بازخوانی نظام مفهومی جنسیت، از هویت تا نقش و ماهیت زن و مرد

به گزارش خبرنگار مهر، گروه‌های علمی فلسفه و فلسفه جنسیت مجمع عالی حکمت اسلامی، نشست تخصصی با عنوان «فلسفه اسلامی جنسیت؛ از امکان تا فعلیت» را برگزار می‌کنند. این جلسه علمی با سخنرانی‌های آیت‌الله فیاضی و حجت‌الاسلام دکتر سیدمهدی نبویان و دبیری علمی سرکار خانم دکتر تاجیک، در روز چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴، ساعت ۱۹:۰۰ برگزار خواهد شد.

این نشست با هدف بازخوانی و تأملی جدی در نظام مفهومی جنسیت از منظر فلسفه اسلامی، و بررسی چگونگی گذر از «امکان معنوی و وجودی» جنسیت به «فعلیت اجتماعی و فرهنگی» آن طراحی شده است. برگزارکنندگان می‌کوشند پاسخی بنیادین به پرسش‌های راهبردی درباره هویت، نقش و ماهیت زن و مرد در چارچوب حکمت اسلامی ارائه دهند و همزمان با نظریه‌های رایج غربی در حوزه جنسیت، گفت‌وگویی انتقادی و بومی داشته باشند.

جلسه به‌صورت حضوری و آنلاین از طریق لینک https://ttr.ir/fals در قم، خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰، فرعی اول سمت چپ، اتاق جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *