حمید حامی | خواننده حمید حامی
حمید حامی با این آهنگ کنسرت را به هوا فرستاد! | آقای خواننده با این فیلم وایرال شد
حمید حامی آهنگ یاد من باش را به زیبایی مانند همیشه اجرا کرد.
حمید حامی از خوانندگان خوش صدا و پرطرفدار موسیقی کشورمان در نهم اسفند ماه امسال همراه با گروه نوازندگان حرفه ای خود در سالن مرکز همایش های برج میلاد روی صحنه رفت و در 2 سانس به اجرای موسیقی زنده پرداخت. او آهنگ های نوستالژی خود را از آلبوم های پیشینش هم خواند و سالن را در احساسات عمیق خود فرو برد. یکی از آهنگ های دوست داشتنی که اجرا کرد آهنگ یاد من باش بود که در این فیلم اجرای زنده حامی و بخشی از کنسرت حامی در تهران را می بینید.
متن ترانه یاد من باش
وقتی شب از کوچه رد شد؛ حکم خنده تا ابد شد!
وقتی گل صد تا سبد شد؛ یاد من باش یاد من باش…
وقتی غم خونه نشین شد؛ وقتی سایه نقطه چین شد!
روزگار بهتر از این شد… یاد من باش یاد من باش…
هرجا راه بسته دیدی؛ آینه ی شکسته دیدی
یا یه مرد خسته دیدی؛ یاد من باش یاد من باش!
سر پیچ هر ترانه؛ پشت هر حرف و بهانه…
تا همیشه عاشقانه؛ یاد من باش یاد من باش
جای من رو خالی کن؛ اگه خورشید در اومد!
اگه جادوی سیاهی بی اثر شد؛ یاد من باش…
جای من رو خالی کن؛ اگه غصه سر اومد!
اگه قاصدک دوباره خوش خبر شد؛ یاد من باش
وقتی شب از کوچه رد شد؛ یاد من باش یاد من باش
منبع: رکنا
بیوگرافی حمید حامی
حمید حامی متولد ۱۴ خرداد ۱۳۵۵ در تهران، خواننده و آهنگساز است.
تا دیپلم تحصیل کرد سپس دوره کارشناسی خود در رشته دکوراسیون را از جهاد دانشگاهی نیمه تمام رها کرد و از ۱۸ سالگی به صورت حرفه ای وارد عرصه خوانندگی شد.
خانواده و صدای ارثی
حمیدرضا حامی معروف به حمید حامی در دهکده المپیک تهران به دنیا آمد و پدر و مادرش هر دو صدای خوبی داشته اند تا جایی که خودش می گوید صدایم را به ارث بردم.
پسر خجالتی
در کودکی بسیار خجالتی بود و با وجود صدای خوبی که داشت حاضر به شرکت در گروه سرود مدرسه نمی شد تا اینکه در ۱۱ سالگی خوانندگی در جمع خانواده این خجالت را از بین برد.
در ۱۱ سالگی با خواندن در یک جمع خانوادگی این خجالت از بین می رود.
خوانندگی از ۱۸ سالگی
قبل از این که به صورت حرفه ای وارد عرصه خوانندگی بشم، با پیام میر جعفری که نوازنده پیانو بود، آشنا شدم او در آن زمان مرا با رضا اردلان صدا بردار و صداگذار سینما آشنا کرد.
همین آشنایی باعث شد من اولین بار در سال ۱۳۷۳ قطعه «با صدای بی صدا» را برای یکی مجموعه تصویری بخوانم که نمی دانم پخش شد یا خیر.
÷
حرفه ای با تیتراژ
بعد از ورود به خدمت سربازی، آنجا با برادرزاده «علی شاه حسینی» (کارگردان) آشنا شدم که ایشان مرا به «فریبرز لاچینی» (موسیقیدان) معرفی کردند.
گذشت تا اینکه به صورت حرفه ای ابتدا قطعه ای برای جشن عاطفه ها خواندم و در سال ۱۳۷۷ تیتراژ فیلم «فالگیر» با صدای من پخش شد.
اولین آلبوم
او اولین آلبوم رسمی خود را با نام «حامی» به آهنگسازی محمدرضا چراغعلی در سال ۱۳۷۹ روزانه بازار کرد و همین سال تیتراژ فیلم پرمخاطب «سام و نرگس» را کار کرد.
مشکل صدا و حنجره
مقطعی یکی از اصلی ترین دلایل دور شدن من از موسیقی، افت صدایم بود، آن زمان هراس عجیبی سراغ من آمده بود که اگر صدایم را از دست بدهم، چه اتفاقی قرار است برای من بیفتد ؟
ولی بعد از مدت کوتاهی متوجه شدم که بسیاری از خواننده های مطرح موسیقی جهان هم با این مشکل دست و پنجه نرم کرده اند.
تحقیق کردم و فهمیدم که خیلی ها با جراحی یا گفتار درمانی (درمان صوتی – تکلمی) دوباره توانسته اند به روزهای اوج شان برگردند که خوشبختانه این مسئله هم برایم حل شد.
۱۰۰ سالم شد ازدواج نکردم
تقریبا ۱۰۰ سال دارم اما ازدواج نکرده ام ! اما امیدوارم به زودی این اتفاق بیفتد، من اعتقاد دارم هر وقت قسمت باشد آدم ازدواج می کند و آدم نباید زیاد برای ازدواج کردن دست و پا بزند.
با این حال او در برخی تصاویر با حلقه ازدواج دیده میشود اما هنوز به صورت رسمی این خبر را رسانه ای نکرده است!
حلال نمی کنم
بعضی از طبقات جامعه توان خرید آلبوم اورجینال را ندارند، آنها اگر آلبومم را کپی کنند، حلالشان می کنم؛ ولی افرادی را که توانایی خرید دارند و آلبوم را کپی می کنند حلال نمی کنم.
توجه به پوشش و لباس
از همان سال های اول خیلی به لباس توجه می کردم، شاید برمی گردد به تربیت خانوادگی ام
پدر و مادرم خیلی بیشتر از حد نرمال به شیک پوشی و خریدن لباس خوب برای ما توجه می کردند، در ضمیر ناخود آگاه من و برادرهایم حک شده که لباس شیک پوشیدن یک حُسن است
همکاری با بزرگان موسیقی
حمید حامی با موسیقیدانان بزرگی همچون: بابک بیات، مجید انتظامی، ناصر چشم آذر، محمدرضا چراغعلی، شاهین فرهت و … همکاری داشته است
او علاوه بر آلبوم های مستقلش در سمفونی ایثار مجید انتظامی و سمفونی پیامبر شاهین فرهت نیز حضور داشته است.
منبع: فتوکده