امیر قلعه نویی | بیوگرافی امیر قلعه نویی | سر مربی تیم ملی فوتبال

کتک کاری و دعوا در مراسم عروسی دختر امیر قلعه نویی | امیر قلعه نویی از خجالت آب شد!

در جشن عروسی فرزند سرمربی استقلال که با حضور مهمانان سرشناسی برگزار شد، تقلید صدای بچه‌های جوادیه دردسرساز شد.

کتک کاری و دعوا در مراسم عروسی دختر امیر قلعه نویی | امیر قلعه نویی از خجالت آب شد!
کدخبر : 24332
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :
در جشن عروسی فرزند سرمربی استقلال که با حضور مهمانان سرشناسی برگزار شد، تقلید صدای بچه‌های جوادیه دردسرساز شد.به سلامتی و مبارکی دختر امیر قلعه نویی مراسم ازدواج خود را برگزار کرد و در این مراسم افراد معروف و مشهور بسیار زیادی حضور داشتند که برای تبریک به سرمربی استقلال در مراسم مذکور شرکت داشتند.

گفتنی است در این مراسم اکثر بازیکنان تیم استقلال به همراه بازیگران طنز سینما و تلویزیون که همگی استقلالی و از دوستان نزدیک امیر قلعه‌نویی محسوب می‌شوند در این مراسم که پنج‌شنبه شب برگزار شد، حضور داشتند.

امیر قلعه نویی


اما شنیدیم این مراسم باشکوه خالی از حاشیه هم نبوده است، حسن ریوندی را که می‌شناسید! شومن و کمدین سبزواری که سال‌هاست ساکن پایتخت شده و استعداد تقلید صدای او زبانزد عام‌ و خاص است.

ریوندی از یک نوع خاصی طنز بداهه در برنامه‌هایش استفاده می‌کند که بر پایه بذله‌گویی، جوک و لطیفه استوار است و در اکثر اجراهای او این شیوه دیده می‌شود. این کمدین نسبتا سرشناس در طول اجرای برنامه بدون توقف و رودررو با تماشاچیان به تقلید صدا و تعریف جوک پرداخته و آنها را به خنده وامی‌دارد و...

اما آنچه باعث شد تا از حسن ریوندی بنویسیم به مراسم ازدواج دختر سرمربی استقلال برمی‌گردد. براساس شنیده‌ها یکی از مهمانان مراسم مورد اشاره این کمدین سبزواری بود که در حین اجرای برنامه ناگهان جوکی درباره بروبچه‌های محله جوادیه تهران با تقلید صدا تعریف کرد.

همین تقلید صدا و به‌سخره گرفتن بچه‌های محله جوادیه تهران باعث اعتراض چند تن از مهمانان مراسم و در نهایت زد و خورد و درگیری شد.
البته این درگیری خیلی زود با دخالت نزدیکان قلعه‌نویی خاتمه یافت و ماجرا به خیر گذشت اما طفلکی حسن ریوندی تا پایان مراسم سکوت اختیار کرد و بی‌خیال ادامه اجرای خود شد!!

بیوگرافی امیر قلعه نویی

 نام:امیر

 نام خانوادگی:قلعه نویی

 نام اصلی:اردشیر قلعه نویی

تاریخ تولد:1 آذر 1342 (60 سال)

 محل تولد:تهران

 پست:مربی (گذشته:هافبک)

 باشگاه کنونی:ندارد (سرمربی)

 

 

 زندگی شخصی امیر قلعه نویی 

اردشیر قلعه نویی، معروف به امیر قلعه نویی در سال 1342 به دنیا آمد. او اهل محله نازی آباد تهران است. پدرش نام های اردشیر و بابک را برای او و برادرش انتخاب کرد، اما از همان کودکی بیشتر با نام امیر صدایش می کردند.

امیر قلعه نویی

از دست دادن پدر در کودکی

اردشیر 7 ساله بود که خبر دادند پدرش فوت کرده است. وی از سیزده سالگی شروع به کار کردن کرد و در کنار کار، فوتبال نیز بازی می کرد.

فرزندان امیر قلعه نویی

امیر قلعه نویی پسری به نام محمد هوتن و یک دختر به نام خاتون دارد.

دوران بازی

شاهین

قلعه نویی در سال 1360 به تیم ملی جوانان دعوت شد که نمایش قابل قبولی هم از خود ارائه کرد و در اسفند 1360 از تیم راه آهن به شاهین رفت. شاهین در آن زمان ملی پوشان زیادی داشت. او اواسط لیگ سال 66 پس از پیروزی 2 بر صفر برابر پرسپولیس، شاهین را ترک کرد و به السد قطر رفت.

السد قطر

برای مدت حدود یک سال در قطر بازی کرد و همراه با السد قهرمان لیگ و جام حذفی قطر شد.

استقلال تهران

امیر زمستان 1367 به تهران بازگشت و این بار سراغ باشگاه استقلال تهران رفت، پای میز قرارداد نشست و پیراهن آبی را بر تن کرد.

اولین بازی وی به عنوان بازیکن استقلال در 19 اسفند سال 1367 مقابل پرسپولیس رقم خورد. این بازی که در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار می شد به پنالتی کشیده شد و اردشیر پنالتی اش را از دست داد.

امیر قلعه نویی

این بازیکن خلاق تا پایان دوره بازیگری اش تنها 19 بازی ملی انجام داد که اتفاقاً 18 بازی آن در سن 30 سالگی به بعد رخ داد. امیر اولین بار توسط ناصر ابراهیمی در سال 1364 به تیم ملی دعوت شد.

تیم ملی

امیر قلعه نویی در اردیبهشت سال 1365 همراه تیم ملی به چین سفر کرد و اولین بار پیراهن تیم ملی الف را بر تن کرد اما تا سال 1372 هیچگاه مجدداً به تیم ملی فراخوانده نشد. در کارنامه ملی قلعه نویی تنها یک گل زده آن هم به کویت دیده می شود.

 مصدومیت و خداحافظی از فوتبال

 قلعه نویی جندین بار در دوران بازیگری مصدوم شد و دو مرتبه مصدومیت جدی را تجربه کرد. بار اول در سال 1371 و بار دوم آن در سال 1375 دچار مصدومیت شدید و طولانی شد که نهایتاً به خداحافظی او از فوتبال انجامید. تبعات مصدومیت شدید زانو در دوران پس از بازی هم همراه وی بود و چندین بار ناچار به جراحی زانو شد.

 تجربه های مربیگری امیر قلعه نویی 

تیم برق تهران

در فصل 80–81 لیگ دسته اول آزادگان سرمربیگری تیم برق تهران را به عهده گرفت که طی 20 بازی 9 برد و 4 تساوی و 7 باخت بدست آورد و با 31 امتیاز نتوانست به مرحله نهایی لیگ دسته یک صعود کند.

مربیگری در استقلال اهواز

او در آبان 1381، یعنی در اواسط نیم فصل اول، برای اولین بار در لیگ برتر به عنوان سرمربی منصوب شد تا هدایت تیم ته جدولی استقلال اهواز را بر عهده بگیرد. استقلال اهواز این فصل را با سرمربی گری جلال چراغپور آغاز کرده بود، اما پس از اینکه از 4 بازی اول 3 باخت و 1 مساوی به دست آورد، چراغپور استعفا داد و مدتی بعد قلعه نویی به عنوان سرمربی جدید اعلام شد.

مربیگری در استقلال تهران

قلعه نویی 5 فصل کامل سرمربیگری تیم استقلال تهران را بر عهده داشته و در 2 مقطع دیگر (1381 و 1387) نیز تیم استقلال را در انتهای فصل در بازی های جام حذفی هدایت نموده است. او در حال حاضر پس از منصور پورحیدری که 8 قهرمانی در مسابقات رسمی (3 بار لیگ تهران، 2 بار لیگ ایران، 2 بار جام حذفی ایران، و 1 بار جام باشگاه های آسیا) بدست آورد، با 5 قهرمانی در مسابقات رسمی در کنار زدراکو رایکوف که او هم 5 قهرمانی در مسابقات رسمی (2 بار لیگ تهران، 2 بار لیگ ایران، و 1 بار جام باشگاه های آسیا) بدست آورد، دومین مربی پر افتخار تاریخ باشگاه استقلال است.

امیر قلعه نویی

مربیگری در تیم ملی

پس از قهرمانی استقلال تهران با قلعه نویی در سال 1385 و نتایج ضعیف تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی 2006 و از طرفی خاتمه همکاری ایران با برانکو ایوانکویچ، شرایط تازه ای برای قلعه نویی مهیا شد. او به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد و همزمان در ادواری پست های مدیرفنی و رئیس سازمان فوتبال استقلال تهران را نیز بر عهده داشت. تیم ملی ایران با حضور او روی نیمکت در مسابقات جام ملت های آسیا (2007) با ضربات پنالتی مغلوب تیم ملی کره جنوبی شد و از این رقابت ها دست خالی بازگشت.

مربیگری در مس کرمان1386 نیم فصل دوم

قلعه نویی بعد از یک دوره استراحت چند ماهه و دوری از مربیگری، در دی ماه 1386 هدایت تیم فوتبال مس کرمان را برای یک نیم فصل بر عهده گرفت. وی توانست تیم مس کرمان را که با مربیگری فرهاد کاظمی در منطقه سقوط قرار داشت، تا رتبه دهم جدول و بالاتر از استقلال تهران بالا ببرد و کارنامه موفقی را از خود در این تیم به نمایش بگذارد.

سپاهان اصفهان

امیر قلعه نویی بعد از جدایی از استقلال در 3 خرداد 1388 برای یک سال به صورت رسمی با تیم سپاهان قرارداد بست و هدایت این تیم را در لیگ برتر فوتبال ایران 89-88 بر عهده گرفت و توانست در پایان این تیم را قهرمان لیگ کند. در این فصل عماد رضا مهاجم سپاهان آقای گل مسابقات و سپاهان صاحب بهترین خط حمله شد.

در سال 2007 وی کاندید کسب بهترین مربی سال آسیا شد. قلعه نویی از استقلال به سپاهان رفت و پس از قهرمانی سپاهان این تیم را ترک کرد و در سال 1390 به تراکتور سازی تبریز پیوست. قلعه نویی در خرداد 1391 دوباره سرمربی استقلال شد. او دوباره در تیر ماه 94 سر مربی ملوان بندر انزلی شد.

قلعه نوعی سرمربی ملوان شد 

امیر قلعه نویی در مرداد 1394 پس از دو بازی لیگ برتر به دلیل عدم توافق با مدیران ملوان از سرمربیگری در این تیم کناره گیری کرد. قلعه نویی در دو دیدار ابتدایی فصل نیز روی نیمکت ننشست. او سپس برای دومین بار سر مربی تراکتور سازی شد.

خرداد 1396 امیر قلعه نویی با عقد قرارداد یک ساله به ذوب آهن اصفهان پیوست.

قلعه نویی پس از کسب عنوان نایب قهرمانی با ذوب آهن از این تیم جدا شد و در اول خرداد ماه 1397 با تیم فوتبال سپاهان اصفهان قرارداد منعقد کرد.

امیر قلعه نویی

افتخارات امیر قلعه نویی

دوران بازی

 قهرمانی در اولین دوره لیگ قدس (1364) همراه با تیم تهران الف

 قهرمانی در لیگ فوتبال قطر (1988/1367) همراه با السد قطر

 قهرمانی در جام حذفی فوتبال قطر (1988/1367) همراه با السد قطر

 قهرمانی در لیگ باشگاه های ایران (لیگ قدس) (1369) همراه با استقلال تهران

 قهرمانی در جام باشگاه های آسیا (1370) (91–1990) همراه با استقلال تهران

 قهرمانی در جام باشگاه های تهران (1370) همراه با استقلال تهران

 قهرمانی در سوپر جام تهران (1373) همراه با استقلال تهران

 قهرمانی در جام حذفی فوتبال ایران (1375) همراه با استقلال تهران

 نایب قهرمانی در جام حذفی تهران 1359 همراه با راه آهن تهران

 نایب قهرمانی در جام باشگاه های تهران 1364 و 1365 همراه با شاهین تهران

 نایب قهرمانی در جام باشگاه های تهران 1368 و 1369 همراه با استقلال تهران

 نایب قهرمانی در جام حذفی فوتبال ایران 1369 همراه با استقلال تهران

 نایب قهرمانی در جام باشگاه های آسیا (1370) (92–1991) همراه با استقلال تهران

 نایب قهرمانی در جام باشگاه های ایران (لیگ آزادگان) 1371 و 1373 همراه با استقلال تهران

 دوران سرمربی گری

 قهرمانی در جام حذفی 81–1380 به همراه تیم استقلال تهران

 قهرمانی در لیگ برتر 85–1384 به همراه تیم استقلال تهران

 قهرمانی در بازی های قهرمانی غرب آسیا 2007 به همراه تیم ملی فوتبال ایران

 قهرمانی در جام حذفی 87–1386 به همراه تیم استقلال تهران

 قهرمانی در لیگ برتر 88–1387 به همراه تیم استقلال تهران

 قهرمانی در لیگ برتر 89–1388 به همراه تیم سپاهان اصفهان

 قهرمانی در لیگ برتر 90–1389 به همراه تیم سپاهان اصفهان

 قهرمانی در لیگ برتر 92–1391 به همراه تیم استقلال تهران

 نایب قهرمانی در لیگ برتر 83–1382 به همراه تیم استقلال تهران

 نایب قهرمانی در جام حذفی 83–1382 به همراه تیم استقلال تهران

 نایب قهرمانی در لیگ برتر 91–1390 به همراه تیم تراکتورسازی تبریز

 نایب قهرمانی در جام حذفی 96–1395 به همراه تیم تراکتورسازی تبریز

 نایب قهرمانی در لیگ برتر 97–1396 به همراه تیم ذوب آهن اصفهان

/رکنا

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه