رتبه بندی معلمان | رتبه بندی فرهنگیان

خبر خوش درباره رتبه بندی معلمان | جزییات ارتقای معلمان در رتبه‌بندی فرهنگیان

محمدرضا احمدی درباره ریل‌گذاری مجلس برای حمایت از معلمان در مناطق محروم و صعب‌العبور اظهار داشت: در قانون رتبه‌بندی فرهنگیان حمایت‌هایی برای معلمانی که در مناطق محروم خدمت می‌کنند دیده شده است.

خبر خوش درباره رتبه بندی معلمان |  جزییات ارتقای معلمان در رتبه‌بندی فرهنگیان
کدخبر : 6296
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

طرح رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.در ادامه به آخرین اخبار از طرح رتبه بندی معلمان می پردازیم.

رتبه بندی معلمان

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: برای معلمانی که در مناطق محروم خدمت می‌کنند، ارتقای رتبه‌بندی از ۵ سال به ۴ سال کاهش یافت و این امر مشوقی برای خدمت در مناطق محروم است.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در قانون رتبه‌بندی معلمان، فرهنگیان در ۵ سطح رتبه‌بندی می‌شوند که هر کدام از پایه‌ها با شرایطی پس از طی ۵ سال می‌توانند به رتبه‌ بالاتر ارتقاء پیدا کنند.

احمدی با بیان اینکه برای معلمانی که در مناطق محروم خدمت می‌کنند ۵ سال به ۴ سال کاهش یافت ابراز داشت: این امر هم مشوقی برای خدمت در مناطق محروم است و هم سبب می‌شود تا حین خدمت در مناطق محروم از امتیازات لازم محروم نشوند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره نظارت کمیسیون اصل ۹۰ بر حسن اجرای قوانین خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در اجرای قانون رتبه‌بندی فرهنگیان با توجه به اینکه قانون مشمول جمعیت زیادی می‌شود و باید نظارت کافی بر آن اعمال شود.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این راستا دو نفر از اعضای کارشناس کمیسیون آموزش و تحقیقات در هیئت ممیزی عضو شدند تا در روند نوشتن شرایط رتبه‌بندی و احراز آن نظارت کنند.

وی گفت: علاوه بر آن با  دستگاه‌هایی نظیر اداره کار جلساتی برگزار شد تا به عنوان مثال با توجه به گزارشات واصله که حاکی از اجحاف در حق معلمان غیرانتفاهی است بازدیدهایی را به عمل آوردند تا ببیند در حوزه بیمه یا پرداخت حقوق حق این معلمان ادا می‌شود یا خیر.

احمدی با بیان اینکه مجلس از بعد نظارتی بر این امر ورود کرده و نظارت می‌کند تصریح کرد: همچنین دستگاه‌هایی که بازوانی برای نظارت مجلس شورای اسلامی هستند نیز به‌کارگیری می‌شوند تا در کنار مجلس بر این امور نظارت کنند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس خاطرنشان کرد: چنانچه برخی از قوانین که مجلس مصوبه کرد اما گاهی دولت یا بخش خصوصی آن را اجرا نکرد طبق قانون امتیازات بخش خصوصی ابطال می‌شود؛ البته اینکه صرفاً مجلس در همه جا بر حسن اجرای قوانین نظارت داشته باشد دشوار است.

وی افزود: مجلس، دولت، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی همه باید پای کار باشند تا قوانینی که برگرفته از ساعت‌ها بحث و گفت‌وگو در مجلس است به خوبی اجرا شود اما اگر در زمینه‌ای مردم مشاهده کردند که قانون وجود دارد اما اجرا نمی‌شود آن را برای کمیسیون اصل ۹۰ مکاتبه کنند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به عنوان مثال یکی از قوانینی که مصوب اما اجرا نشد در حوزه بورسیه دانشجویان دکترا بود که توانستیم پس از ورود به این موضوع حق این دانشجویان را به آنان برگردانیم.

رتبه بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه معلمان رسمی، پیمانی و افرادی که حکم معلمی دارند، شامل رتبه بندی خواهند شد اما این قانون شامل معلمان بازنشسته نخواهد شد.

وی درباره پرداخت دریافتی‌های معلمان حق التدریس بیان کرد: نبود زیرساخت‌های مالی و اختلاف‌های آماری با سازمان برنامه و بودجه از دلایل تاخیر در پرداخت حق التدریس معلمان است که خوشبختانه در حال حاضر بخشی از آن تامین مالی شده است همچنین پرداخت اضافه تدریس همکاران شاغل و بازنشسته را نیز خواهیم داشت.

نوری درباره تعیین تکلیف نیروهای قبل از سال ۹۲ افزود: براساس توافق نامه‌ای که بین آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی به امضا رسیده، احکام استخدامی ۳۶ هزار نفر از معلمان حق التدریس، خرید خدماتی و نهضتی صادر شده است و احکام سایر معلمان غیر رسمی که شاغل نیستند ملزم به تدریس از مهر ۱۴۰۱ خواهد بود.

وی از برگزاری آزمون استخدامی داخلی برای ۵۹ هزار معلم قراردادی که صدور احکام استخدامی آن‌ها منع قانونی ندارد، ولی فاقد شماره کارمندی هستند خبر داد و افزود: این آزمون فروردین سال آینده برگزار خواهد شد و تکلیف این معلمان نیز مشخص خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزشیاران نهضت سوادآموزی که در آزمون خرداد امسال پذیرفته نشده‌اند؛ می‌توانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند و سال آینده تکلیف ۴۰ هزار معلم غیررسمی که تا قبل از سال ۹۲ با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند؛ مشخص خواهد شد.

نوری در پایان خاطرنشان کرد: سال آینده ۲۵ هزار معلم از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه فرهنگیان خواهند شد که پس از طی دوره ۴ ساله به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای کمک به پیشکسوتان و بازنشستگان مقرر شده سقف همسان سازی باز گذاشته شود.

یوسف نوری در نشست با نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف در تربت جام اظهار کرد: همسان‌سازی در آموزش و پروش انجام شده است اما برای کمک به پیشکسوتان و بازنشستگان مقرر شده سقف همسان سازی باز گذاشته شود تا بتوانند تدریس کنند و خلاء و کمبودهای آموزشی را نیز جبران کنند.

وزیر آموزش و پروش گفت: در تربت جام طی سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار مدرسه سازی پرداخت شد و اعتبار مدارس کانکسی این شهرستان هم تأمین خواهد شد و در زمینه عدالت آموزشی اقدام به رصد وضعیت تمامی شهرهای استان خراسان رضوی کرده‌ایم و تصویری روشن از آن به دولت ارائه خواهیم داد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه