ۵۱ میلیونی یاسر آسانی خبرساز شد!

تعویق بازی جام حذفی به‌خاطر مسابقه آسیایی استقلال؟

تعویق بازی جام حذفی به‌خاطر مسابقه آسیایی استقلال؟

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار پیشنهاد ویژه

آرشیو خبر ها
  • 70 درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند
    کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    70 درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند

  • نقش مردان در خانواده باید برای تربیت نسل و انسجام اجتماعی احیا شود
    خانواده و سبک زندگی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    نقش مردان در خانواده باید برای تربیت نسل و انسجام اجتماعی احیا شود

  • ادامه بارش تا اواسط هفته آینده در استان تهران
    خودرو و حمل و نقل ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    ادامه بارش تا اواسط هفته آینده در استان تهران

  • خبر خوش ماهواره‌های هواشناسی برای ایران
    خودرو و حمل و نقل ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    خبر خوش ماهواره‌های هواشناسی برای ایران

  • اژه‌ای: جایگاه زن در اسلام رفیع و ستون خانواده است
    حقوقی و قضایی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    اژه‌ای: جایگاه زن در اسلام رفیع و ستون خانواده است

  • فرماندار دشتی: حضور مدیران در میان مردم مستمر خواهد بود
    کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    فرماندار دشتی: حضور مدیران در میان مردم مستمر خواهد بود

  • صنعت خودروسازی ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    تبانی خودروسازان فرانسوی در ایران

  • قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول و جزئیات
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش قیمت + جدول و جزئیات

  • قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش دوباره تمام قیمت ها + جدول
    طلا و ارز ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 20 آذر/ افزایش دوباره تمام قیمت ها + جدول

  • کاهش ۶درصدی صادرات جهانی سنگ آهن در ماه نوامبر؛ قیمت ها در اوایل دسامبر ثابت ماند
    تجارت، بازرگانی و خدمات ۲۰ آذر ۱۴۰۴

    کاهش ۶درصدی صادرات جهانی سنگ آهن در ماه نوامبر؛ قیمت ها در اوایل دسامبر ثابت ماند

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • صالحی در راهنمای دقیق برای خرید لوله‌های فولادی مناسب ساختمان‌سازی
  • کارشناس روابط عمومی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • یوسفی در لیست بهترین سایت های حوزه گردشگری و سفر در ایران
  • همولایتی در ارز ۷۱ هزار تومانی صرف واردات خودروهای لوکس شد؟
  • سارا در آرایش غلیظ مریم مومن گرد و خاک کرد | مریم مومن اصلا با این آرایش قابل شناسایی نیست!! + عکس

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram