قیمت مرغ | قیمت مرغ امروز در بازار

قیمت مرغ امروز خریداران را غافلگیر کرد | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟

قیمت گوشت مرغ امروز جمعه 22 دی 1402 اعلام شد که براساس آن هر بسته هر بسته ۱.۸ کیلوگرمی گوشت سینه مرغ ۲۶۱ هزار تومان است.

قیمت مرغ امروز خریداران را غافلگیر کرد | قیمت مرغ امروز به چند رسید؟
کدخبر : 22533
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

 قیمت مرغ طی چند ماه گذشته افزایشی بود. قیمت مرغ در بازار با نوسان همراه است. قیمت مرغ پس از بین بردن جوجه های یک روزه روند صعودی به خود گرفت. قیمت مرغ به دلیل نبود نظارت موثر گران شد. قیمت مرغ امروز را در ادامه می خوانیم.

قیمت مرغ

قیمت گوشت مرغ برای تاریخ ۲۲ دی ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته گوشت جوجه کباب ران مرغ ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۴ هزار تومان است.

قیمت گوشت مرغ بسته بندی امروز

قیمت گوشت مرغ چرخ کرده بسته بندی شده در بسته ۰.۵ گیلوگرم ۷۰ هزار تومان است برای خرید ساق مرغ  هم باید ۲۶۱ هزار تومان پرداخت کنید.

قیمت سینه مرغ

قیمت سینه مرغ هم امروز ۲۶۱ هزار تومان اعلام شده است.

اخبار جدید قیمت گوشت مرغ۱۴۰۲

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.

علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.

پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.

قیمت انواع گوشت مرغ

نام محصول وزن قیمت(تومان)

سینه بی پوست مهیا پروتئین ۱.۸ کیلوگرم ۲۶۱,۰۰۰

گوشت چرخ کرده مرغ مهیا پروتئین ۰.۵ کیلوگرم ۷۰,۴۰۰

ساق مرغ پویا پروتئین ۱۸۰۰ گرم ۲۶۱,۰۰۰

بال و بازو مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم ۹۷,۶۵۰

بال و بازو کبابی مرغ پویا پروتئین ۹۰۰ گرم ۱۰۷,۴۱۰

جوجه کباب ران مرغ زعفرانی مهیا پروتئین ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۴,۲۴۰

جوجه کباب سبزیجات پویا پروتئین ۵۰۰ گرم ۹۶,۸۰۰

 به گزارش آرمان ملی آنلاین: قیمت مرغ و تخم مرغ تحت تاثیر عوامل متعددی قرار می گیرند. یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت مرغ و تخم مرغ، عرضه و تقاضاست. هر چقدر که تقاضا برای مرغ و تخم مرغ بیشتر باشد، ارزش این محصولات نیز بالاتر خواهد رفت و برعکس. همچنین، عواملی مانند شرایط آب و هوایی، کاهش تولید، بیماری ها و مشکلات صنعتی نیز بر تامین مرغ و تخم مرغ تاثیر می گذارند. همچنین افزایش هزینه های مربوط به نگهداری، خوراک، پرورش و حمل و نقل نیز می تواند باعث افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ شود. در نهایت، عواملی مانند رشد جمعیت و افزایش دسترسی به محصولات دامی نیز می توانند به افزایش تقاضا و تاثیرگذار بر قیمت مرغ و تخم مرغ منجر شوند.قیمت گوشت مرغ در بازار روز برای تاریخ ۲۲ دی ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته گوشت جوجه کباب ران مرغ ۰.۹ کیلوگرم ۱۷۴ هزار تومان است.

قیمت گوشت مرغ بسته بندی امروز 

قیمت گوشت مرغ چرخ کرده بسته بندی شده در بسته ۰.۵ گیلوگرم ۷۰ هزار تومان است برای خرید ساق مرغ  هم باید ۲۶۱ هزار تومان پرداخت کنید.

اخبار جدید قیمت گوشت مرغ۱۴۰۲

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.

تأمین کالاهای اساسی در همه کشورها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و برنامه‌های دولت‌ها به شمار می‌رود؛ هرگونه چالش و ضعفی در این حوزه می‌تواند تبعات زیادی را به دنبال داشته باشد و موجب نارضایتی عمومی شود. بسیاری از دولت‌ها می‌کوشند تا با حمایت از تولید از طرق مختلف (مانند یارانه و خرید تضمینی در کنار واردات) این کالاها را به مقدار موردنیاز شهروندان خود تأمین کرده و بر توزیع آن‌‎ها نظارت داشته باشند تا اقلام اساسی با قیمت متناسب در بازار عرضه شود و در دسترس مردم قرار گیرد.

طبق آمار بیش از یک‌سوم سرانه پروتئین در ایران از محل مصرف گوشت مرغ تأمین می‌شود که این مسئله از اهمیت بسیار بالای این کالا در سبد غذایی خانوار حکایت دارد. از طرفی ضرورت تمرکز بر امنیت غذایی جامعه، توجه به مسئله مرغ گوشتی به‌عنوان عضوی از خانواده کالاهای اساسی را ایجاب می‌کند. براین‌اساس شفافیت زنجیره ارزش گوشت مرغ به‌منظور جلوگیری از انواع انحرافات ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دارد.

زنجیره ارزش گوشت مرغ در ایران مبتنی در سه محور تأمین، تولید و توزیع قابل‌بررسی است که هریک از این محورها دارای بازیگران و ابعاد مختلفی هستند. به‌صورت کلی زنجیره ارزش مرغ گوشتی با آسیب‌هایی اعم از وابستگی در واردات نهاده و گله مادر، عدم رشد فناوری در زنجیره، ریسک بالای تولید و عدم ذخیره نهاده، بهره‌وری پایین مرغداری‌ها، حضور واسطه‌های متعدد بعد از حلقه تولید، عدم نظارت کاربردی و مؤثر و... مواجه است که اثرات مخرب آن بر عملکرد کلی زنجیره قابل‌مشاهده است. ماحصل آسیب‌های مذکور مسئله مهم نوسان قیمت است؛ امری که علاوه بر ایجاد چالش برای بازیگران اصلی زنجیره، امنیت غذایی کشور را با خطر مواجه می‌کند. شاهد مثال این مسئله افزایش 30 درصدی قیمت گوشت مرغ در ماه‌های اخیر است. امری که با ایجاد فاصله قیمت بازار نسبت به نرخ مصوب، به فروش مرغ با قیمتی در حدود 100هزار تومان در خرده‌فروشی‌ها منجر شده‌است. با بررسی آمار و ارقام به‌نظر می‌رسد این جهش قیمت برخلاف تصورات به‌واسطه اختلال در زنجیره تامین، افزایش هزینه تولید و یا کاهش تولید مرغ نبوده است؛ چرا که علاوه‌بر ثابت بودن نرخ ارز تخصیص یافته به نهاده و نرخ ارز بازار غیررسمی در یک سال گذشته،  بنابه اطلاعات موجود در چند ماه گذشته، نه‌تنها تولیدکاهشی نبوده بلکه جوجه‌ریزی افزایش یافته است. براین اساس نمی‌توان افزایش قیمت بازار را اختلال و کاهش تولید دانست.

 ازاین‌رو علت اصلی افزایش قیمت مرغ می‌تواند در دو موضوع جستجو کرد: اول جایگزینی گوشت مرغ در سبد مصرف پروتئین خانوار به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز؛ دوم انحراف در فرایند توزیع مرغ گوشتی تولید شده. علی‌رغم وجود احتمال برهم‌خوردن تعادل نظام عرضه و تقاضا در بازار و افزایش تقاضای مصرف مرغ گوشتی به‌واسطه افزایش قیمت گوشت قرمز، باتوجه‌به چالش‌های موجود در فرایند توزیع و سابقه انحرافات متعدد نمی‌توان افزایش قیمت مرغ را تنها به افزایش تقاضا نسبت داد. لیکن ریشه مشترک هر دو مسئله، عدم شفافیت زنجیره و نبود داده‌های قابل‌ارزیابی است. مسئله‌ای که به‌عنوان گلوگاه چالش‌های صنعت مرغ نیازمند توجه ویژه و پیاده‌سازی راهکارهای عملیاتی است.

در این میان بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های روز، یکی از روش‌های ایجاد بستر اطلاعاتی شفاف زنجیره است. بستری که مبتنی بر تقاضای بازیگران اصلی شکل می‌گیرد و واسطه‌های مخرب مسیر زنجیره را حذف می‌کند. به‌عنوان‌مثال مدیریت زنجیره تأمین با استفاده از مدل سکویی (پلتفرمی) یکی از روش‌های مذکور است. بستری که در آن فعالیت تمامی حلقه‌های زنجیره از ابتدای تأمین نهاده، تولید مرغدار، فرایند کشتار، توزیع و خرید مصرف‌کننده نهایی درآن شفاف خواهد شد. بازیگران مؤثر و فعال زنجیره در این مدل به یک تعامل سازنده و مثبت رسیده و علاوه بر ایجاد معامله امن، منافع تولیدکننده و مصرف‌کننده را تا حد زیادی تأمین می‌کند. این بستر شفاف امکان نظارت دقیق در راستای جلوگیری از انحرافات و گران‌فروشی را فراهم می‌کند و منتج به افزایش بهره‌وری و خلق ارزش زنجیره خواهد شد. اجرای این مدل‌ها گامی مهم در مسیر مدیریت مبتنی بر اطلاعات در تأمین و توزیع کالاهای اساسی خواهد بود، لیکن اجرا و پیاده‌سازی آن نیازمند عزمی جدی در تقابل با منافع و شبکه‌های مخرب شکل‌گرفته صنعت مرغ کشور خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
روی خط رسانه