همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

واریز مطالبات همسان سازی حقوق بازنشستگان از فردا | آخرین وضعیت از احرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

دهقان کیا در مورد باقیمانده متناسب‌سازی سال قبل گفت: طی مذاکراتی که با مدیرعامل سازمان در مورد بیست و پنج درصد باقیمانده متناسب‌سازی صورت گرفته، ایشان رضایت خود را با اجرایی شدن آن اعلام کرده‌اند و عنوان کرده‌اند که به دنبال راهکار برای اجرای آن هستند.

واریز مطالبات همسان سازی حقوق بازنشستگان از فردا | آخرین وضعیت از احرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
کدخبر : 15358
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین از وزیر کار و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خواست زمان اجرای ۲۵ درصد باقیمانده‌ی همسان سازی حقوق بازنشستگان کارگری را مشخص کنند.او با بیان اینکه چرا باید بازنشستگان کارگری باید برای وصول تک تک مطالباتشان مطالبه‌گری کنند، افزود: در حالی  بازنشستگان کارگری از دو سال پیش در انتظار پرداخت ۲۵ درصد باقیمانده همسان سازی حقوق بازنشستگان خود هستند که همسان سازی حقوق بازنشستگان دولتی از ابتدای هر سال برای جبران تورم و گرانی‌ها اجرایی می‌شود.

او اضافه می‌کند: امیدواریم باقیمانده متناسب‌سازی در اسرع وقت اجرایی شود؛ انتظار بازنشستگان این است که نهایتاً در فروردین ماه احکام جدید بازنشستگان مشمول صادر شود؛ بازنشستگان ماه‌هاست در انتظار اجرای باقیمانده متناسب‌سازی هستند.

صادقی در ادامه به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تورم امروز نتیجه‌ی سیاستهای اقتصادی است و چوبِ آن بر سر کارگران و بازنشستگان خورده است. در ابتدای دولت فقر مطلق۲۵درصد بود و الان به ۳۰ تا ۳۲ درصد افزایش پیدا کرده است. این سیاست‌ها فقرا را فقیرتر و اغنیاء را ثروتمندتر کرده است.

وی به ترمیم حقوق کارگران و بازنشستگان دولت اشاره کرد و گفت: برای افزایش حقوق بازنشستگان مدت‌ها تعلل کردند اما حقوق بخش خود را دو روزه افزایش دادند. این عین تبعیض است.

صادقی به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: تکلیف متناسب‌سازی باید مشخص شود. اگر ندارید سهام بانک رفاه را به ما واگذار کنید. ۹ ماه از سال ۱۴۰۱ گذشته اما حاضر نیستید سر این موضوع با ما جلسه بگذارید.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزود: اگر وضع سازمان تأمین اجتماعی بحرانی است، وضع زندگی بازنشستگان از آن بحرانی‌تر است. اگر سازمان به دلیلِ به هم خوردن نسبت پشتیبانی و ورودی و خروجی و بدهیِ کلانِ دولت به آن دچار مشکل شده است، بازنشستگان هم به دلیلِ تورم دچار مشکل شده‌اند.

صادقی به بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: ما بیمه تکمیلی را از روی رضایت نپذیرفتیم. اگر مسئولان به تکلیف خود عمل می‌کردند و قانون الزام را رعایت می‌کردند، ما دیگر به بیمه تکمیلی نیازی نداشتیم.

وی گفت: به جایی رسیدیم که شرکتِ ورشکسته‌ای به نام آتیه‌سازان حافظ برای ما ناز می‌کند! اسم آنچه به ما می‌دهند نه بیمه تکمیلی بلکه بیمه‌ی مکمل است و ما آن را پذیرفتیم تا پرداخت از جیبِ بیمه شده کاهش پیدا کند اما برعکس شده است. بیمه شده پول بیشتری بابتِ درمان از جیب خود می‌پردازد.

صادقی گفت: بیمه تکمیلی یعنی گرفتنِ صد درصد هزینه‌ی درمان، اما ما درصد کوچکی از هزینه را آن هم به سختی دریافت می‌کنیم. بسیاری از بیماران سرطانی و صعب العلاج ما امروز خانه و زندگی خود را می‌فروشند تا هزینه‌ی درمان بدهند. این مغایر با قانون الزام است.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

ما در ابتدا باید به دنبال اجرای قانون الزام باشیم و بعد به سراغ بیمه تکمیلی برویم. آنچه باعث شده امروز به سمت بیمه تکمیلی برویم، ناکارآمدی قانون الزام است. چرا سازمان می‌تواند ۵۰هزار میلیارد تومان برای بیمه تکمیلی بدهد اما نمی‌تواند این رقم را برای بیمارستان‌های خود هزینه کند؟

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در ادامه به متناسب‌سازی اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۰ برای بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب‌سازی صورت گرفت. قرار بود اگر افزایش حقوق مبتنی بر ماده ۹۶ و ۱۱۱ نبود، با متناسب‌سازی این فاصله پر شود. اگرچه من نگران بودم این موضوع بدعت شود و دولت هرساله به جای مصوبه‌ی شورایعالی کار و تامین اجتماعی برای ما تصمیم بگیرد که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد.

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان دولت تاکید کرد.

 جواد نیک بین در جلسه علنی در تذکری با طرح این پرسش که چرا در کشور قانون رعایت نمی‌شود، گفت: دو سال است که قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و کارمندان دولت تصویب شده اما دولت آن را اجرا نمی‌کند که با این وضعیت شأن قانون گذاری مجلس رعایت نمی شود.

وی ادامه داد: افراد بازنشسته چهار برایر بیشتر از کارمند مخارج دارند.مجلس قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و کارمندان دولت را تصویب کرد اما اجرا نشده است اگر قرار باشد قوانین مصوب به مرحله اجرا نرسد در واقع کار بیهوده‌ای انجام داده‌ایم.

نیک‌بین با طرح این پرسش که فرماندهی جنگ اقتصادی در دولت کیست؟ مخبر، خاندوزی، رضایی، شورای عالی اقتصادی یا فرزین؟ گفت: چه کسی مسئولیت این اوضاع اقتصادی را دارد؟ یک نفر باید در این رابطه پاسخ دهد؛ پس کسانی که اختیارات دارند نباید فرافکنی کنند.

وی در پایان گفت: متأسفانه مجلس در رابطه با این موضوعات کوتاه آمده چون سوال، برخورد و استیضاح نمی‌کند . کار به جایی رسیده که به زودی باید طرح سوال از شخص رئیس جمهور در دستور کار قرار گیرد و ایشان در رابطه با این وضعیت نابسامان اقتصادی به خصوص بازنشستگان و مستمری بگیران پاسخگو دهند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه