اخبار روز | اخبار جدید

راز جوان ماندن آسیایی ها با چای ایرانی لو رفت | طرز تهیه و مصرف درست چای ایرانی که نمی دونستیم!

اگر روزانه 3 فنجان متوسط چای سیاه کمرنگ و تازه دم بنوشید روند پیری را کند کرده اید

راز جوان ماندن آسیایی ها با چای ایرانی لو رفت | طرز تهیه و مصرف درست چای ایرانی که نمی دونستیم!
کدخبر : 24368
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 اگر روزانه 3 فنجان متوسط چای سیاه کمرنگ و تازه دم بنوشید روند پیری را کند کرده اید

چای سبز پیری و بیماری قلبی را کند می‌کند

راز جوان ماندن با نوشیدن سه فنجان از این نوشیدنی پر طرفدار ایرانی

دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می‌کنند که دم‌نوش‌های سنتی مانند چای، غنی از برخی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.طبق تحقیقات نوشیدن سه فنجان چای کم رنگ و تازه دم در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند. در ادامه خواص انواع چای را بررسی می کنیم

چای

از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است.

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونوئیدها که به وفور در چای یافت می‌شوند، به طور بالقوه می‌توانند طول عمر موجودات مختلف از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند.

مطالعه تاثیر چای بر پیری

شرکت کنندگان اطلاعات دقیقی در مورد عادات مصرف چای خود، از جمله نوع چایی که ترجیح می دادند (سبز، سیاه، زرد یا اولانگ) و میانگین تعداد فنجان هایی که در روز مصرف می کردند، ارائه کردند.

سپس محققان نشانگرهای مختلف پیری مانند فشار خون، کلسترول و درصد چربی بدن را برای تعیین سن بیولوژیکی شرکت کنندگان ارزیابی کردند.

چای پیری بیولوژیکی را کند می‌کند

این یافته ها که در مجله The Lancet Regional Health – Western Pacific منتشر شد، نشان داد که افرادی که چای می نوشند علائم پیری بیولوژیکی کندتر را نشان می دهند.

نویسندگان نوشتند: «رابطه مواجهه و پاسخ نشان داد که مصرف حدود سه فنجان چای یا شش تا هشت گرم برگ چای در روز ممکن است مشهودترین فواید ضد پیری را داشته باشد.

جالب توجه است، افرادی که نوشیدن چای را کنار گذاشته بودند، افزایش بیشتری در تسریع پیری بیولوژیکی نشان دادند.

پلی فنول‌های قدرتمند

محققان این فواید ضد پیری را به پلی فنول ها، مواد فعال زیستی اولیه در چای، نسبت دادند که اعتقاد بر این است که به طور قابل توجهی بر میکروبیوت روده تأثیر می گذارد.

این به نوبه خود بر تغییرات مرتبط با سن در ایمنی، متابولیسم و عملکرد شناختی تأثیر می گذارد.

در حالی که این مطالعه به انواع خاصی از چای پرداخته است، اما هیچ تفاوت اساسی بین مصرف کنندگان چای سیاه در بریتانیا و علاقه مندان به چای سبز چینی مشاهده نشد.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد دمایی که چای در آن مصرف می‌شود تاثیری بر نتایج نداشته باشد.

محدودیت‌های مطالعه

با این حال، محققان محدودیت‌هایی را در مطالعه خود تأیید کردند، از جمله عدم توجه به اندازه فنجان‌های چای مورد استفاده شرکت‌کنندگان.

از آنجایی که این مطالعه مشاهده‌ای بود، نمی‌توان به طور قطعی نتیجه‌گیری کرد که نوشیدن چای مستقیماً مسئول کند کردن پیری بیولوژیکی است.

در بریتانیا، جایی که مصرف چای به حدود 100 میلیون فنجان در روز می رسد، کاهش قابل توجهی در تقاضای چای، به ویژه در میان افراد جوان، در مواجهه با محبوبیت روزافزون قهوه مشاهده شده است.

چای سبز، چای سیاه، چای سفید و چای اولانگ همگی از گیاه کاملیا سیننسیس به دست می‌آیند، اما ویژگی‌های منحصر به فرد آن‌ها نتیجه روش‌های مختلف فرآوری است.

همانطور که قبلاً گفته شد، این چای ها سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد، مولکول هایی که می توانند به سلول ها آسیب برسانند و به پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کنند، ایفا می کنند.

باکیفیت‌ترین و ارزانترین چای سیاه با ارسال رایگان

چای سبز پیری و بیماری قلبی را کند می‌کند

چای سبز، به ویژه، به دلیل غلظت بالای کاتچین، نوعی آنتی اکسیدان، مشهور است.

مطالعات مصرف منظم چای سبز را با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط دانسته‌اند، زیرا ممکن است به کاهش سطح کلسترول LDL و بهبود عملکرد شریان‌ها کمک کند.

منبع: جذابترینها

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه